Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο του Βόλου προκαλούν οι ασυνεννοησίες για την υλοποίηση εργασιών με συνέπεια οδηγοί να ταλαιπωρούνται με καθυστερήσεις και να σπαταλούν χρόνο και καύσιμα περιμένοντας στα οχήματά τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η οδός 28ης Οκτωβρίου (Αλεξάνδρας), η οποία από τη διασταύρωση με Γκλαβάνη (Μητροπολιτικός Ναός) μέχρι την Κ. Καρτάλη, γεμίζει κατά διαστήματα με οχήματα.

Η μοναδική έξοδος της Σπ. Σπυρίδη, έχει κλείσει καθώς αποφασίστηκε σήμερα με την εμπορική αγορά ανοιχτή, κάποιοι να κλείσουν τον δρόμο για να απλώσουν φωτάκια, τα οποία φυσικά μπορούσαν να απλωθούν και σε ώρες μη αιχμής ή το βράδυ.
Αποτέλεσμα ο σχηματισμός ουράς οχημάτων στην 28ης Οκτωβρίου, όπου η ρύθμιση κυκλοφορίας γίνεται με το αυτοποιημένο σύστημα των φωτεινών σηματοδοτών με τους κανονικούς ρυθμούς κυκλοφορίας.

Όταν όμως οι κυκλοφοριακοί φόρτοι μεγεθύνονται λόγω έκτακτων συνθηκών όπως το κλείσιμο της Σπ, Σπυρίδη, ειδοποιείται η Τροχαία για να κάνει ρύθμιση κυκλοφορίας στη συμβολή 28ης Οκτωβρίου με Κ. Καρτάλη.
Πόσο δύσκολο είναι να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των υπηρεσιών για να μην ταλαιπωρούνται οδηγοί και διερχόμενοι;
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.