• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Μεντιλίμπαρ: «Σίγουρα είναι δύσκολη κλήρωση, ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πάντα ανταγωνιστικός»
Share

29/08/2025 00:58

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεντιλίμπαρ: «Σίγουρα είναι δύσκολη κλήρωση, ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πάντα ανταγωνιστικός»

Last updated: 2025/08/28 at 9:53 ΜΜ
ADMINISTRATOR Published 28/08/2025
Share
6 Min Read
SHARE

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στη League Phase του Champions League, σε μια κλήρωση που φέρνει στο δρόμο του αρκετά μεγαθήρια, τα οποί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θεωρεί πως δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν με φόβο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Είναι μία κλήρωση που ξεκινάει με δύο από τις καλύτερες ομάδες (σ.σ. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα από το 1ο γκρουπ δυναμικότητας), η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης γιατί έχει κερδίσει 15 φορές το τρόπαιο. Ωστόσο είναι και μία κλήρωση με μεγάλη ποικιλλία γιατί έχει και δύο ομάδες που έρχονται από τα προκριματικά.

Σίγουρα είναι μία δύσκολη κλήρωση όταν έχεις να παίξεις με τόσες μεγάλες και δύσκολες αντιπάλους όμως είμαστε αισιόδοξοι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Είμαστε μία ομάδα που καταρχήν θέλουμε να υπολογίσουμε στα εντός έδρας παιχνίδια μας, στηριζόμαστε πάρα πολύ στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε παίζοντας πάρα πολύ καλά, δίνοντάς τα όλα και κάνοντας ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στους αντιπάλους που θα παίξουμε εντός έδρας και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να το κερδίσουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας.

Ξεκινάμε από εκεί όμως και στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν θα παραδοθούμε γνωρίζοντας ότι παίζουμε απέναντι σε ομάδες που είναι οι καλύτερες του κόσμου, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που είναι οι καλύτεροι του κόσμου. Δεν θα παραδοθούμε, θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε και εκεί να κάνουμε καλά παιχνίδια για να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πάντα ανταγωνιστικός όπου και αν βρίσκεται, να παίζει καλά σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Φέτος συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις γνωρίζοντας ξεκάθαρα πως πάντα στόχος μας είναι το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο και στο Champions League όμως θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο.

Ξέρουμε πως έχουμε καιρό να παίξουμε στη διοργάνωση αυτή, πρέπει όμως να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο. Κοτάζοντας αυτή τη στιγμή την εικόνα της ομάδας μας στόχος μας ξεκάθαρα είναι να είμαστε ανάμεσα στους 24 που θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Νομίζω ότι ρεαλιστικά θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε.

Η Άρσεναλ είναι η ομάδα που περισσότερο από όλους ξοδεύει χρήματα για μεταγραφές, είναι δεύτερη στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, το αγγλικό, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Είναι ένας τεράστιος αντίπαλος και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί για να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο δυνατοί μπορούμε απέναντί της.

Γνωρίζουμε καλά τι μπορεί να πετύχει η Άρσεναλ, ξέρουμε το μέγεθός της. Η Λεβερκούζεν είναι μία ομάδα που έχει αλλάξει πολύ την τελευταία σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη, την προηγούμενη ήταν πάρα πολύ δυνατή όμως τώρα έχει αλλάξει, ίσως να μην είναι αυτή που ήταν πρόπερσι αλλάζοντας προπονητή και πολλούς ποδοσφαιριστές.

Είναι μία ομάδα που δεν την γνωρίζουμε ίσως αυτή τη στιγμή τόσο καλά γιατί έχει κάνει πολλές αλλαγές και θα πρέπει να κοιτάξουμε και να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και προσεκτικοί απέναντί της.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ολλανδικές ομάδες γιατί όλες λίγο πολύ παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Η Αϊντχόφεν είναι η καλύτερη ομάδα του ολλανδικού πρωταθλήματος, είναι πρωταγωνίστρια, κερδίζει πάντα τα πρωταθλήματα, είναι πάρα πολύ δυνατή.

Ο Άγιαξ μπορεί να μην είναι ο Άγιαξ που ήταν μία άλλη εποχή αλλά έχει την ιστορία, μία φανέλα βαριά. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να τον σεβαστούμε, ίσως να μην είναι τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστής, να μην είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει ακούγοντας το όνομα Άγιαξ όμως σίγουρα είναι μία ποιοτική ομάδα του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η Καϊράτ και η Πάφος ήταν οι δύο τελευταίοι που μπήκαν στη διοργάνωση έχοντας παίξει πάρα πολλούς προκριματικούς γύρους και έχοντας τη μεγαλύτερη φιλοδοξία από όλες αυτές τις ομάδες γιατί ζουν εικόνες πρωτόγνωρες έχοντας παίξει πάρα πολλά παιχνίδια.

Είναι αυτοί που έχουν την περισσότερη όρεξη αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσουν πολύ μεγάλες ομάδες, να παίξουν σε μεγάλα γήπεδα. Και για αυτό το λόγο πρέπει να τους υπολογίζουμε πάρα πολύ. Η Πάφος είναι πιο κοντινός αντίπαλος, γνωρίζουμε καλά τη χώρα, γνωριζόμαστε καλά ως πρωταθλήματα όμως μετά θα πρέπει να πάμε σε πιο μακρινούς, θα πρέπει να δούμε πώς να διαχειριστούμε αυτό το παιχνίδι και αυτό το μακρινό ταξίδι στο Αλμάτι. Πρέπει να τους σεβόμαστε πάντα γιατί είναι οι πιο φιλόδοξοι σε όλες τις ομάδες».

Επιμέλεια: Ανδρέας Φούντας

The post Μεντιλίμπαρ: «Σίγουρα είναι δύσκολη κλήρωση, ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πάντα ανταγωνιστικός» appeared first on www.ertsports.gr.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Γ. Βρούτσης: «Το βιοκλιματικό κολυμβητήριο στο Δήμο Αμπελοκήπων θα αλλάξει τον χάρτη του υγρού στίβου στη Β. Ελλάδα»
Επόμενο Τέμπη: Το πόρισμα της πυροσβεστικής βάζει τέλος στις θεωρίες για την πυρόσφαιρα – Δεν εντοπίζει ίχνη καύσης στην καμπίνα της δεύτερης ηλεκτράμαξας

Δημοφιλέστερα

Από 1η Σεπτεμβρίου έως 20 Νοεμβρίου η δήλωση των κατεχόμενων κυψελών από τους μελισσοκόμους
29/08/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?