Τι είναι ένας Webmaster και εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν;

Δεκέμβριος 29, 2021

Τι είναι ένας Webmaster και εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν;
Hot Article 607 προβολέςΤι είναι ένας Webmaster και εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν;Πετυχημένοι webmasters απαντούν για τον τεχνολογικό ρόλο τους σε οργανισμούς που βασίζουν την ευρωστία τους στον παγκόσμιο ιστό (InterNet). Η μαρτύρια αυτή που απευθύνετε σε φοιτητές, πιστεύω πως είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε τις υπηρεσίες που από το 1997 προσφέρω.

Cyber Advertisement Team

 

Τι είναι webmaster

 

Ο τίτλος "webmaster" ακούγεται περισσότερο σαν ένα όνομα που ίσως θα βλέπατε σε ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας παρά σε πίνακα εργασίας.  Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, αυτός ο αντιπροσωπεύει ένα ευρύ πεδίο της σημερινής τεχνολογικής απασχόλησης.

Οι webmasters ξεκίνησαν αρχικά να διαχειρίζονται πολλές διαφορετικές πτυχές ενός ιστότοπου ταυτόχρονα.  Αν και μερικοί εργοδότες σήμερα εξακολουθούν να αναζητούν «webmasters», η δουλειά έχει μετατραπεί σε πολλούς διαφορετικούς τίτλους που περιλαμβάνουν τον ίδιο βασικό ρόλο: ένας επαγγελματίας που κάνει πολλές διαφορετικές εργασίες για τη συντήρηση και τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων.

Έχουμε συνηθίσει σε εξελιγμένους ιστότοπους που βρίσκονται στο Διαδίκτυο σήμερα, αλλά δεν ήταν έτσι πολύ καιρό πριν, οι ιστότοποι απλώς μεταβαίνουν από καινοτομίες σε σοβαρούς κινητήρες για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Η περιγραφή των καθηκόντων του webmaster περιελάμβανε συχνά όλες τις πτυχές της ανάπτυξης, του σχεδιασμού και της συντήρησης ενός ιστότοπου.

Στις μέρες μας, οι εταιρείες θέλουν η διαδικτυακή παρουσία τους να είναι λειτουργική, ελκυστική και να εντοπίζεται εύκολα από τους πελατες στο διαδίκτυο. Τα sites πρέπει να φορτώνουν γρήγορα και να είναι συμβατά σε φορητές συσκευές. Οι ιστότοποι είναι επίσης μια γιγαντιαία πλατφόρμα για μάρκετινγκ, πράγμα που σημαίνει ότι οι σοβαρές εταιρείες και επαγγελματίες πρέπει να διατηρούν, να ενημερώνουν και να βελτιώνουν συνεχώς τους ιστότοπούς τους. Δεδομένης της αυξημένης πολυπλοκότητας των σύγχρονων ιστοσελίδων, αυτή η προσέγγιση και ο τίτλος της θέσης εργασίας έχουν γίνει λιγότερο συνηθισμένοι καθώς τα καθήκοντα αυτά κατανέμονται σε καθορισμένους ρόλους. Τούτου λεχθέντος, οι ευέλικτοι webmasters εξακολουθούν να υπάρχουν ως επιλογή για οργανισμούς που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την διαδικτυακή τους παρουσία.

 

 

 Ovi Demetrian, ιδρυτής του Blocks Edit«Οι εταιρείες θα θέλουν να προσλάβουν έναν webmaster είτε για να βελτιώσουν τον τρέχοντα ιστότοπό τους είτε να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν έναν νέο», λέει ο Ovi Demetrian, ιδρυτής του Blocks Edit.
"Εάν και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη δημιουργία και τη φροντίδα του ιστότοπου, μπορείτε επίσης να αναλάβετε άλλους ρόλους που σχετίζονται με το ψηφιακό μάρκετινγκ, όπως η δημιουργία ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σελίδων προορισμού."

Ένας webmaster μπορεί να παρακολουθεί όλα όσα σχετίζονται με έναν ιστότοπο. Παρακολουθούν την απόδοσή του με μηχανές αναζήτησης, λειτουργικότητα, ταχύτητα και σχεδιασμό. Οι webmasters παρακολουθούν ακόμη και περιεχόμενο, καμπάνιες και προσπάθειες μάρκετινγκ. Επιπλέον, οι webmasters ενδέχεται να ασχοληθούν με τις εργασίες τεχνολογίας πληροφοριών, όπως η εγκατάσταση και η διαχείριση διακομιστή.

