Ο νεαρός αγωνίστηκε σε αγώνες στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και κατάφερε μια σειρά από σπουδαία επιτεύγματα όπως βολή καλύτερη από το όριο (78,20 μ.) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο. Πλην του 78.61 είχε ακόμα βολές στα 77,40, 76,52 και 77,82 μ.
Παράλληλα, βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών Κ23, που ανήκε στον Χρήστο Φραντζεσκάκη με 78,20 μ. από τις 18/08/2022, έγινε μόλις ο πέμπτος ο Έλληνας με βολή πάνω από τα 78,00 μ. στην ιστορία του αγωνίσματος, ο πέμπτος σφυροβόλος φέτος στον κόσμο στην κατηγορία Ανδρών και ο πρώτος σε αυτή των Ανδρών Κ23. Συνάμα έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του, για τα γενέθλια του την Πέμπτη 1η Μαΐου.
Επιπλέον, έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Μπέργκεν της Νορβηγίας, αλλά και για μια καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο του Τόκιο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο 21χρονος σφυροβόλος διανύει πολύ καλή σεζόν με σταθερά υψηλές βολές και προηγούμενο ρεκόρ από φέτος 77,59 μέτρα.//Α.
The post Μεγάλο ρεκόρ από τον Μαντζουράνη με 78,61 μέτρα! appeared first on www.ertsports.gr.
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
