• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Συναντήσεις Ζ. Μακρή με φορείς για τα προβλήματα με την κακοκαιρία
Share

14/05/2025 00:58

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συναντήσεις Ζ. Μακρή με φορείς για τα προβλήματα με την κακοκαιρία

Last updated: 2023/02/06 at 6:21 ΜΜ
Newsroom Published 06/02/2023
Share
3 Min Read
SHARE

Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Βόλου, τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας και την Πυροσβεστική λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, που πλήττουν και την περιοχή της Μαγνησίας. 

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Στη συνάντησή της με τον Αχιλλέα Μπέο, η Ζέττα Μακρή ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Βόλου, μετά και τις αυτοψίες του σε σχολικές μονάδες, για τις διαδικασίες καθαρισμού, απο το χιόνι, όλων των σχολείων της πόλης, που παρέμειναν κλειστά λόγω της παρατεταμένης χιονόπτωσης, προκειμένου να υποδεχτούν με ασφάλεια τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς με την επιστροφή τους στο σχολικό περιβάλλον. 

Επίσης, η υφυπουργός Παιδείας ενημερώθηκε αναλυτικά για όλα τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης των προβλημάτων που επέφερε η επέλαση του χιονιά και επιβράβευσε τις τάχιστες πρωτοβουλίες της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον συντονισμό των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου και την διαρκή επικαιροποίηση των ενδεδειγμένων μέτρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ανεμπόδιστη λειτουργία της πόλης, η ελαχιστοποίηση των προβλημάτων και η προστασία των δημοτών στις μετακινήσεις και στις έκτακτες ανάγκες, που προκύπτουν. 

Στη συνέχεια, η υφυπουργός Παιδείας επισκέφτηκε και τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας για να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία της τηλεκπαίδευσης, που πραγματοποιήθηκε στο σύνολο των σχολείων της Μαγνησίας, που, έπειτα από απόφαση των τοπικών αρχών, έμειναν κλειστά τη Δευτέρα. 

Η εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης ήταν καθολική, με ελάχιστα μικροπροβλήματα, που αντιμετωπίστηκαν άμεσα, εξελίχθηκε ομαλά στο σύνολο των σχολείων δίνοντας λύση ώστε να μη χαθούν τα μαθήματα και να διδαχθεί κανονικά η ύλη στην ψηφιακή τάξη ενώ θα συνεχιστεί και την Τρίτη, σε περίπτωση που οι τοπικές αρχές κρατήσουν τα σχολεία κλειστά ανάλογα με την πρόγνωση των καιρικών συνθηκών.

Η υφυπουργός Παιδείας συζήτησε διεξοδικά επ’ αυτού με τον διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Πολύζο και με τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δρ Σαβελίδη να συμφωνούν με την κα Μακρή ότι η τηλεκπαίδευση είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την απρόσκοπτη συνέχεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε έκτακτες συνθήκες, όπως η πρόσφατη κακοκαιρία.

Τέλος, η κα Μακρή συναντήθηκε με τον Διοικητή και Υποδιοικητή της Π.Υ. Βόλου κ. Ιερεμία και κ. Γιαννέλη παρουσία και του προέδρου των υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μαγνησίας κ. Κουφογεώργου, συνομίλησε με τα στελέχη που εκείνη την ώρα ήταν σε υπηρεσία και ενημερώθηκε για τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης έκτακτων καιρικών φαινομένων, για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής, για τις καταγεγραμμένες κλήσεις προς την υπηρεσία και για το σχέδιο επιχειρησιακής ετοιμότητας μέχρι την εξασθένηση του φαινομένου. 

Η υφυπουργός Παιδείας ανέδειξε ξανά το έργο που επιτελούν, με αυταπάρνηση, επαγγελματισμό και αφοσίωση, οι γυναίκες και οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος σε κάθε έκτακτο γεγονός αλλά και στην καθημερινή άσκηση των καθηκόντων τους. 

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

TAGGED: ΒΟΛΟΣ, ΖΕΤΤΑ_ΜΑΚΡΗ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ, ΜΠΕΟΣ_ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΧΙΟΝΙΑ
Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Επιτήδειοι επιχειρούν να εξαπατήσουν εμπόρους του Βόλου
Επόμενο Κοπή πίτας από το ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή στο Ξενία Βόλου

Δημοφιλέστερα

Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
14/05/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?