• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Σφαίρα έκοψε το νήμα της ζωής 59χρονης Γερμανίδας στη Μηλίνα
Share

14/05/2025 01:16

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σφαίρα έκοψε το νήμα της ζωής 59χρονης Γερμανίδας στη Μηλίνα

Last updated: 2023/08/02 at 4:31 ΜΜ
Newsroom Published 02/08/2023
Share
4 Min Read
SHARE

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται πλέον ο θάνατος 59χρονης Γερμανίδας, που αρχικά αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, μετά την ανατροπή που προκάλεσε το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λάρισας, βάσει του οποίου, η γυναίκα δέχθηκε σφαίρα 22 mm από πυροβόλο όπλο στη Μηλίνα, στο Νότιο Πήλιο.

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Η ιατροδικαστής Λάρισας Χρυσαυγή Κούση δήλωσε στο protothema.gr ότι «η σφαίρα ήρθε από πίσω προς τα εμπρός με ελαφρώς λοξή πορεία. Κινήθηκε προς τα δεξιά με ελαφρώς πορεία προς τα πάνω».

Στην ιατροδικαστική έκθεση, ως αιτία θανάτου αναφέρεται το τυφλό τραύμα θώρακα που προκλήθηκε με βολίδα πυροβόλου όπλου. Σύμφωνα με την κ. Κούση η γυναίκα έφερε διαμπερές τραύμα στον αριστερό πνεύμονα και την καρδιά.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία έχει καλέσει τον άντρα της 59χρονης αλλά και τα παιδιά της για συμπληρωματικές καταθέσεις. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες κρατούν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού της

Όπως προκύπτει από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η γυναίκα σκοτώθηκε περίπου στις 3-4 το μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού της και τη σορό της εντόπισε ο σύζυγός της σχεδόν πέντε ώρες μετά, στις 8 το απόγευμα. Η βολίδα από το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης παρέμεινε στο σώμα της άτυχης γυναίκας.

Η 59χρονη φορούσε μαγιό, από πάνω πόδια μαγειρέματος και παντόφλες, ενώ το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο τσιμέντο του αύλειου χώρου. Αρχικά ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αιτία, όμως η ιατροδικαστή εξέταση αποκάλυψε πως πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε καταγωγή από τη Γερμανία. Αρχικά, αναφερόταν ως τουρίστρια, όμως νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζούσε περίπου 15 χρόνια στην περιοχή με το σύζυγό της και είχαν δύο δίδυμα κορίτσια.

«Ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος»

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μηλίνας, Κωνσταντίνος Γκουτζίνης, η γυναίκα με τον σύζυγό της ζούσαν τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια στο χωριό και ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος. Οι κάτοικοι τη γνώριζαν και την έβλεπαν συχνά να βγαίνει για ψώνια. «Κάνεις δε μπορεί να καταλάβει πώς έγινε η ανθρωποκτονία και το έρευνα ή αστυνομία», ανέφερε.

«Ήταν ήσυχοι άνθρωποι, δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα στην περιοχή. Δεν εργάζονταν. Στη Γερμανία είχαν μία εταιρεία και ήρθαν να μείνουν στην Ελλάδα. Είχαν τα παιδιά τους, το σπίτι τους, τις παρέες τους. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον σύζυγό της, στην αυλή του σπιτιού τους», σημείωσε για την ίδια και την οικογένειά της.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι η 59χρονη ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα στην περιοχή ούτε είχε διαμάχη με κάποιον.

Πέθανε πριν 11 ημέρες

Η 59χρονη κατέληξε πριν 11 μέρες στη Μηλίνα, παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, που αποδόθηκε σε αιφνίδια αίτια.

Στη συνέχεια, με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία, το πτώμα της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Όμως η μεταφορά έγινε με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας. Το αποτέλεσμα άλλαξε όλα τα δεδομένα, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, που είναι επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος. Επίσης, οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε σκάφη, ποιμνιοστάσια και κατοικίες για να βρεθεί το όπλο, όμως δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

TAGGED: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΜΗΛΙΝΑ
Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Άρχισε η κατασκευή των δίδυμων κυκλικών κόμβων στη Νέα Ιωνία
Επόμενο Απογραφή ΕΣΤΑΤ 2016: Καταγράφηκαν 325.829 ζώα σε εκμεταλλεύσεις στην ηπειρωτική Μαγνησία- Στις πυρκαγιές Σέσκλου – Ν. Αγχιάλου κάηκαν 12.000 περίπου ζώα

Δημοφιλέστερα

Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
14/05/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?