• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Γ. Γαβρήλος στο Πρώτο: Συνεχίζονται οι διεργασίες για 3η κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Αριστεράς για προανακριτική (audio)
Share

30/05/2025 08:50

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Γαβρήλος στο Πρώτο: Συνεχίζονται οι διεργασίες για 3η κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Αριστεράς για προανακριτική (audio)

Last updated: 2025/05/28 at 1:53 ΜΜ
ADMINISTRATOR Published 28/05/2025
Share
3 Min Read
SHARE

Gavrhlos

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

«Συνεχίζονται οι διεργασίες για 3η κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς για προανακριτική – Επίδικο το πρόσωπο του πρωθυπουργού», επισήμανε στον «αέρα» του ενημερωτικού ραδιοφώνου του Πρώτου Προγράμματος 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα, ο Γιώργος Γαβρήλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως και υπογράμμισε ο κ. Γαβρήλος στον Θάνο Σιαφάκα, σχετικά με το αν θα υπάρξει και 3η πρόταση προανακριτικής για τα Τέμπη «Όπως γνωρίζετε έχουμε 26 βουλευτές. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από μόνος του δεν μπορεί να καταθέσει την πρόταση. Συζητάμε ακόμη με την Νέα Αριστερά αλλά και με ανεξάρτητους βουλευτές να δούμε πώς θα μπορούσαμε να τεκμηριώσουμε νομικά μία πρόταση, στεκόμενοι στα πραγματικά στοιχεία της ποινικής δικογραφίας (…). Και θα με ρωτήσετε τώρα τι κάνουμε με τον κ. Μητσοτάκη, διότι, αυτό είναι το ερώτημα (…). Χωρίς ποινικό λαϊκισμό, εξετάζουμε πραγματικά τα στοιχεία για να χαρακτηρίσουμε πρόσωπα σε σχέση με αδικήματα και τις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε την πρότασή μας». Όσο για το αν υπάρχουν κάποιες επαφές ή ζυμώσεις με την Πλεύση Ελευθερίας σημείωσε «Δεν συμμετέχει στις συνομιλίες η Πλεύση Ελευθερίας. Από ότι γνωρίζω, δεν υπάρχει κάποια επαφή».

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

«Αν δεν υπάρξει κοινός τόπος, ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει απλώς στη δημοσιότητα το κείμενο που έχει συντάξει για το θέμα», επισήμανε εν συνεχεία της συνομιλίας του με το δημοσιογράφο συμπληρώνοντας παράλληλα «Ναι, με τις προτάσεις μας, τις σκέψεις μας και ένα κατηγορητήριο (συ) σχετιζόμενο με τα πρόσωπα και τα αδικήματα τα οποία θα χαρακτηρίζεται η κάθε πράξη του κάθε προσώπου».

Αναφορικά με την πρόταση της ΝΔ: «Στάχτη στα μάτια των πολιτών – Στήθηκε με όρους πολιτικούς και όχι νομικούς»

«Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον έλεγχο του κ. Καραμανλή είναι μία πρόταση που ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου. Έρχεται, φαίνεται, μέσα από μία εσωτερική διαπραγμάτευση της Νέας Δημοκρατίας, να βάλει στα χαμηλά ένα αδίκημα στον κ. Καραμανλή, προκειμένου να καταλαγιάσει η οργή του κόσμου (…)», κατέληξε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος.

www.ertnews.gr

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Παράνομο εργαστήριο πλαστογραφίας και παράνομης προώθησης μεταναστών εντόπισε η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής
Επόμενο Aύξηση τζίρου καταλυμάτων και εστίασης το Α’ τρίμηνο 2025 – Σημαντική υποχώρηση στη Σαντορίνη

Δημοφιλέστερα

Greek Basketball League: Οι μεγάλες μάχες Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για τα play offs στην ΕΡΤ3 – Δείτε την αναμέτρηση απόψε στις 21:00
30/05/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?