Τρία χρόνια μετά την αποφράδα ημέρα που 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, κανείς δεν ξεχνά. Το αίτημα για δικαιοσύνη θα ακουστεί ξανά από κάθε γωνία της Ελλάδας.
Το προσεχές Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2026, συμπληρώνονται τρία χρόνια από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με 57 νεκρούς και μαθητές, μαθήτριες, νεολαίοι, γονείς, εκπαιδευτικοί, φορείς/συνδικάτα από όλη τη χώρα αναμένεται να στείλουν μαζικό, ηχηρό μήνυμα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε».
Στον Βόλο η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλία με πολλούς φορείς και συλλογικότητες να καλούν σε συμμετοχή.
Από σήμερα σχολεία της Μαγνησίας βρίσκονται σε κατάληψη.
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας σε κατάληψη βρίσκονται τα εξής σχολεία: 3 ΕΠΑΛ ΒΟΛΟΥ, 3, 6,8, 10 ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΒΟΛΟΥ, 1, 2,3 ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ 2 ΓΕΛ Ν.ΙΩΝΙΑΣ. ΑΠΟΧΗ 2 ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ.
Σε όλες τις περιπτώσεις ξεκίνησε τηλεκπαίδευση.
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.