Απόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού απέτρεψαν οι αστυνομικές αρχές, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Μαΐου.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Κορυδαλλού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 19χρονου αλλοδαπού, που επιχείρησε να μεταφέρει τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τρία καλώδια φόρτισης επιμελώς κρυμμένα στον πάτο παπουτσιού, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου σε κρατούμενο συγγενή του.
Σύμφωνα με ΕΛΑΣ τα αντικείμενα προορίζονταν για 22χρονο αλλοδαπό έγκλειστο, ο οποίος φέρεται να είχε υποκινήσει την πράξη. Σε βάρος του επίσης σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία.
Τα κατασχεθέντα αντικείμενα παραδόθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
www.ertnews.gr
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