 

 

Ο Simon Ponder, διευθυντής επικοινωνίας SEO στην Image FreedomΟ Simon Ponder, διευθυντής επικοινωνίας SEO στην Image Freedom, λέει ότι έχει αρκετούς ρόλους που θα μπορούσαν όλοι να εμπίπτουν στην ομπρέλα του webmaster. «Νομίζω ότι με έχουν αποκαλέσει όλα, από διαδικτυακό παραγωγό έως ειδικό SEO - από ψηφιακό επεξεργαστή έως διαδραστικό σχεδιαστή διαφημίσεων ως τίτλους θέσεων εργασίας. Όλοι έμοιαζαν να έχουν τα ίδια καθήκοντα ».

Οι πρόσθετοι τίτλοι θέσεων εργασίας που ενδέχεται να επικαλύπτονται με έναν webmaster περιλαμβάνουν προγραμματιστές front-end, προγραμματιστές back-end, ειδικούς SEO, σχεδιαστές ιστοσελίδων και διαχειριστές διακομιστών, για να αναφέρουμε μερικούς.

 

Τι κάνει ένας webmaster;

 

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα καθήκοντα συγκεκριμένα; «Ξοδεύω ένα μεγάλο μέρος του χρόνου μου σε ικανότητα διαχειριστή έργου συνεργαζόμενος με ομάδες ανάπτυξης και σχεδιαστές για να ολοκληρώσω έργα», λέει ο Πόντερ. «Αντιμετωπίζω επίσης προβλήματα, ερευνώ λύσεις και δημιουργώ περιεχόμενο ανάλογα με τις ανάγκες». Οι καθημερινές εργασίες ενός webmaster μπορεί να είναι αρκετά ευέλικτες, λέει ο Ponder.

" Stephanie Rosenfield, ιδιοκτήτρια του Cleveland Marketing KingΓια παράδειγμα, σήμερα, έχω γράψει αναφορές που βασίζονται σε αναλυτικά στοιχεία, έχω λύσει προβλήματα για πελάτες, έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ομάδα προγραμματισμού για ενημέρωση κατάστασης και σχεδίασα έναν ιστότοπο. "Οι αλλαγές ιστοσελίδων και οι στρατηγικές μάρκετινγκ τείνουν να είναι αυτές για τις οποίες ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο η Stephanie Rosenfield, ιδιοκτήτρια του Cleveland Marketing King.

 

Rosenfield"Εάν υπάρχει αλλαγή σε έναν ιστότοπο, πολλές φορές έχει να κάνει με μια πρωτοβουλία μάρκετινγκ", λέει ο Rosenfield. "Η επικοινωνία με τον πελάτη - τηλεφωνήματα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συναντήσεις - απαιτούν επίσης αρκετό χρόνο."

 

 

"Τα καθήκοντά μου ποικίλλουν από μέρα σε μέρα, αλλά συνήθως ενημερώνω όλα τα plugins μου και διασφαλίζω ότι η ασφάλειά μου είναι ενημερωμένη, καθώς και ελέγχω το SEO μου για να διασφαλίσω ότι όλα όσα κάνω λειτουργούν", λέει ο Moises Cardenas, webmaster στο Mountaineer Technology Consultants. "Ελέγχω επίσης την κονσόλα Google Analytics και τους χάρτες ιστότοπου για να διασφαλίσω ότι δεν υπάρχουν κατεστραμμένοι σύνδεσμοι." Ο Cardenas εκτελεί επίσης τακτικούς ελέγχους ιστότοπων χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το SEMrush και δημιουργεί νέες σελίδες προορισμού για καμπάνιες που χρειάζονται οι ιστότοποι.

 

Ποιες δεξιότητες χρειάζονται οι webmasters;

 

Δεδομένου ότι οι webmasters χειρίζονται τόσα πολλά διαφορετικά είδη συντήρησης και βελτιστοποίησης ιστού, υπάρχουν αρκετές δεξιότητες που είναι χρήσιμες στη δουλειά. Ζητήσαμε από τους ειδικούς μας να εξετάσουν ποιο από αυτά είναι τα πιο απαραίτητα.

