• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώνεται σήμερα η απολογία – Ακολουθεί η αγόρευση του Εισαγγελέα επί της ενοχής ή μη του ηθοποιού
Share

23/06/2025 22:08

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώνεται σήμερα η απολογία – Ακολουθεί η αγόρευση του Εισαγγελέα επί της ενοχής ή μη του ηθοποιού

Last updated: 2025/06/23 at 11:53 ΠΜ
ADMINISTRATOR Published 23/06/2025
Share
3 Min Read
SHARE

[378660] ΔΙΚΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔIΚΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥ       (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος συναδέλφων του.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του δικαστηρίου, αν η απολογία τελειώσει σχετικά νωρίς, τότε δεν αποκλείεται η διαδικασία να προχωρήσει αμέσως με την αγόρευση του Εισαγγελέα της Έδρας Ανδρέα Καραφλού επί της ενοχής.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου πάντως στην προηγούμενη συνεδρίαση, όταν ο κατηγορούμενος ζήτησε διακοπή της απολογίας λόγω αδιαθεσίας, είπε προς όλους ότι δεν θα δοθεί άλλη συνεδρίαση για την απολογία. «Το λέω για να είστε προετοιμασμένοι. Θα μείνουμε για την απολογία όσο χρειαστεί» ανέφερε κοιτώντας τον κατηγορούμενο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σήμερα αναμένεται να αναφερθεί στην δεύτερη υπόθεση απόπειρας βιασμού που του καταλογίζεται ότι διέπραξε το 2014 σε βάρος ηθοποιού με την οποία είχε συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους. Η πράξη φέρεται να διαδραματίστηκε στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου ο οποίος μετά την συνάντηση που είχε με την καταγγέλλουσα, για κάποιο ρόλο, προσφέρθηκε να την γυρίσει στο σπίτι της. Αντί όμως αυτού, την οδήγησε σε αδιέξοδο στενό στο Παλαιό Ψυχικό όπου επιχείρησε να την βιάσει πατώντας το κεντρικό κλείδωμα του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την παθούσα, γλύτωσε γιατί είχε προσποιηθεί ότι παθαίνει κρίση πανικού και φώναζε υστερικά. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι την είχε πετάξει από το αυτοκίνητο με μία βρισιά. «Άντε.. που θες και ρόλο» ισχυρίζεται ότι της είχε πει.

(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στην απολογία του ο ηθοποιός είπε πως δεν έχει ασκήσει βία σε βάρος ανθρώπου ποτέ και πως με τις δύο γυναίκες «ό,τι έγινε, έγινε συναινετικά».

Όπως ανέφερε, «μπορεί να ήμουν άπιστος, αλαζόνας, εγωιστής, αλλά βιαστής δεν ήμουν» τονίζοντας πως για όλα «είχα πράσινο φως από τις γυναίκες».

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, η αρχή της υπόθεσης για τον ίδιο και κάποιους άλλους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο επίκεντρο του MeToo, ήταν μία προσπάθεια «αναδιανομής της πίττας στον χώρο» με θρυαλλίδα την πανδημία. «Πριν την πανδημία είχαμε δουλειές» είπε, και αναπτύσσοντας την θέση του αναφέρθηκε σε «έναν κύκλο είκοσι προσώπων» που «με έβαλαν στην μέση».

Κατά τον κατηγορούμενο αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση που δέχθηκε πολλές φορές από την Έδρα σχετικά με τον λόγο που ήρθαν στο δικαστήριο «τόσοι μάρτυρες και στράφηκαν εναντίον σας». Όσο για το κίνητρο της πρώτης καταγγέλουσας να συμμετάσχει σε όλο αυτό και να πει «αυτά τα ψέματα» είναι ότι «μου χρεώνει ότι δεν έκανε την καριέρα που ήθελε στο θέατρο» είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

www.ertnews.gr

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Ο διάλογος του ΠτΔ με τον Πρωθυπουργό πριν από λίγο στο Προεδρικό Μέγαρο
Επόμενο Σε επιφυλακή η Ελλάδα λόγω της έντασης στη Μέση Ανατολή – Αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε αμερικανικούς και ισραηλινούς στόχους

Δημοφιλέστερα

Καταπλέει το “Explora I” στο λιμάνι του Βόλου
23/06/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?