• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Tσιτσιπάς: «Ήταν μια μαγική στιγμή»
Share

14/09/2025 03:38

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tσιτσιπάς: «Ήταν μια μαγική στιγμή»

Last updated: 2025/09/14 at 12:53 ΠΜ
Newsroom Published 14/09/2025
Share
4 Min Read
SHARE

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Ήμουν καλά, ένιωθα καλά – δεν περίμενα ότι θα νιώθω τόσο καλά», είπε στη συνέντευξη τύπου ο 27χρονος τενίστας, σχολιάζοντας τη σωματική του κατάσταση. «Η μόνη μου ανησυχία ήταν αν θα καταφέρω να παίξω τον αγώνα χωρίς τα συμβάντα του τελευταίου μου αγώνα στο US Open, όπου μου ήταν πολύ δύσκολο να παίξω στο τρίτο και στο τέταρτο σετ. Δε φάνηκε να υπάρχει κάτι τέτοιο μέσα σε αυτόν στον αγώνα. Ήταν μεγάλη αναζωογόνηση το ότι κατάφερα να παίξω χωρίς να σκέφτομαι κάτι τρίτο».

«Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που επέστρεφα και με τον τρόπο που διαχειριζόμουν τους πόντους. Η ωριμότητά μου ήταν άψογη και έδειξα πολύ καλές προθέσεις σε πολλούς πόντους, έπαιξα με έξυπνο τρόπο, δεν βιαζόμουν, έχτιζα τους πόντους, έπαιζα στις γωνίες και έπαιρνα τις πρωτοβουλίες στις πιο ρηχές μπάλες». 

Για το γήπεδο και την ατμόσφαιρα ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με το Εκουαδόρ εδώ δίπλα πριν μερικά χρόνια, αλλά η αίσθηση δεν ήταν ίδια γιατί παίξαμε σε μπασκετικό γήπεδο τότε. Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί λάθος, γιατί είχε έρθει τόσος πολύς κόσμος να μας δει χειμωνιάτικα και με χιόνια κιόλας. Ήταν απ’ τις πρώτες μου εμπειρίες παίζοντας τότε στην Ελλάδα σε ένα γεμάτο στάδιο, αλλά σαν το ΟΑΚΑ εδώ δεν έχει, ήταν κάτι ονειρικό, διότι από μικρό παιδί ήθελα να παίξω μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο και το σημαντικότερο τενιστικό στάδιο που έχουμε στην Ελλάδα. Εδώ έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004. Για μένα ήταν μια μαγική στιγμή, την απόλαυσα στο φουλ. Ένιωσα περήφανος που είμαι Έλληνας και με γέμισε με ζωντάνια. Στο tour δεν είχα την ευκαιρία να ενωθώ τόσο πολύ με το ελληνικό κοινό. Είναι πολύ διαφορετικά το ελληνικό κοινό που με βλέπει από την τηλεόραση να με υποστηρίζει από το γήπεδο με το δικό του τρόπο, με τη δική μας κουλτούρα, η οποία με φέρνει πιο κοντά στο τένις, με κάνει να το ευχαριστιέμαι πιο πολύ. Ήταν από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Για το μέλλον της ομάδας στο Davis Cup είπε: «Χτίζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα με νεαρά παιδιά που έχουν ταλέντο και θέλουν να δουλέψουν δείχνοντας μεγάλη πειθαρχία. Δεν ξέρω αν είμαι η έμπνευση τους ή όχι, αλλά το να τους έχω δίπλα μου και να μπορώ να τους καθοδηγώ έχοντας παίξει σχεδόν 10 χρόνια στο tour, νομίζω βοηθάει πολύ την ομάδα. Αλλά έχουμε και μια ομάδα δίπλα μας που μας βοηθάει με τους δικούς της τρόπους. Δενόμαστε όλο και περισσότερο στα Davis Cup tie. Όνειρο μου όπως είπα είναι να κερδίσω το Davis Cup και πιστέψτε με θα με γέμιζε πολύ περισσότερο από ένα τίτλο Grand Slam. Ακούγεται ψιλοτρελό, αλλά το να μπορείς να κάνεις το τένις ένα ομαδικό σπορ και να το ζήσεις με ομαδικό τρόπο και ομαδική ατμόσφαιρα δεν είναι σύνηθες και του δίνει ένα ποδοσφαιρικό και μπασκετικό κλίμα. Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις σε άλλα ατομικά αθλήματα. Επίσης στο Davis Cup εκπροσωπώ την Ελλάδα με έναν διαφορετικό τρόπο, είναι μόνο η χώρα μας και μια τέτοια επιτυχία δεν θα φέρει απλώς πολλή αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού τένις, αλλά και πολλά παιδιά κοντά στον αθλητισμό»

Σε ό,τι αφορά την αυριανή αναμέτρηση με τον Ζοά Φονσέκα, δεν θέλησε να πει πολλά: «Βοηθάει το ότι έχουμε προπονηθεί, γνωρίζουμε ο ένας πώς παίζει ο άλλος και την μπάλα του καθενός. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, αλλά ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας».

Επιμέλεια: Γιάννης Ροζής

The post Tσιτσιπάς: «Ήταν μια μαγική στιγμή» appeared first on www.ertsports.gr.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Τι δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ
Επόμενο Davis Cup: Ελληνική ισοφάριση με υπογραφή Στέφανου Τσιτσιπά

Δημοφιλέστερα

Η ταινία «Έλιο» από την Disney+ και την Pixar έρχεται 17 Σεπτεμβρίου στο Disney+
14/09/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?