 

Κώδικας

 

Οι webmasters έχουν  το μερίδιό τους στην ανάπτυξη ιστοσελίδων. "Θα έλεγα ότι μάθετε βασικό κώδικα ", λέει ο Cardenas. Ο Cardenas προσθέτει επίσης ότι η εύρεση άλλων εργαλείων, πλατφορμών ή συντομεύσεων που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη θα σας βοηθήσει να περάσετε το χρόνο σας σε πιο βαθιές, πιο ενδιαφέρουσες εργασίες αντί για επαναλαμβανόμενες, αδιάφορες εργασίες.

 

Graphic design

 

Οι webmasters κάνουν επίσης αρκετό σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ενώ μπορεί να είστε σε θέση να μάθετε τα βασικά μόνο κάνοντας βουτιές, η εκμάθηση γραφιστικής θα αυξήσει την ποιότητα και την ταχύτητα της εργασίας σας, σύμφωνα με τον Cardenas.

 

Βελτιστοποίηση τεχνικών μηχανών αναζήτησης (SEO)

 

"Το τεχνικό SEO είναι επίσης σημαντικό  για τους webmasters και η κατανόηση του πώς η Google κατατάσσει τον ιστότοπό σας και ποιο περιεχόμενο θα τιμωρηθεί είναι σημαντική", λέει ο Cardenas.

 

Αυτό το μέρος της εργασίας είναι συνήθως μια μεγάλη προσδοκία και από τους πελάτες. «Θα έλεγα 100 τοις εκατό ότι το πιο απογοητευτικό πράγμα στη δουλειά μου είναι να αντιμετωπίζω πελάτες που έχουν εξωπραγματικές προσδοκίες, όπως το να θέλουν να καταταχθούν αμέσως στην πρώτη σελίδα του Google για τις λέξεις -κλειδιά στον ιστότοπό τους», λέει ο Cardenas.

 

Εάν καταλαβαίνετε την τεχνική πλευρά του SEO, τότε θα μπορείτε να εξηγήσετε ορισμένες πτυχές στους πελάτες σας - καθώς και να παράγετε ουσιαστικά αποτελέσματα με τον ιστότοπό τους.

 

Γραφή

 

Δεδομένου ότι πολλοί webmasters εργάζονται για οργανισμούς που μπορεί να μην έχουν προσωπικό ή πόρους για να προσλάβουν εξειδικευμένους ειδικούς, οι δεξιότητες γραφής μπορούν επίσης να είναι μεγάλη βοήθεια. Ο Demetrian λέει ότι είναι αρκετά συνηθισμένο να συμμετέχεις σε μια ελαφριά υποστήριξη δημιουργίας κειμένου για καμπάνιες, συμπεριλαμβανομένων των εκστρατειών αντιγραφής ιστότοπου και κοινωνικών μέσων.

 

Στρατηγική περιεχομένου

 

Η κατοχή μιας βασικής ιδέας για τη στρατηγική περιεχομένου είναι σημαντική και για τους webmasters, σύμφωνα με τον Ponder. Κάθε φορά που οι πελάτες σας βασίζονται σε εσάς για πτυχές μάρκετινγκ, οι εξηγήσεις ή ακόμη και η ικανότητα να τους συμβουλεύετε στη στρατηγική περιεχομένου θα είναι το κλειδί.

 

"Οι πελάτες θα σας κάνουν αιτήματα και θα εξαρτηθεί από εσάς να το καταλάβετε ή να ερευνήσετε τι είναι να τους συμβουλεύσετε να βρουν έναν προμηθευτή που θα τους βοηθήσει με όσα πρέπει να γνωρίζουν", λέει ο Ponder.

 

Τι εκπαίδευση και εμπειρία χρειάζονται οι webmasters;

 

Ορισμένοι webmasters είναι ανεξάρτητοι ή δημιουργούν τις δικές τους επιχειρήσεις για να αναλάβουν πελάτες. Αλλά οι εταιρείες που είναι αρκετά μεγάλες χρησιμοποιούν εσωτερικούς webmaster για τη διαχείριση των ιστότοπών τους.

Τα προγράμματα που εστιάζουν στον προγραμματισμό ή την ανάπτυξη ιστού θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν webmaster. Οι εργοδότες και οι πελάτες αναζητούν συχνά μια συγκεκριμένη εμπειρία για αυτές τις θέσεις.

