• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Βόλος 2024: Νέα πτήση στα 8,42 μ. για τον Μίλτο Τεντόγλου, νίκη με 4,55 μ. για τη Στεφανίδη
Share

13/05/2025 11:22

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Βόλος 2024: Νέα πτήση στα 8,42 μ. για τον Μίλτο Τεντόγλου, νίκη με 4,55 μ. για τη Στεφανίδη

Last updated: 2024/06/30 at 10:28 ΜΜ
Newsroom Published 30/06/2024
Share
6 Min Read
SHARE

Ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς) για μία ακόμη φορά κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές στις εξέδρες και να τους αποζημιώσει με ένα μεγάλο άλμα στα 8,42 μέτρα. Στο φινάλε του Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο αναδείχθηκε για έβδομη φορά πρωταθλητής Ελλάδος στο μήκος των Ανδρών. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τους Ολυμπιακούς του Παρισιού έκανε μία ακόμη εξαιρετική παρουσία στο μεγαλύτερο γεγονός του στίβου στη χώρα μας. Ο αθλητής ξεκίνησε με 8,08 μ., 8,18 μ. και 8,42 μ. κι έπειτα επέλεξε να ολοκληρώσει τον αγώνα του. Η παρουσία του Τεντόγλου έφερε στο Πανθεσσαλικό στάδιο χιλιάδες θεατές, που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον κορυφαίο αθλητή του πλανήτη στο αγώνισμα του μήκους.
Ο αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις Ιουλίου στην Ουγγαρία, που θα είναι και ο τελευταίος του πριν τους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Contents
Επί κοντώ Γυναικών5.000 μ. ΑνδρώνΑκοντισμός Ανδρών Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

VIDEO

“Έκανα καλό αγώνα σήμερα. Δε με άφησε ο Πομάσκι να κάνω περισσότερα από τρία άλματα. Έκανα 8,42 μ., δίχως να πατήσω βαλβίδα. Από το ζέσταμα μου είχε πει ο προπονητής μου να πάω χαλαρά. Σίγουρα θα μπορούσα να είχα κάτι μεγάλο σήμερα γιατί είχε και καλό αέρα, αλλά δεν αξίζει να ρισκάρεις αυτή την εποχή. Στην ίδια λογική και μπω και στη διοργάνωση της Ουγγαρίας, μόνο αν πηδήσει κάποιος πολύ και προσπαθήσω να τον περάσω“, είπε ο Τεντόγλου, που αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Καραλή, για τον τίτλο του MVP. “Δεν φάνηκε αρκετά ότι του το έκανα δώρο;”, είπε αστειευόμενος ο αθλητής.

VIDEO

Ο Αντώνης Στυλιανίδης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 7,69 μ. (1,3) μ., ενώ είχε ακόμη άλματα στα 7,46 μ., 7,58 μ., 7,64 μ. και δύο άκυρες προσπάθειες. Ο Βασίλης Μαρτινάκης (ΓΣ Σέρρες 93) ήταν τρίτος με 7,66 μ. και ένα ακόμη έγκυρο άλμα στα 7,46 μέτρα.

Επί κοντώ Γυναικών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Κ-23 / ΒΟΛΟΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)


Η Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης) έκανε σήμερα τον πρώτο της αγώνα μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης και λίγες μόλις εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Η αθλήτρια αναδείχθηκε νικήτρια με 4,55 μ. σε έναν αγώνα όπου ήταν για εκείνη η ευκαιρία να δοκιμάσει την κατάσταση του ποδιού της. Η άλτρια του Μίτσελ Κρίερ είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά το Ευρωπαϊκό της Ρώμης και γι΄αυτό δε συμμετείχε στο μίτινγκ της Μαδρίτης. Η αθλήτρια επέλεξε σήμερα να μπει στον αγώνα από χαμηλά, χρησιμοποιώντας τα χαμηλά ύψη ως ζέσταμα. Η πρώτη της προσπάθεια έγινε στα 4,10 μ., στη συνέχεια πέρασε με την δεύτερα τα 4,20 μ. και 4,30 μ. και με την τρίτη τα 4,45 μέτρα. Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 4,55 μ. ύψος που η αθλήτρια πέρασε με τη δεύτερη. Η Στεφανίδη, η οποία στη συνέχεια έκανε τρία άκυρα στα 4,65 μέτρα, αναμένεται πριν τους Ολυμπιακούς να κάνει έναν ακόμη αγώνα.

Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στην Αριάδνη Αδαμοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς), που ξεπέρασε με την τρίτη το 4,45 μέτρα. Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοοικονόμου θα αναμένει τα επόμενα 24ωρα να δει αν τελικά θα παραμείνει εντός πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η αθλήτρια πέρασε με την πρώτη τα 4,10 μ., 4,20 μ., 4,20 μ. με την τρίτη τα 4,40 μ. και 4,45 μ. και έπειτα απέτυχε στα 4,55 μέτρα. Το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ κατέκτησε η πρωταθλήτρια στο αγώνισμα, Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) με άλμα στα 4,30 μέτρα.

“Το πόδι δεν πόνεσε. Ηταν η πρώτη φορά που έκανα άλματα για πρώτη φορά από τη Ρώμη προστατεύοντας αρκετά το πόδι, ελπίζοντας να με αφήσει τον Ιούλιο να κάνω αυτό που θέλω. Η αλήθεια είναι πως αύριο θα φανεί πως είναι το πόδι. Αισθάνθηκα καλά προς το τέλος του αγώνα. Δεν έκανα δοκιμαστικά σήμερα, κάτι που έχω κάνει άλλη μια φορά στο παρελθόν. Στην τρίτη προσπάθεια στο 4,65 μ. ήμουν στην πραγματικότητα ο εαυτός μου“, είπε η Στεφανίδη.

5.000 μ. Ανδρών


Πολύ καλή κούρσα έγινε στα 5.000 μ. των Ανδρών με τους αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές κατακτώντας της πρώτες τέσσερις θέσεις. Ο Κώστας Σταμούλης πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού με 14.26.80 και ακολούθησε με νέο ατομικό ρεκόρ ο νικητής χθες στα 3.000 μ. στιπλ, Γιώργος Κύρτσης με 14.30.95. Ο αθλητής το 2025 θα είναι στην κατηγορία Ανδρών Κ23 και θα έχει την ευκαιρία για μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό της κατηγορίας του. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στο Νίκο Σταμούλη με 14.32.90 και φετινό ρεκόρ, ενώ τέταρτος ήταν ο έφηβος Διονύσης Καψάλης με 14.33.51 και νέο ατομικό ρεκόρ.

Ακοντισμός Ανδρών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Κ-23 / ΒΟΛΟΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Γιάννης Κυριαζής (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) ήταν νικητής στον ακοντισμό των ανδρών με 77,98 μ. από την πρώτη του προσπάθεια. Ο αθλητής είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 71,81 μ., 70,54 μ. και 71,17 μέτρα. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Τσίτσος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 73,26 μ. σε έναν από τους πρώτου του αγώνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός δράσης. Τρίτος ήταν ο Κώστας Μυλωνάς (Ανατολή Νέας Ιωνίας) με 70,75 μέτρα.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

TAGGED: ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΣΕΓΑΣ, ΣΤΙΒΟΣ, ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Μικρή φωτιά στο λιμανάκι Ν. Αγχιάλου κινητοποίησε την “Ασπίδα προστασίας” και την Πυροσβεστική Βόλου (εικόνες)
Επόμενο Βόλος 2024: Συγκίνηση στη βράβευση των παλιών πρωταθλητών Όλγας και Σπύρου Βασδέκη, Βούλας Τσιαμήτα και του καθηγητή ΦΑ Γιώργου Δίκαρου – χιλιάδες κόσμος στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού

Δημοφιλέστερα

Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου έδωσαν το παρόν σε 11 συν 2 διοργανώσεις 
13/05/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?