• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Με μεγάλη συμμετοχή η εκπαιδευτική ημερίδα του ΕΟΚΑΝ κατά του ντόπινγκ στην Πρέβεζα
Share

06/11/2026 13:02

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • el
    • el
    • en
    • de
    • it
    • es
    • fr
    • zh-CN
    • ar
    • sq
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με μεγάλη συμμετοχή η εκπαιδευτική ημερίδα του ΕΟΚΑΝ κατά του ντόπινγκ στην Πρέβεζα

Last updated: 2026/11/06 at 12:57 ΜΜ
Newsroom Published 06/11/2026
Share
3 Min Read
Με μεγάλη συμμετοχή η εκπαιδευτική ημερίδα του ΕΟΚΑΝ κατά του ντόπινγκ στην Πρέβεζα
SHARE

Με μεγάλη συμμετοχή η εκπαιδευτική ημερίδα του ΕΟΚΑΝ κατά του ντόπινγκ στην Πρέβεζα

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Με κεντρικό σύνθημα «Παίξε καθαρά, κέρδισε αληθινά», η ημερίδα ανέδειξε τη σημασία της πρόληψης, της επιστημονικής ενημέρωσης και της καλλιέργειας των αξιών του καθαρού αθλητισμού, με ιδιαίτερη έμφαση στη νέα γενιά.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο διοικητής του ΕΟΚΑΝ, ιατροδικαστής Δρ. Γρηγόρης Λέων, ο οποίος παρουσίασε με απλό και κατανοητό τρόπο στους μαθητές και στους νέους αθλητές τι είναι το ντόπινγκ, ποιους κινδύνους συνεπάγεται η χρήση απαγορευμένων ουσιών, πώς αυτές ανιχνεύονται, καθώς και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τόσο στην υγεία όσο και στην αθλητική πορεία ενός αθλητή. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις μακροχρόνιες συνέπειες των απαγορευμένων ουσιών στον ανθρώπινο οργανισμό, στη σημασία της έγκαιρης ενημέρωσης και στην ανάγκη διαμόρφωσης μιας αθλητικής κουλτούρας που στηρίζεται στην αξιοκρατία, την ισότιμη συμμετοχή, τον σεβασμό και το «Ευ αγωνίζεσθαι».

Τον διοικητή του ΕΟΚΑΝ πλαισίωσαν τα στελέχη του Οργανισμού, Γιώργος Καλαϊτζής, Σπυριδούλα Χριστοπούλου και Χρήστος Παπούλιας, συμβάλλοντας ενεργά στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, τονίζοντας ότι η στήριξη του αθλητισμού από τον Δήμο δεν περιορίζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στις διοργανώσεις, αλλά περιλαμβάνει την πρόληψη, την ενημέρωση και τη διαμόρφωση σωστών προτύπων για τη νέα γενιά. Ο κ. Γεωργάκος συνεχάρη τον διοικητή του ΕΟΚΑΝ και τα στελέχη του Οργανισμού για το έργο τους και υπογράμμισε πως η μεγαλύτερη νίκη είναι η επίτευξη των στόχων με υγεία, ήθος και αξιοπρέπεια.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πρέβεζας, Γιάννης Βέργος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμητρα Αηδώνη, οι αντιδήμαρχοι Λεωνίδας Αργυρός, Φώτης Ζέρβας και Σπύρος Κόκκαλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, Γιώργος Πασσάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Χαράλαμπος Κακιούζης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης, Σπύρος Βρυώνης, η ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου, Άντα Ζιώγα, εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων , της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, φορέων, καθώς και οι μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία: 5ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο, 3ο Γυμνάσιο, 4ο Γυμνάσιο, Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, Πρότυπο Γυμνάσιο, Εσπερινό ΕΠΑΛ, 2ο Λύκειο.

Ο διοικητής του ΕΟΚΑΝ, Δρ. Γρηγόρης Λέων, δήλωσε: «Ο καθαρός αθλητισμός ξεκινάει από τα σχολεία μας. Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών και των νέων αθλητών στην ημερίδα της Πρέβεζας, μας γεμίζει αισιοδοξία και επιβεβαιώνει ότι η ενημέρωση και η πρόληψη πρέπει να βρίσκονται στον πυρήνα της προσπάθειάς μας για έναν καθαρό αθλητισμό. Με την εκπαιδευτική μας δράση στην Πρέβεζα, σε συνεργασία με τον Δήμο -ευχαριστώ από καρδιάς το δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο και τους συνεργάτες του- μεταφέρουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: παίξε καθαρά, κέρδισε αληθινά. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να συνοδεύει κάθε νέο αθλητή, κάθε προσπάθεια και κάθε αγωνιστική επιτυχία».

The post Με μεγάλη συμμετοχή η εκπαιδευτική ημερίδα του ΕΟΚΑΝ κατά του ντόπινγκ στην Πρέβεζα appeared first on www.ertsports.gr.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Θεοδωρικάκος: Αλλάζουμε το θεσμικό πλαίσιο για τις εμπορευματικές μεταφορές – Βάζουμε τέλος σε μία εκκρεμότητα 191 ετών Θεοδωρικάκος: Αλλάζουμε το θεσμικό πλαίσιο για τις εμπορευματικές μεταφορές – Βάζουμε τέλος σε μία εκκρεμότητα 191 ετών
Επόμενο Ε. Τουρνάς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Για την πλημμύρα, το 90% της αντιμετώπισης στηρίζεται στην καλή προετοιμασία» Ε. Τουρνάς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Για την πλημμύρα, το 90% της αντιμετώπισης στηρίζεται στην καλή προετοιμασία»

Δημοφιλέστερα

Ο κρίκος που έλειπε…Πως η δράση εθελοντικών ομάδων στον Βόλο – όπως η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων – τονώνει την αλληλεγγύη
Ο κρίκος που έλειπε…Πως η δράση εθελοντικών ομάδων στον Βόλο – όπως η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων – τονώνει την αλληλεγγύη
06/11/2026
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

MYVOLOS.NET | ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  • IΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΗΣ 1, 38333, ΒΟΛΟΣ
  • ΑΦΜ: 997274138
  • ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ
  • ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945439629
  • email: info@myvolos.net
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – NOMIMΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΕΚΔΟΤΗΣ -ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΚΙΔΗΣ
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334

  • Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση MYVOLOS.NET δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100

Δείτε ποιός γιορτάζει

 

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?