Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αθηναίων, στην οποία πήραν μέρος ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Δημοσίων Κοινόχρηστων Χώρων, Θωμάς Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Θάνος Τσαγγάρης και ο Αντιπρόεδρος και ειδικός σε θέματα τουρισμού, Γιάννης Μιχαλόπουλος.
Στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου αναφέρεται πως: «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του κέντρου της Αθήνας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση κοινοχρήστου χώρου για την έκθεση των εμπορευμάτων και τους προβόλους βιτρινών που βρίσκονται στους πεζόδρομους του ιστορικού κέντρου. Επίσης, αποφασίστηκε η διοργάνωση κοινής συνάντησης μεταξύ των αξιωματικών τηςΕΛ.ΑΣ και της Δημοτική Αστυνομίας, η οποία συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στο ιστορικό κτίριο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.
Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι η ενίσχυση της συνεργασίας για την καλύτερη διαχείριση της πόλης και την ασφάλεια του εμπορικού κέντρου. Ο κύριος Γεωργιάδης ανταποκρίθηκε θετικά στις προτάσεις και τα προβλήματα που τέθηκαν, εκφράζοντας την κατανόηση του για τις ανάγκες των επιχειρηματιών. Διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αλλαγή της εικόνας του κέντρου της Αθήνας, με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Η συνάντηση αποτέλεσε ένα θετικό βήμα για τη συνεργασία, του Δήμου της Αθήνας με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και τους φορείς της πόλης, με στόχο τη δημιουργία ενός πιο λειτουργικού και φιλικού περιβάλλοντος για τις επιχειρήσεις και τους επισκέπτες της Αθήνας».
www.ertnews.gr
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
