Διττή παρέμβαση με αναπτυξιακό αποτύπωμα από την Alpha Bank στη Θεσσαλία

Πρίν από 2 μήνες

Διττή παρέμβαση με αναπτυξιακό αποτύπωμα από την Alpha Bank στη Θεσσαλία
Hot Article 959 προβολές Διττή παρέμβαση με αναπτυξιακό αποτύπωμα από την Alpha Bank στη ΘεσσαλίαΜε ένα δίδυμο παρεμβάσεων στους τομείς της οικονομίας - επιχειρηματικότητας και υγείας, ξεδιπλώνει η Alpha Bank, με αφετηρία την Θεσσαλία, ένα στοχευμένο σχέδιο για την επιτάχυνση των ρυθμών ανάπτυξης της Ελληνικής Περιφέρειας.

Παρέχοντας συνειδητά ψήφο εμπιστοσύνης στα επιτεύγματα των τοπικών κοινωνιών, η Alpha Bank ενεργοποιείται ως επιταχυντής ενός νέου κύκλου προόδου με προκαθορισμένες πολιτικές, σαφείς ρόλους και στοχευμένα αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκιο στελεχών της Τράπεζας πραγματοποίησε τριήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στις περιφερειακές ενότητες Λάρισας και Μαγνησίας. πραγματοποίησε η Διοίκηση της

Με επικεφαλής τον CEO Bασίλη Ψάλτη και τη συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή Wholesale Banking Γιάννη Εμίρη και των Διευθυντών Εμπορικής Τραπεζικής, Επιχειρηματικών Κέντρων και Δικτύου Καταστημάτων της Τράπεζας, το κλιμάκιο της Alpha Bank είχε συναντήσεις με τις διοικήσεις επτά κορυφαίων επιχειρηματικών ομίλων στην περιοχή, στο πλαίσιο υλοποίησης της φιλόδοξης πιστωτικής της πολιτικής, που έχει ως στόχο την καθαρή διοχέτευση πόρων άνω των Ευρώ 8 δισ. στην ελληνική οικονομία την προσεχή τριετία.

Άλλωστε, η Θεσσαλία, πέραν του πρωταγωνιστικού της ρόλου στον αγροδιατροφικό τομέα, διαθέτει ένα επιχειρηματικό δυναμικό που χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό καινοτομίας και εξωστρέφειας, στους κλάδους του εμπορίου, του τουρισμού και της βιομηχανίας. Η κινητοποίηση των χρηματοδοτικών πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, του ΕΣΠΑ και του Αναπτυξιακού Νόμου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων υψηλής προστιθέμενης αξίας που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις απασχόλησης και δυναμική ανάπτυξη για την τοπική και εθνική οικονομία.

Ο CEO του Ομίλου της Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης, δήλωσε: «Η αποφασιστικότητα, η εξωστρέφεια αλλά και η ανθεκτικότητα της επιχειρηματικότητας της Θεσσαλίας και ευρύτερα της ελληνικής Περιφέρειας, παρά τη δύσκολη διεθνή συγκυρία, αποτελούν λόγο αισιοδοξίας για το αύριο της ελληνικής οικονομίας. Αποτελούν, ταυτόχρονα, και λόγο να επαναβεβαιώσουμε τη δέσμευσή μας ως Alpha Bank να στηρίξουμε την πρόοδο των επιχειρήσεων στη χώρα μας, όχι μόνον των μεγάλων αλλά και των μικρομεσαίων που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας.

Η Θεσσαλία, μία δυναμική Περιφέρεια όπου συνυπάρχουν τα μεγάλα αστικά κέντρα, ο ανεπτυγμένος αγροδιατροφικός τομέας, οι Υπηρεσίες, η Εκπαίδευση, ο Τουρισμός αλλά και η παραγωγή βιομηχανικών προϊόντων που απευθύνονται στις διεθνείς αγορές, μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη νέα σελίδα ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.

Έχοντας διαχρονικά το προνόμιο να βρισκόμαστε στο πλευρό της ελληνικής επιχειρηματικότητας, στην Alpha Bank στηρίζουμε ενεργά τις επιχειρήσεις, είτε για να αξιοποιήσουν τους πόρους των Ευρωπαϊκών Ταμείων και να επιχειρήσουν το αποφασιστικό βήμα προς τη μεγέθυνση, τον εκσυγχρονισμό τους και την ομαλή μετάβασή τους σε ένα βιώσιμο, πράσινο πρότυπο ανάπτυξης, είτε διαθέτοντάς τους κεφάλαια κίνησης προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες ρευστότητας της περιόδου».