Απάκης Ξενοφών - WebMaster

Είναι χαρά να συζητήσω μαζί σας, θέματα που διευκολύνουν την επιχείρηση σας και επιπίπτουν στην ειδικότητα μου.

 Ξενοφών ΑΠΑΚΗΣ – WebMaster

Τηλ.:  24210 65025 – 693 77 96 505 | Email: xenofon@xenofon.gr | Site: https://Xenofon.gr

Βουλγαροκτώνου 7 Νέα Ιωνία, 38446 Βόλος

 


Κατασκευή Ιστοσελίδων βολος κατασκευη ιστοσελιδασ βολος κατασκευη ιστοσελιδας βολος κατασκευη e-shop βολος οικονομικα sites βολος κατασκευη eshop βολος κατασκευη ιστοσελιδων βολος λογότυπο βολος κατασκευεσ ιστοσελιδων βολος κατασκευή e-shop βολος Κατασκευή Ιστοσελίδας βολος κατασκευή eshop βολος δημιουργία eshop βολος kataskeyh istoselidvn βολος σχεδιασμοσ ιστοσελιδων βολος kataskevi istoselidon βολος kataskevi istoselidwn βολος κατασκευή ιστοσελίδασ βολος κατασκευή e shop βολος δημιουργια e shop βολος ηλεκτρονικο εμποριο βολος δημιουργια eshop βολος δημιουργία ιστοσελίδασ βολος δημιουργία ιστοσελίδας βολος διαφήμιση google βολος προωθηση ιστοσελιδων βολος προώθηση ιστοσελίδων βολος website development βολος δημιουργια ιστοσελιδας βολος προωθηση ιστοσελιδας βολος δημιουργία blog βολος σχεδιασμος λογοτυπου βολος web hosting βολος κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα βολος δημιουργια λογοτυπου βολος κατασκευη ιστοσελιδασ τιμεσ βολος σεο βολος δημιουργια ιστοσελιδων βολος δημιουργια site βολος σχεδιασμος ιστοσελιδων βολος δημιουργια ιστοσελιδασ βολος κατασκευη site βολος σχεδιασμόσ ιστοσελίδων βολος αγορα domain βολος κατασκευη eshop τιμεσ βολος βελτιστοποίηση ιστοσελίδων βολος σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ βολος ηλεκτρονικό εμπόριο βολος seo in greece βολος πρώτη σελίδα google βολος φιλοξενία ιστοσελίδων βολος δημιουργία e-shop βολος σχεδιασμόσ ιστοσελίδασ βολος κατασκευή site βολος κατασκευη ιστοσελιδασ μονοσ μου βολος κατοχύρωση domain βολος διαφημιση στο ιντερνετ βολος δωρεαν ιστοσελιδα βολος κατασκευη ιστοσελιδασ αθηνα βολος σχεδίαση ιστοσελίδων βολος ηλεκτρονικά καταστήματα βολος kataskevi site βολος σχεδιασμοσ λογοτυπου βολος κατασκευη site τιμεσ βολος διαφημιση ιστοσελιδων βολος διαφημιση στο google βολος κατασκευη website βολος δημιουργια σελιδασ βολος κατασκευη λογοτυπου βολος δημιουργια logo βολος κατασκευη eshop κοστοσ βολος πρωτη σελιδα google βολος κατοχύρωση domain name βολος προωθηση προιοντων βολος λογοτυπα εταιρειων βολος κατασκευη eshop με wordpress βολος κατασκευή website βολος κατασκευη ιστοσελιδασ κοστοσ βολος πωσ φτιαχνω ιστοσελιδα βολος κατασκευη ιστοσελιδασ wordpress βολος κατασκευη σαιτ βολος σχεδιασμός λογότυπου βολος kataskevi eshop βολος κατασκευη ιστοσελιδων τιμεσ βολος προώθηση ιστοσελίδασ βολος e shop κατασκευη βολος σχεδιαση λογοτυπου βολος δημιουργια σαιτ βολος κατασκευη site δωρεαν βολος δημιουργια μπλογκ βολος eshop κατασκευη βολος seo αθηνα βολος ανάπτυξη ιστοσελίδων βολος κοστοσ κατασκευησ eshop βολος κατασκευή ιστοσελίδων χαλκίδα βολος kataskevi istoselidas βολος seo ιστοσελίδων βολος προώθηση ιστοσελίδας βολος dimiourgia site βολος σχεδιασμόσ website βολος δημιουργια ιστοτοπου βολος καταχωρηση domain βολος seo ιστοσελιδων βολος σχεδιασμός ιστοσελίδας βολος αναπτυξη ιστοσελιδων βολος δημιουργια site κοστοσ βολος κατασκευη eshop μονοσ μου βολος αγορα ιστοσελιδασ βολος δημιουργία ιστοσελίδασ κοστοσ βολος δημιουργια βλογ βολος δημιουργία ιστοσελίδασ με wordpress βολος σχεδιασμοσ λογοτυπων βολος διαδικτυακη διαφημιση βολος σχεδιασμος ιστοσελιδας βολος seo ιστοσελιδας βολος kataskeyh eshop βολος ιστοσελίδες βολος δωρεαν διαφημιση στο ιντερνετ βολος προωθηση site βολος εταιρείεσ κατασκευήσ ιστοσελίδων βολος seo ελλάδα βολος seo marketing βολος κοστοσ δημιουργιασ site βολος κατασκευη ιστοσελιδασ τιμη βολος σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ βολος εταιρειεσ κατασκευησ ιστοσελιδων βολος κόστοσ δημιουργίασ ιστοσελίδασ βολος δημιουργία ιστοσελίδασ τιμεσ βολος κατασκευαστεσ ιστοσελιδων βολος dimiourgia istoselidas βολος κατασκευή ιστοσελίδασ ξενοδοχείου βολος κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχείων βολος κατασκευη ιστοσελιδων ξενοδοχειων βολος κατασκευη σιτε βολος προωθηση ιστοσελιδων στο google βολος προώθηση ιστοσελίδων seo βολος σχεδιασμόσ web site βολος sxediasmos istoselidwn βολος sxediasmos istoselidon βολος φτιαξε το δικο σου site βολος σελιδα στο internet βολος ποσο κοστιζει ενα site βολος kataskeui istoselidas βολος ιστοσελιδα κατασκευη βολος σελιδα ιντερνετ βολος web design athens βολος εταιρεια κατασκευησ ιστοσελιδων βολος κατασκευή eshop τιμέσ βολος δημιουργία ιστοσελίδασ wordpress βολος φτιαξε ιστοσελιδα βολος ιστοσελιδεσ κατασκευη βολος οικονομικεσ ιστοσελιδεσ βολος web design thessaloniki βολος βελτιστοποίηση ιστοσελίδων seo βολος ιντερνετ μαρκετινγκ βολος κατασκευή ιστοσελίδων κέρκυρα βολος κατασκευη και προωθηση ιστοσελιδων βολος sxediasmos istoselidas βολος seo site βολος κατασκευή ιστοσελίδων e shop βολος προωθηση ιστοσελιδων seo βολος προωθηση website βολος εταιρεια seo βολος greece seo βολος κατασκευη ιστοσελιδασ παγιο βολος σχεδιασμος λογοτυπου τιμες βολος κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκαταλογοσ βολος κατασκευή ιστοσελίδασ δωρεάν βολος κατασκευή ιστοσελίδων joomla βολος κατασκευη site με wordpress βολος κατασκευη ιστιοσελιδασ βολος κατασκευη ιστοσελιδασ δωρεαν βολος κατασκευη ιστοσελιδασ με wordpress βολος κατασκευη ιστοσελιδων δωρεαν βολος προώθηση ιστοσελίδων δωρεαν βολος τι σημαινει ιστοσελιδα βολος διαχείριση ιστοσελίδων βολος κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων βολος ηλεκτρονικο εμποριο ελλαδα βολος ιστοσελιδα σημασια βολος seo and web marketing βολος seo marketing internet βολος σχεδιασμός λογοτυπου βολος seo online marketing companies βολος κατασκευη ιστοσελιδας e shop βολος σχεδιασμοσ logo βολος λογοτυπο σχεδιασμος βολος σχεδιασμος logo βολος δημιουργια seo βολος σχεδιασμος λογοτυπων βολος λογοτυπο εταιρειας βολος website design & development βολος website development and marketing βολος κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδων αθήνα βολος σχεδίαση λογότυπου βολος δημιουργία λογοτύπου βολος κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων βολος δωρεαν διαφημιση site βολος κατασκευη newsletter βολος σχεδιασμος ιστοσελίδων βολος seo προωθηση ιστοσελιδων βολος δημιουργία ιστοσελίδας e shop βολος γραφιστικες εταιριες βολος προώθηση seo βολος επαγγελματικη ιστοσελιδα βολος προωθηση seo βολος προώθηση site βολος greek seo βολος seo marketing greece βολος δείγματα λογοτύπων βολος σχεδιασμός λογότυπου τιμές βολος ηλεκτρονικό εμπόριο στην βολος κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress βολος seo ιστοσελίδας βολος λογοτυπα σχεδιαση βολος κατασκευη ιστοσελιδων μαρουσι βολος seo για eshop βολος kατασκευη