• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Γιοβάνοβιτς: «Μας χαμογέλασε η τύχη, αλλά αξίζαμε τη νίκη»
Share

25/09/2026 01:56

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • el
    • el
    • en
    • de
    • it
    • es
    • fr
    • zh-CN
    • ar
    • sq
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιοβάνοβιτς: «Μας χαμογέλασε η τύχη, αλλά αξίζαμε τη νίκη»

Last updated: 2026/09/25 at 1:56 ΠΜ
Newsroom Published 25/09/2026
Share
7 Min Read
Γιοβάνοβιτς: «Μας χαμογέλασε η τύχη, αλλά αξίζαμε τη νίκη»
SHARE

Γιοβάνοβιτς: «Μας χαμογέλασε η τύχη, αλλά αξίζαμε τη νίκη»

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με το “καλησπέρα”, σπατάλησε ακολούθως μισή… ντουζίνα ευκαιρίες, αλλά εντέλει όχι μόνο έμεινε “όρθια” στο Βελιγράδι απέναντι στους Σέρβους, αλλά έφυγε και με νίκη (2-1) απ’ το “Stadion Rajko Mitic” χάρη σε ένα τρομερό buzzer beater του Τάσου Δουβίκα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη League A του Nations League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Σερβία είναι πολύ καλή ομάδα. Πόσο μάλλον όταν έχει προηγηθεί τόσο νωρίς στο παιχνίδι, έχει και τους παίκτες και τον τρόπο για να προστατέψει το σκορ. Εμείς πιστεύω ότι μόνο με τον τρόπο που αγωνιζόμασταν σήμερα, με ψυχραιμία. Ψάχνοντας τους λίγους χώρους που μπορούσαμε να έχουμε, καταφέραμε να αλλάξουμε το σκορ. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στα τελευταία δέκα λεπτά χάθηκε λίγο η ηρεμία, η Σερβία στο τέλος είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία και στις τελευταίες φάσεις κάναμε μία εξαιρετική επίθεση, βάλαμε ένα πανέμορφο γκολ και κερδίσαμε, που για μας ήταν πολύ σημαντικό. Το δικαιούμασταν βάση της συνολικής εικόνας του παιχνιδιού».

Τι σκέφτεται ο προπονητής όταν η ομάδα παίζει και χάνει τόσες ευκαιρίες: «Δύσκολο, από τη μία είμαι χαρούμενος γιατί βρίσκουμε τρόπους, δημιουργούμε ευκαιρίες. Κι ο τερματοφύλακας της Σερβίας ήταν σε ένα εκπληκτικό βράδυ. Το γκολ είναι κάποιες φορές και θέμα ικανότητας/τύχης, αλλά εμείς είχαμε πάρα πολλές τελικές. Όταν μετά από τέτοια προσπάθεια, δεν καταφέρνεις να βρεις την ουσία, το γκολ, θα ήταν πολύ μεγάλη η απογοήτευση. Μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Αυτό που πιστεύω πολύ, είναι ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν πάντα απαντήσεις σε όλα. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και ξεκινήσαμε καλά το τουρνουά, ακόμα πιο χαρούμενος γιατί κάναμε ένα πολύ καλό ματς επί ενός πολύ καλού αντιπάλου. Αυτό που μας δίνει το παιχνίδι είναι λίγο καλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Για την αντίδραση της Εθνικής και τη νοοτροπία της: «Ιδιαίτερα σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ σημαντικό αν καταφέρεις να αλλάξεις το σκορ. Πολύ νωρίς δεχτήκαμε το γκολ, εκείνη τη στιγμή θα φαινόταν αν σαν ομάδα μπορούσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι ή θα πάμε σε έναν τρόπο παιχνιδιού που το έχουμε, αλλά χωρίς να είμαστε παραγωγικοί. Εμείς όμως και παιχνίδι είχαμε, και το ελέγξαμε και δημιουργήσαμε πολλές και καλές φάσεις».

Για την παρουσία της Εθνικής στην κορυφή του ομίλου μετά την πρεμιέρα και την ψυχολογία της Εθνικής: «Όλοι μας ζούμε σε συνθήκες μόνιμης αμφισβήτησης και απογοήτευσης/χαράς που αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε τον προηγούμενο αποκλεισμό. Δεν έχει κάποιο νόημα να επιμείνουμε στις συζητήσεις που κάνουμε, γιατί υποφέραμε μέχρι τώρα. Παίζοντας φιλικά από τον Ιούνιο κι όχι σε κάποια μεγάλη διοργάνωση. Έχω καλό γκρουπ που είναι συνειδητοποιημένα παιχνίδια, αγαπούν αυτό που κάνουν, τη χώρα τους. Ζουν και την αμφισβήτηση και την αποτυχία, νομίζω ότι αυτοί περισσότερο ζουν την αμφισβήτηση. Νομίζω πως είναι καλό που μέσα από αυτό το Nations League μπορούμε να ανταγωνιζόμαστε καλές ομάδες. Έχουμε κι αρκετούς νέους παίκτες στηυν Εθνική, νέους και σε ηλικία και σε αριθμό παιχνιδιών. Γι’ αυτό τα συναισθήματά μας είναι λίγο πιο έντονα σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια γινόμαστε λίγο πιο σκληροί. Κάθε παιχνίδι σε αυτό το γκρουπ είναι και μία πρόκληση για μας για το τι πράγματα που μπορούμε να καταφέρουμε».

Για τις μειωμένες λύσεις στη μεσαία γραμμή για να υποστηρίξουν τις ανάγκες της Εθνικής στα δύσκολα ματς που έρχονται: «Σαν Έλληνες πολλές φορές υπερβάλλουμε σε πολλά πράγματα. Σαν ομάδα έχουμε και το ταλέντο και τις προοπτικές, αλλά και τις αδυναμίες. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Έχουμε και τον υπερβολικό ενθουσιασμό όταν κερδίσουμε κάποια ματς, αλλά και πολύ μεγάλη απογοήτευση όταν χάνουμε άλλα. Έχουμε όμως και τους στόχους μας και πάντα προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις για μας. Οι δικές μου ανησυχίες δεν είναι ούτε η ποσότητα, ούτε η ποιότητα, αλλά στον χρόνο συμμετοχής στις ομάδες που παίζουν οι παίκτες, γιατί αυτό το πράγμα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ομάδα μας. Το ταλέντο δεν φτάνει σαν ταλέντο, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για εθνικές ομάδες. Γιατί όλες οι εθνικές, σε αυτό το επίπεδο, έχουν απίστευτο ταλέντο».

Για τη χρησιμοποίηση και των πέντε σέντερ φορ που είχε, αλλά και την πρώτη ανατροπή μετά από επτά χρόνια της Εθνικής: «Υπέφερα κι εγώ που έβαλα και τους πέντε. Οκ, κάποιες φορές παίρνεις κάποια ρίσκα. Είμαι χαρούμενος που όλοι τους έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Δεν σας κρύβω ότι υπέφερα κι εγώ με αυτό. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο μετά από τόσες ευκαιρίες, παίρνεις ένα ρίσκο.

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο το γκολ που δεχτήκαμε στην αρχή, όμως μετά από δέκα λεπτά ο προπονητής μπορεί να καταλάβει αν αυτό το γκολ μπορεί να πειράξει τη λειτουργία της ομάδας. Και δεν ανησυχούσα γιατί το παιχνίδι μας ήταν καλό. Περισσότερο ανησυχούσα γιατί κάναμε πολλές ευκαιρίες και μας έλειπε κάποιες φορές μία καλή εκτέλεση, λίγο τύχη. Ανησυχούσα λίγο για το πόσο αυτό το κομμάτι μπορεί να μας αγχώσει και μπορεί να σταματούσαμε να παίζουμε. Δεν ξέρω για τα στατιστικά αλλά νομίζω ότι σαν ομάδα έχουμε κάνει πάρα πολλά καλά παιχνίδια και εκτός έδρας, με τον τρόπο που έγινε και σήμερα. Με έναν απόλυτο έλεγχο. Τώρα ότι βάλαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό, οκ μας χαμογέλασε και λίγο η τύχη, αλλά στο τέλος της ημέρας το αξίζαμε».

ΑΒ.

The post Γιοβάνοβιτς: «Μας χαμογέλασε η τύχη, αλλά αξίζαμε τη νίκη» appeared first on www.ertsports.gr.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Τις πάγιες ελληνικές θέσεις θα επαναλάβει ο πρωθυπουργός στον ΟΗΕ Τις πάγιες ελληνικές θέσεις θα επαναλάβει ο πρωθυπουργός στον ΟΗΕ
Επόμενο Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο στο Βαθύ Χαλκίδας Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο στο Βαθύ Χαλκίδας

Δημοφιλέστερα

ΗΠΑ: Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
ΗΠΑ: Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
25/09/2026
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

MYVOLOS.NET | ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  • IΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΗΣ 1, 38333, ΒΟΛΟΣ
  • ΑΦΜ: 997274138
  • ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ
  • ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945439629
  • email: info@myvolos.net
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – NOMIMΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΕΚΔΟΤΗΣ -ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΚΙΔΗΣ
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334

  • Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση MYVOLOS.NET δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100

Δείτε ποιός γιορτάζει

 

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?