Το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο της περιοδείας της Διοίκησης της Alpha Bank στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Βασίλης Ψάλτης είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό κατά τη διάρκεια της οποίας συμφωνήθηκε η ένταξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία», για την κάλυψη υγειονομικών αναγκών σε 6 δομές Υγείας στους Νομούς Λαρίσης, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

H Τράπεζα ήδη, υποστηρίζει στη Λάρισα το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο και το Γενικό Νοσοκομείο “ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ», το Κέντρο Υγείας Λαρίσης και το Νοσοκομείο Τρικάλων, με δωρεές για την ανακαίνιση κτηριακών υποδομών και την προσφορά ιατρικών μηχανημάτων, οχημάτων, αναλωσίμων και εξοπλισμού απαραίτητου για την αντιμετώπιση της Covid-19.

 «Στην Alpha Bank, παράλληλα με το κύριο μέλημά μας για τη στήριξη της προόδου επιχειρήσεων και νοικοκυριών, θέτουμε στο επίκεντρο και την συνεισφορά μας στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας. Με το πρόγραμμα “Μαζί, με στόχο την Υγεία” υποστηρίζουμε, εδώ και 8 χρόνια, το έργο των τοπικών ιατρείων, μέσα από τη δωρεά ιατρικών μηχανημάτων και υγειονομικού εξοπλισμού. Το 2021 ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο του προγράμματος, έχοντας επισκεφθεί συνολικά 70 νησιά, και τώρα ξεκινάμε τον δεύτερο κύκλο, εξοπλίζοντας δομές υγείας στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Πρώτος σταθμός του Προγράμματος, η περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς τα τελευταία χρόνια διατηρούμε στενή συνεργασία με τα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, την Υγειονομική Περιφέρεια και τις Δημοτικές Αρχές, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ‘Μαζί’ μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση όλων, στο σημαντικότερο αγαθό, αυτό της υγείας», δήλωσε ο Βασίλης Ψάλτης, CEO του Ομίλου Alpha Bank.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός δήλωσε: «Όλοι έχουμε δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες στη ζωή. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η πρωτοβουλία της Alpha Bank “Μαζί, με στόχο την Υγεία” στην Ηπειρωτική Ελλάδα ξεκινά από τη Θεσσαλία. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει επενδύσει πάνω από 100 εκατ. Eυρώ για την ενίσχυση του κρατικού συστήματος υγείας. Με συνεργασία και συνέργεια, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη, ενώνουμε δυνάμεις για να κερδίσουμε το μέλλον. Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό χωρίς το οποίο όλα τελούν υπό αίρεση και αναίρεση. Ανοίγουμε δρόμους. Αξίζει αυτή η πρωτοβουλία να βρει μιμητές».

 


- Διττή παρέμβαση με αναπτυξιακό αποτύπωμα από την Alpha Bank στη Θεσσαλία 2022-03-31 10:40:28 PM
Διττή παρέμβαση με αναπτυξιακό αποτύπωμα από την Alpha Bank στη Θεσσαλία Με ένα δίδυμο παρεμβάσεων στους τομείς της οικονομίας - επιχειρηματικότητας και υγείας, ξεδιπλώνει η Alpha Bank, με αφετηρία την Θεσσαλία, ένα στοχευμένο σχέδιο για την επιτάχυνση των ρυθμών ανάπτυξης της Ελληνικής Περιφέρειας
GBio act, υπηρεσίες Βιοκαθαρισμού. Για την καθαριότητα χρειάζεται δεξιότητα και εξειδίκευση κι εμείς τα έχουμε όλα! 2022-03-05 06:33:53 PM
GBio act, υπηρεσίες Βιοκαθαρισμού. Για την καθαριότητα χρειάζεται δεξιότητα και εξειδίκευση κι εμείς τα έχουμε όλα! Θυμάστε την πρόταση στη  διαφήμιση προϊόντος που έλεγε: "Αστράφτει από καθαριότητα"; Σήμερα για να θεωρήσουμε ότι κάτι είναι όσο πιο καθαρό γίνεται δεν αρκεί μόνο να "αστράφτει"!Ο καθαρισμός  ενός χώρου, των επίπλων, των επιφανειών, των στρωμάτων  και γενικά των αντικειμένων που χρησιμοποιούμε καθημερινά, έχει αλλάξει επίπεδο και οι απαιτήσεις που αφορούν στην καθαριότητα, έχουν να κάνουν και με την ασφάλεια και προστασία της υγείας μας

1


1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
 • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
 • MY...ΑΛΕΠΟΥ
 • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
 • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΚΟΣΜΟΣ
 • ΕΥ ΖΗΝ
 • ΓΥΝΑΙΚΑ
 • ADVERTORIAL
 • ΧΡΗΣΙΜΑ
 • ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
 • ΚΑΥΣΙΜΑ
 • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
 • ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ
 • ΒΟΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ

 • SOCIAL
 •   Facebook
 •   Titter
 •   Youtube
 •   Instagram
 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


  NEWSROOM MYVOLOS.NET

  Ειδησεογραφικό Τμήμα: info@myvolos.net
  Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100

  Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

  ADVERTISING MYVOLOS.NET

  Διαφημιστικό Τμήμα:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
  Email: sales@myvolos.net

  Follow as
  Μέλος του
  eMedia
  myvolos.net e-νημέρωση με άποψη


  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  Top