ιστοσελιδων βολος seo λαθη βολος ευκολη κατασκευή site βολος seo μαρκετινγκ βολος seo εταιρείες βολος γρήγορη δημιουργία site βολος tripadvisor καταχωρηση βολος seo βολος search engine optimization βολος internet marketing βολος διαφήμιση στο google βολος διαχείριση social media βολος διαχειριση social media βολος εταιρείεσ digital marketing βολος διαφημιση google βολος seo expert βολος διαφήμιση ιστοσελίδας βολος seo ελλαδα βολος τι ειναι το seo βολος διαφήμιση στη google βολος seo greece βολος διαφήμιση ιστοσελίδων βολος seo expert greece βολος προωθηση ιστοσελιδασ βολος διαφημιση google τιμεσ βολος seo τι είναι βολος διαφημιση στη google βολος βελτιστοποίηση website βολος seo site check online βολος υπηρεσίες seo βολος υπηρεσιεσ digital marketing βολος διαφημιση στα social media βολος διαφημιση στο google κοστοσ βολος διαφήμιση στα social media βολος seo experts greece βολος google διαφημισεις βολος εταιρεία digital marketing βολος social media διαχειριση βολος διαφήμιση στην google βολος digital marketing greece βολος διαφημιση adwords βολος υπηρεσιεσ seo βολος διαφημιση social media βολος βελτιστοποιηση ιστοσελιδων βολος διαχειριση σελιδας facebook βολος σεμινάρια seo βολος on-site seo βολος βελτιστοποιηση seo βολος διαφημιση google adwords βολος διαφήμιση google adwords βολος internet marketing greece βολος διαφήμιση adwords βολος διαφημιστειτε στο facebook βολος μαθήματα seo βολος κοστοσ seo βολος seo strategy services βολος seo υπηρεσιεσ βολος βελτιστοποίηση seo βολος βελτιωση seo βολος εταιρειεσ digital marketing βολοςGoogle: Αυτές ήταν πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των Ελλήνων το 2022 2022-12-7 12:18:39 PM
Google: Αυτές ήταν πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των Ελλήνων το 2022 Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την εφετινή χρονιά η Google ανακοίνωσε τις ετήσιες λίστες του Year In Search 2022 της Google,...
«Εμφύλιος» στο Facebook: Έκθεση αποκαλύπτει ευνοϊκή μεταχείριση των VIP χρηστών 2022-12-6 07:18:14 PM
«Εμφύλιος» στο Facebook: Έκθεση αποκαλύπτει ευνοϊκή μεταχείριση των VIP χρηστών Για παραπλάνηση του κοινού σχετικά με το πρόγραμμα Cross Check, το οποίο το Facebook χρησιμοποιεί για να ελέγχει...

1


1

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
 • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
 • MY...ΑΛΕΠΟΥ
 • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
 • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΚΟΣΜΟΣ
 • ΕΥ ΖΗΝ
 • ΓΥΝΑΙΚΑ
 • ADVERTORIAL
 • ΧΡΗΣΙΜΑ
 • ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
 • ΚΑΥΣΙΜΑ
 • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
 • ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ
 • ΒΟΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ

 • SOCIAL
 •   Facebook
 •   Titter
 •   Youtube
 •   Instagram
 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


  NEWSROOM MYVOLOS.NET

  Ειδησεογραφικό Τμήμα: info@myvolos.net
  Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100

  Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

  ADVERTISING MYVOLOS.NET

  Διαφημιστικό Τμήμα:
  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
  Email: sales@myvolos.net

  Follow as
  Μέλος του
  eMedia
  myvolos.net e-νημέρωση με άποψη


  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  Top