• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Λάρισα: Παγίδεψε τους κλέφτες στο ασανσέρ κατεβάζοντας το γενικό
Share

04/06/2025 19:14

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Παγίδεψε τους κλέφτες στο ασανσέρ κατεβάζοντας το γενικό

Last updated: 2024/03/27 at 11:34 ΠΜ
Newsroom Published 27/03/2024
Share
3 Min Read
SHARE

Πιο έξυπνος από τους διαρρήκτες αποδείχθηκε ένας ένοικος πολυκατοικίας καθώς κράτησε εγκλωβισμένους για περίπου 2,5 ώρες σε ανελκυστήρα πολυκατοικίας, τρεις δράστες απόπειρας κλοπής που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 24ης Μαρτίου σε διαμέρισμα στη συνοικία των Αγίων Σαράντα Μαρτύρων Λάρισας.

Contents
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Ο ένοικος διαμερίσματος, όπως αναφέρει το onlarissa.gr που και προ ημερών είχε παρατηρήσει «κίνηση» αγνώστων στην πολυκατοικία, άκουσε θορύβους στον 6ο όροφο λίγο μετά τις 3 προχθές τα ξημερώματα και έτσι εκτίμησε ότι πρόκειται για διαρρήκτες που κατεβαίνουν χρησιμοποιώντας τον ανελκυστήρα, καθώς γνώριζε ότι οι ένοικοι του 6ου ορόφου απουσιάζουν από το σπίτι τους. Έτσι κατέβηκε σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας» στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου και έκλεισε την παροχή ρεύματος στον ανελκυστήρα με αποτέλεσμα οι τρεις δράστες να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτόν.

Ο ένοικος ανέβηκε συνέχεια στον 2ο όροφο όπου άκουσε τους εγκλωβισμένους στον ανελκυστήρα να συνομιλούν, ενώ την ίδια ώρα αντιλήφθηκε να ανοίγει ξανά η είσοδος της πολυκατοικίας. Βάζοντας τις φωνές οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, με την αστυνομία να εκτιμά ότι πρόκειται για άλλους δυο συνεργούς των συλληφθέν των οι οποίοι και αναζητούνται. Ενόσω οι τρεις δράστες παρέμειναν εγκλωβισμένοι για αρκετή ώρα, ο ένοικος κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης να διαπιστώνουν ότι η πόρτα της ταράτσας της πολυκατοικίας έφερε ίχνη παραβίασης από κόφτη μετάλλων σε αντίθεση με το διαμέρισμα του 6ου ορόφου όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε παραβιαστεί. Παρουσία και άλλων αστυνομικών στις 5.45′ τα ξημερώματα ο ένοικος έθεσε ξανά σε λειτουργία τον ανελκυστήρα, με τους τρεις δράστες να κατεβαίνουν στο ισόγειο και ανοίγοντας την πόρτα να συλλαμβάνονται.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. οι τρεις δράστες «έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιχείρησαν να διαφύγουν, απωθώντας οι δύο εξ αυτών με τα χέρια τους αστυνομικούς, ενώ ο τρίτος επιχείρησε να τους χτυπήσει με μεταλλικό κόφτη σιδήρων (ψαλίδα). Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και είδη απόκρυψης των χαρακτηριστικών τους (κόφτης, περιλαίμια, γάντια κ.ά.)».


Οι τρεις συλληφθέντες, 31, 38 και 47 ετών σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας τυγχάνουν γνωστοί των διωκτικών αρχών από παλαιότερες κλοπές σε οικίες με τη μέθοδο της καταρρίχησης σε βεράντες σπιτιών, έχοντας νωρίτερα αποκτήσει πρόσβαση στις ταράτσες.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και βία κατά υπαλλήλων, για να οδηγηθούν χθες ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας όπου έλαβαν αναβολή προκειμένου να εμφανιστεί στο Δικαστήριο ο ιδιοκτήτης τους διαμερίσματος, δηλώνοντας μάλιστα ότι, παρότι πρόκειται για απόπειρα επιθυμούν να αποζημιώσουν τον ιδιοκτήτη για τη φθορά. Η δίκη τους θα γίνει την 1η Απριλίου και μέχρι τότε οι τρεις Λαρισαίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

cnn.gr https://www.cnn.gr/ellada/story/411909/larisa-pagidepse-tous-kleftes-sto-asanser-katevazontas-to-geniko

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Συνάντηση επαγγελματιών Σκιάθου με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας
Επόμενο Πρόταση δυσπιστίας: Κόντρα σε υψηλούς τόνους – Η στάση Καραμανλή και η απάντηση Τριαντόπουλου

Δημοφιλέστερα

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον Κορκονέα – Επιστρέφει στη φυλακή
04/06/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?