• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Διάκριση για τα φορτηγά της ZAGORIN
Share

06/06/2025 13:15

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Διάκριση για τα φορτηγά της ZAGORIN

Last updated: 2022/09/01 at 9:37 ΠΜ
Newsroom Published 01/09/2022
Share
3 Min Read
SHARE

Με βραβείο για τα φορτηγά ξεκινά την εμπορική περίοδο 2022-2023 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, ευρύτερα γνωστός από τα μήλα με το εμπορικό σήμα «ZAGORIN».

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Αναλυτικότερα, δύο από τα πέντε ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία του Συνεταιρισμού, μέσω των μονίμων οδηγών τους Φιλίππου Νίκο και Τσιοκανάκη Γιάννη, συμμετείχαν σε έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, που διοργανώθηκε στη πόλη του Βόλου από την «Big Family Cars Thessaly» και έλαβαν τη διάκριση στη κατηγορία τους. Τα έσοδα της γενικότερης διοργάνωσης αποδόθηκαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι επιδείξεις των οχημάτων πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27 Αυγούστου στη πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα σε χώρους της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τα φορτηγά-ψυγεία του Συνεταιρισμού αποτελούν «καμάρι» για την Οργάνωση και είναι αυτά, που με όλες τις καιρικές συνθήκες μεταφέρουν τα προϊόντα προς τις αγορές όλης της επικράτειας. Οι πεπειραμένοι οδηγοί των οχημάτων είναι συναισθηματικά δεμένοι με αυτά, αφού αποτελούν άλλωστε το δεύτερο σπίτι τους. Έτσι φροντίζουν προσωπικά, όχι μόνο για την αρτιότατη τεχνική λειτουργία τους, αλλά και για την παρουσία τους, στα πλαίσια και μιας ευγενούς άμιλλας που παραδοσιακά καλλιεργείται μεταξύ όλων των μαχητών του δρόμου.

Στη πρόσφατη διοργάνωση οι δύο περήφανοι για τα οχήματά τους οδηγοί, συνοδεύτηκαν από το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. Ζαγοράς και πρώην Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Κυριάκο  Κόνσουλα ο οποίος έχει στους τομείς ευθύνης του και τα οχήματα. Η διάκριση των φορτηγών, ως ένας καλός οιωνός μέσα στις γενικότερες δυσκολίες, συμπίπτει με την έναρξη της εμπορικής περιόδου. Τα αχλάδια κρυστάλλια και τα μήλα ποικιλίας GALA με το εμπορικό σήμα ZAGORIN από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα βρίσκονται σε λαχαναγορές, σε ράφια μαναβικής των αλυσίδων Σούπερ-Μάρκετ και στα παραδοσιακά μανάβικα της χώρας. Έτσι οι ακούραστοι αυτοί μεταφορείς ξεκινούν τις έντονες υποχρεώσεις τους περήφανοί για το πρόσφατο επίτευγμά τους.

Περίπου στα μέσα του Σεπτεμβρίου υπολογίζεται να ξεκινήσει και η εμπορία των Π.Ο.Π. κόκκινων Μήλων Ζαγοράς Πηλίου. Ο Συνεταιρισμός έχει λάβει διάκριση για την εμφάνιση των φορτηγών του και στο παρελθόν ωστόσο αυτή ήρθε ακριβώς δύο μήνες πριν τη συμπλήρωση 106 ολόκληρων χρόνων διαρκούς λειτουργίας. Εντωμεταξύ φέτος συμπληρώνονται και ακριβώς 55 χρόνια από την απόκτηση του πρώτου ιδιόκτητου φορτηγού του Συνεταιρισμού, ενέργεια που άλλαξε τα μέχρι τότε εμπορικά δεδομένα της αιωνόβιας συνεταιριστικής επιχείρησης των παραγωγών του Πηλίου.

Όσοι τυχεροί επισκέπτονται τη πλευρά του Πηλίου που βρίσκεται η Ζαγορά από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιούνιο, συνήθως έχουν την ευκαιρία να ανταμώσουν με ένα από τα φορτηγά που διακοσμούνται με μήλο «ZAGORIN», ενώ το θέαμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν κυκλοφορούν και τα πέντε μαζί, ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

TAGGED: ΖΑΓΟΡΙΝ
Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε Πήλιο, Βόλο, Σκιάθο
Επόμενο Παραμένει προφυλακισμένος ο υποπυραγός κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία

Δημοφιλέστερα

Πανελλαδικές 2025: Οι απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία – Οι εκτιμήσεις για τη δυσκολία
06/06/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?