• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Ελλάδα – Σερβία: Εξαντλήθηκαν σε δύο ώρες τα εισιτήρια – Σε αναμονή έως 100.000 άτομα
Share

06/11/2026 16:57

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • el
    • el
    • en
    • de
    • it
    • es
    • fr
    • zh-CN
    • ar
    • sq
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ελλάδα – Σερβία: Εξαντλήθηκαν σε δύο ώρες τα εισιτήρια – Σε αναμονή έως 100.000 άτομα

Last updated: 2026/11/06 at 4:57 ΜΜ
Newsroom Published 06/11/2026
Share
6 Min Read
Ελλάδα – Σερβία: Εξαντλήθηκαν σε δύο ώρες τα εισιτήρια – Σε αναμονή έως 100.000 άτομα
SHARE

Πρωτοφανές ενδιαφέρον καταγράφεται για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Σερβία, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, στις 21:45, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο του UEFA Nations League. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε περίπου δύο ώρες, ενώ δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι επιχείρησαν να εξασφαλίσουν θέση. Για τη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση και την προετοιμασία της πόλης μίλησε στην ΕΡΤ Βόλου και στην εκπομπή του Γιάννη Ξυνόπουλου ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Βόλου και πρόεδρος της “Πανθεσσαλικό Α.Ε.“, Γιώργος Βλιώρας.

Contents
Γιώργος Βλιώρας: Μέσα σε δύο ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήριαΠερίπου 22.000 φίλαθλοι στο ΠανθεσσαλικόΗ σημασία του αγώνα για τον ΒόλοΠροσδοκίες για ένα γεμάτο τριήμερο στην πόλη“Είμαστε έτοιμοι για να δείξουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο” Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Διαβλαστε: Στο Πανθεσσαλικό η Εθνική Ελλάδας με τη Σερβία – Σύσκεψη για τις απαιτήσεις της UEFA

Γιώργος Βλιώρας: Μέσα σε δύο ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων άνοιξε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, και περίπου στις 14:00 τα εισιτήρια είχαν ήδη εξαντληθεί. Η διάθεσή τους πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με τη ζήτηση να ξεπερνά κατά πολύ τη χωρητικότητα του Πανθεσσαλικού. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αναφορά του κ. Βλιώρα στον αριθμό των φιλάθλων που περίμεναν στην ηλεκτρονική ουρά. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε ο ίδιος, στη λίστα αναμονής βρίσκονταν περίπου 90.000 έως 100.000 άτομα, γεγονός που αποτυπώνει το τεράστιο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο κ. Βλιώρας απέδωσε τη μεγάλη ανταπόκριση στην πορεία της Εθνικής Ελλάδας και στη νέα γενιά ποδοσφαιριστών, πολλοί από τους οποίους διακρίνονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Όπως εξήγησε, η αναμέτρηση με τη Σερβία έχει ιδιαίτερη αγωνιστική σημασία, καθώς η ελληνική ομάδα διεκδικεί την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Nations League, με την τελική έκβαση να εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων του ομίλου.

Περίπου 22.000 φίλαθλοι στο Πανθεσσαλικό

Απαντώντας σε ερώτηση του Γιάννη Ξυνόπουλου, ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι το Πανθεσσαλικό διαθέτει περίπου 22.000 θέσεις, ενώ υπογράμμισε ότι το κοινό του αγώνα δεν θα προέρχεται αποκλειστικά από τη Μαγνησία. Αντίθετα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του, αναμένονται φίλαθλοι από σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς ο Βόλος αποτελεί εύκολα προσβάσιμο προορισμό λόγω της γεωγραφικής του θέσης και των οδικών συνδέσεων. Σε ό,τι αφορά την παρουσία Σέρβων φιλάθλων, ο κ. Βλιώρας ανέφερε ότι, σύμφωνα με την ενημέρωσή του, υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών να μη μετακινηθούν οργανωμένοι οπαδοί από τη Σερβία. Αντίθετα, αναμένεται η παρουσία περίπου 100 προσκεκλημένων VIP της σερβικής πλευράς.

Η σημασία του αγώνα για τον Βόλο

Ο αντιδήμαρχος απέδωσε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του Βόλου γιατί το Πανθεσσαλικό πληροί, σύμφωνα με τον ίδιο, τις απαιτούμενες προδιαγραφές για τη φιλοξενία της συγκεκριμένης διεθνούς αναμέτρησης και διαχώρισε τις σημερινές λειτουργικές ανάγκες από το ευρύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης του σταδίου.

