Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτό το Πάσχα, ο δήμος Αθηναίων φρόντισε για τους ευάλωτους και αδύναμους πολίτες, καθώς το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης διοργάνωσε το καθιερωμένο γεύμα Αγάπης για τους αστέγους, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Ρουφ.
Στο μεγάλο εορταστικό τραπέζι προσκλήθηκαν όλοι όσοι φιλοξενούνται στις δομές της πόλης, καθώς κι εκείνοι που συνεχίζουν να διαβιούν στον δρόμο. Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. φρόντισε για τη μετακίνησή τους, από και προς τον χώρο του γεύματος, ενώ ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, μερίμνησε για τη μουσική επένδυσή της γιορτής με την παρουσία DJ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν παραδοσιακά πιάτα, εορταστικά εδέσματα και αναψυκτικά. Παράλληλα, επιπρόσθετες μερίδες φαγητού μοιράστηκαν στις δομές φιλοξενίας, με τον συνολικό αριθμό των γευμάτων να ξεπερνά τα 1.300.
«Στην Αθήνα είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Σήμερα, όπως και κάθε μέρα, στεκόμαστε δίπλα στους πιο ευάλωτους. Στο Σεράφειο, αλλά και σε όλες τις δομές φιλοξενίας, προσφέρουμε περισσότερα από 1300 πασχαλινά γεύματα για τους άστεγους συμπολίτες μας» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας κατά την επίσκεψή του και πρόσθεσε: «Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία».
Από τη μεριά της, η πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Μίνα Φούντζουλα, ανέφερε: «Όλες τις ημέρες των εορτών υποστηρίξαμε πάνω από 3.500 οικογένειες με τρόφιμα, τσουρέκια, αυγά πασχαλινά, λαμπάδες στα παιδιά, παιχνίδια, προσφορές εταιρειών τις οποίους ευχαριστούμε».
www.ertnews.gr
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
