• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Μαδρίτη 2025: Ξεκίνημα με Τεντόγλου και ελπίδες παραμονής στην κατηγορία
Share

01/07/2025 14:37

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαδρίτη 2025: Ξεκίνημα με Τεντόγλου και ελπίδες παραμονής στην κατηγορία

Last updated: 2025/06/28 at 4:53 ΜΜ
Newsroom Published 28/06/2025
Share
4 Min Read
SHARE

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (28/6) ανοίγει με το μήκος των Ανδρών, ένα από τα συναρπαστικότερα αγωνίσματα της διοργάνωσης. Η τριάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης θα βρεθεί στην άκρη του σκάμματος με τον Μίλτο Τεντόγλου να είναι το μεγάλο όνομα. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι είναι σε ανοδική πορεία και έχει ως βασικό στόχο να βελτιώσει το φετινό του 8,27 μέτρα. Ο Ματίας Φουρλάνι (Ιταλία) με 8,37 μ. και ο Σάιμον Εχάμερ (Ελβετία) με 8,34 μ. είναι οι δύο βασικοί αντίπαλοι του Έλληνα πρωταθλητή.

Πολύ σταθερή χρονιά διανύει η Σταματία Σκαρβέλη, που θα κυνηγήσει βολές πάνω από τα 70,00 μ. και μια θέση ψηλά που θα δώσει σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα. Το επίπεδο του αγώνα είναι υψηλό και η Σκαρβέλη με το 70,37 μ. έχει την έβδομη επίδοση.

Ο Αναστάσης Ηλιόπουλος θα τρέξει στον τρίτο διάδρομο της πρώτης σειράς και με 13.85 έχει την πέμπτη επίδοση της σειράς του. Στο Α΄ γκρουπ του ύψους θα πάρει μέρος ο Αντώνης Μέρλος με 2,21 μ. φετινό ρεκόρ και την προοπτική να φτάσει ακόμη υψηλότερα.

Στην πρώτη τελική σειρά των 100 μ. εμπ. θα τρέξει η Σοφία Ιωσηφίδου με φετινό 13.49 έχει την όγδοη επίδοση της σειράς της.

Η Γεωργία Δεσπολλάρη έχει την εμπειρία και την ικανότητα να ανταπεξέλθει στις συνθήκες της κούρσας των 800 μέτρων. Με 2.13.16 έχει την τέταρτη επίδοση, ωστόσο σε αυτούς τους αγώνες η τακτική θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Με υψηλές προσδοκίες για μπει στον αγώνα η Οξάνα Κορένεβα με 14,03 μ. ρεκόρ από φέτος και σταθερές παρουσίες που μπορούν να την φέρουν ψηλά στην κατάταξη. Η αθλήτρια με βάση την αρχική κατάταξη έχει την έκτη επίδοση.

Ο Δημήτρης Παυλίδης έχει πετύχει 65,11 μ. έχει σταθερές παρουσίες στη σεζόν σε έναν αγώνα, όπου μετέχουν κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος όπως ο Ντάνιελ Σταλ. Αρκετά πίσω σε σχέση με τον Έλληνα αθλητή είναι ο Ελβετός Βέτερλι (58,05), ο Ούγγρος Χάζακ (61,76) και ο Φινλανδός, Μίκο Λάμπινεν, 58,81 μέτρα.

Έτοιμος να κατέβει το φράγμα των 50.00 είναι ο Δημήτρης Λεβαντίνος στόχος που αν επιτευχθεί θα του δώσει πολύτιμους βαθμούς. Ο έμπειρος αθλητής έτρεξε πριν λίγες ημέρες την απόσταση σε 50.39 και θέλει να εκμεταλλευτεί τις καλές καιρικές συνθήκες και τον γρήγορο αγωνιστικό χώρο.

Ντεμπούτο στη διοργάνωση κάνει η Λάουρα Ζενέγια, που θα τρέξει στο δεύτερο διάδρομο της πρώτης σειράς και με 58.35 έχει την έβδομη επίδοση από τις μετέχουσες.

Η τρίτη ημέρα της διοργάνωσης – η δεύτερη εντός σταδίου – κλείνει με τις σκυτάλες 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών. Η χώρα μας θα κατεβάσει δύο δυνατά σύνολα ικανά να βρεθούν στην πρώτη οχτάδα και να πετύχουν μεγάλες επιδόσεις.

Η Σοφία Καμπερίδου, η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η Δήμητρα Τσουκαλά και η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου είναι η τετράδα των γυναικών. Στους Άνδρες ο Θοδωρής Βροντινός θα πάρει τη θέση του Λάμπρου Βολίκα, που είχε ενόχληση στον προσαγωγό και κρίθηκε πως πρέπει να αποσυρθεί. Δεύτερος θα πάρει σκυτάλη ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και θα ακολουθήσουν οι Σωτήρης Γκαραγκάνης και Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Ουκρανία (100,5), Πορτογαλία (99,5), Ελβετία (92) είναι οι χώρες που βρίσκονται πάνω από την Ελλάδα, λίγο υψηλότερα είναι η Ουγγαρία, που ωστόσο είχε τα δυνατά της ονόματα την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ2

The post Μαδρίτη 2025: Ξεκίνημα με Τεντόγλου και ελπίδες παραμονής στην κατηγορία appeared first on www.ertsports.gr.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Από τη ζυθοποιεία στην ιατρική: Πώς η μαγιά μπύρας μπορεί να οδηγήσει σε νέες θεραπείες
Επόμενο Πυρκαγιά στο Στεφανοβίκειο – Συναγερμός για τρίτη φορά μέσα στην ημέρα στην Πυροσβεστική

Δημοφιλέστερα

Ανδρείκελο εκπαίδευσης παρέδωσε η Περιφέρεια στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας
01/07/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?