Μετά την πρόσφατη συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με θύματα των πυρκαγιών στο Λος ‘Αντζελες, η δούκισσα του Σάσσεξ αποκάλυψε ότι κατάφερε να κάνει μια έκπληξη σε μια από τις πληγείσες οικογένειες που γνώρισε στην Αλταντένα με τη βοήθεια της Μπίλλι ‘Αιλις (Billie Eilish).
Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, η Μέγκαν Μαρκλ ευχαρίστησε την διάσημη τραγουδίστρια που βοήθησε να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο για μια νεαρή θαυμάστρια που η οικογένειά της έχει χάσει τα πάντα.
Ανέφερε την ιστορία μιας μητέρας και της 15χρονης κόρης της, όπου μέσα στα αντικείμενα που χάθηκαν στις φλόγες, υπήρχε και μια μπλούζα της Μπίλλι ‘Αιλις.
Θέλοντας να απαλύνει λίγο τον πόνο του κοριτσιού, επικοινώνησε με όλους τους γνωστούς της για να αφήσει ένα ηχητικό μήνυμα στη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία με τη σειρά της έστειλε πολλά δώρα υπογεγραμμένα στο σπίτι της Μέγκαν στο Μοντεσίτο.
«Ας συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσους επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια» έγραψε η δούκισσα στη λεζάντα της ανάρτησης. Στα πλάνα η Μέγκαν φoράει ένα μπλε τζιν παντελόνι και ένα μαύρο φούτερ με τα ονόματα των παιδιών της γραμμένα με λευκά καλλιγραφικά γράμματα κοντά στον λαιμό της.
Σύμφωνα με το People, επέστρεψε στο Instagram την 1η Ιανουαρίου, έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας.
www.ertnews.gr