Αναφέρθηκε στην προγραμματισμένη επένδυση για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών στίβου και τη δυνατότητα φιλοξενίας ακόμη μεγαλύτερων διεθνών διοργανώσεων. Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη διεκδίκηση από τον Βόλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου Κ23 του 2029, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί οριστική ανάθεση.

Προσδοκίες για ένα γεμάτο τριήμερο στην πόλη

Πέρα από την αθλητική σημασία της αναμέτρησης, ο Γιώργος Βλιώρας στάθηκε και στα οφέλη που μπορεί να προκύψουν για την τοπική οικονομία. Εκτίμησε ότι αρκετοί φίλαθλοι θα επιλέξουν να φτάσουν στον Βόλο ήδη από το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, συνδυάζοντας την παρακολούθηση του αγώνα με μια τριήμερη επίσκεψη στην περιοχή. Τα ξενοδοχεία, τα καταστήματα εστίασης και τα παραδοσιακά τσιπουράδικα της πόλης αναμένεται να επωφεληθούν από την αυξημένη επισκεψιμότητα, εφόσον επιβεβαιωθεί αυτή η εκτίμηση.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη στη δύναμη του αθλητισμού να ενώνει και να κινητοποιεί μεγάλες ομάδες ανθρώπων, προσφέροντας στιγμές χαράς και αισιοδοξίας σε μια περίοδο έντονων κοινωνικών προβλημάτων. Όπως παρατήρησε, μια μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μπορεί να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους, να δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα και να δώσει στους φιλάθλους την ευκαιρία να χαρούν πέρα από το ίδιο το ποδοσφαιρικό θέαμα. Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι μια νίκη θα μπορούσε να οδηγήσει τους φιλάθλους στην παραλία του Βόλου για πανηγυρισμούς, ο κ. Βλιώρας εμφανίστηκε βέβαιος ότι η πόλη θα ζήσει μια ξεχωριστή βραδιά.

“Είμαστε έτοιμοι για να δείξουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο”

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Γιώργος Βλιώρας διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Βόλου και η διοίκηση του Πανθεσσαλικού εργάζονται για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της διοργάνωσης. “Πιστεύω ότι εμείς είμαστε έτοιμοι. Κάνουμε τα πάντα, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου αλλά και η διοίκηση του Πανθεσσαλικού, για να δείξουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αναμέτρηση Ελλάδα-Σερβία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 21:45, με το Πανθεσσαλικό να ετοιμάζεται να υποδεχθεί χιλιάδες φιλάθλους για έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της Εθνικής στην τρέχουσα διοργάνωση.

www.ertnews.gr

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Μελάνωση και σφήκα απειλούν τις καστανιές του Πηλίου – Ημερίδα στη Ζαγορά για την αντιμετώπισή τους Μελάνωση και σφήκα απειλούν τις καστανιές του Πηλίου – Ημερίδα στη Ζαγορά για την αντιμετώπισή τους
Επόμενο Ημερίδα “Από τον Μόλυβο στον κόσμο: Ιστορίες, άνθρωποι και διαδρομές από το Αρχείο της οικογένειας Κράλλη” Ημερίδα “Από τον Μόλυβο στον κόσμο: Ιστορίες, άνθρωποι και διαδρομές από το Αρχείο της οικογένειας Κράλλη”

Δημοφιλέστερα

Ημερίδα “Από τον Μόλυβο στον κόσμο: Ιστορίες, άνθρωποι και διαδρομές από το Αρχείο της οικογένειας Κράλλη”
Ημερίδα “Από τον Μόλυβο στον κόσμο: Ιστορίες, άνθρωποι και διαδρομές από το Αρχείο της οικογένειας Κράλλη”
06/11/2026
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

MYVOLOS.NET | ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  • IΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΗΣ 1, 38333, ΒΟΛΟΣ
  • ΑΦΜ: 997274138
  • ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ
  • ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945439629
  • email: info@myvolos.net
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – NOMIMΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΕΚΔΟΤΗΣ -ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΚΙΔΗΣ
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334

  • Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση MYVOLOS.NET δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100

Δείτε ποιός γιορτάζει

 

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?