• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Κοζάνη: Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης για επτά παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας – Τα παιδιά τραγούδησαν για τα παιδιά
Share

25/10/2026 02:12

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • el
    • el
    • en
    • de
    • it
    • es
    • fr
    • zh-CN
    • ar
    • sq
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης για επτά παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας – Τα παιδιά τραγούδησαν για τα παιδιά

Last updated: 2026/10/25 at 12:56 ΠΜ
Newsroom Published 25/10/2026
Share
4 Min Read
Κοζάνη: Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης για επτά παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας – Τα παιδιά τραγούδησαν για τα παιδιά
SHARE

Κοζάνη: Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης για επτά παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας – Τα παιδιά τραγούδησαν για τα παιδιά

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης για επτά παιδιά της περιοχής, που δίνουν τη δική τους δύσκολη μάχη για την ζωή τους, αποτέλεσε η συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης. Το αδιαχώρητο επικράτησε στον χώρο, με τη μουσική να γίνεται το μέσο για να εκφραστεί έμπρακτα η συμπαράσταση στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η δέκατη Συναυλία Αγάπης στέφθηκε με επιτυχία, χάρη στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και την έμπρακτη συνεισφορά του μέσα από την αγορά εισιτηρίων. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στις οικογένειες των επτά παιδιών, που δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση και ένα μήνυμα πως δεν είναι μόνα σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Κεντρικό μήνυμα της φιλανθρωπικής συναυλίας αγάπης στην Κοζάνη ήταν: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι μόνο του, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο πιο φωτεινό». Η συγκινητική αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, με σκοπό τη στήριξη επτά παιδιών της περιοχής που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Τα παιδιά τραγουδούν για τα παιδιά» ήταν το μήνυμα της συγκινητικής πρωτοβουλίας, με τους μικρούς πρωταγωνιστές να ανεβαίνουν στη σκηνή και να ενώνουν τις φωνές τους, αφιερώνοντας τα τραγούδια τους στα επτά παιδιά που χρειάζονται τη στήριξη όλων. Πίσω από κάθε μελωδία βρισκόταν η ευχή να μη νιώσουν μόνα στον δύσκολο αγώνα τους και να έχουν τη δύναμη να συνεχίσουν.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας «Νικόλαος Δούμπας» απέδειξαν για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο των μουσικών σπουδών τους, ερμηνεύοντας αγαπημένες μελωδίες και συμβάλλοντας με το ταλέντο και την ευαισθησία τους στον σκοπό της συναυλίας. Ξεχωριστή ήταν και η συμμετοχή της Καλλιόπης Βέττα, η οποία με την αισθαντική φωνή της πλαισίωσε αφιλοκερδώς τη μουσική εκδήλωση.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Γιάννης Σερβετάς, συμβάλλοντας στη διοργάνωση μιας εκδήλωσης με επίκεντρο την προσφορά και την ανθρώπινη αλληλεγγύη.

Η Μαρία Θεοδωρίδου, η ψυχή της διοργάνωσης, πρόσφερε τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια, δίνοντας έναν διαρκή αγώνα με μοναδικό στόχο να μη μείνει κανείς αβοήθητος. Για την προσφορά και την προσπάθειά της μίλησαν με τα καλύτερα λόγια τόσο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας όσο και ο Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, αλλά και ο Γιάννης Σερβετάς, αναγνωρίζοντας τον αγώνα που δίνει με κινητήρια δύναμη την αγάπη και την έμπρακτη αλληλεγγύη. Μια προσπάθεια που αποδεικνύει πως η προσφορά αποκτά πραγματική αξία όταν γίνεται με την καρδιά, με στόχο κανένα παιδί και καμία οικογένεια να μη νιώθει μόνη στις δύσκολες στιγμές.

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές κατά τις οποίες ακούστηκαν μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν από κοντά τη δοκιμασία της ασθένειας και γνώρισαν τη σημασία της ανθρώπινης συμπαράστασης.

Τη δική της ιστορία μοιράστηκε και εθελόντρια, η οποία αναφέρθηκε στην οικονομική και ηθική στήριξη που δέχθηκε η ίδια σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα είναι ζωντανή. Μια προσωπική εμπειρία που ανέδειξε πόσο σημαντικό είναι να μη μένει κανείς μόνος όταν δοκιμάζεται και πόσο καθοριστική μπορεί να αποδειχθεί η προσφορά των άλλων.

Τη διοργάνωση ανέλαβαν ο Ιστορικός Λαογραφικός Σύλλογος «Διγενής Ακρίτας» Λευκόβρυσης και η Ομάδα Εθελοντών «Δημήτρης Δαϊρούσης», ενώ αφιλοκερδώς συμμετείχαν η Καλλιόπη Βέττα και το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας «Νικόλαος Δούμπας».

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκαν τα επτά παιδιά και η ανάγκη να νιώσουν ότι δεν είναι μόνα στη δύσκολη μάχη που δίνουν. Μέσα από τη μουσική, οι διοργανωτές, οι μαθητές, οι καλλιτέχνες και το κοινό ένωσαν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας στήριξη και ελπίδα στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Γιατί, όταν μια ολόκληρη κοινωνία γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά, η ελπίδα δυναμώνει και κανένα παιδί δεν πρέπει να αισθάνεται μόνο του.

www.ertnews.gr

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Ο Αλ. Τσίπρας προτείνει τον «Νονό» Ο Αλ. Τσίπρας προτείνει τον «Νονό»
Επόμενο Αποκλεισμός για τη Δράμα στη Σλοβακία Αποκλεισμός για τη Δράμα στη Σλοβακία

Δημοφιλέστερα

5η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου στην Λεμεσό: Επιστρέφει δυναμικά από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου με θέμα «Η ρευστότητα των καιρών»
5η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου στην Λεμεσό: Επιστρέφει δυναμικά από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου με θέμα «Η ρευστότητα των καιρών»
25/10/2026
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

MYVOLOS.NET | ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  • IΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΗΣ 1, 38333, ΒΟΛΟΣ
  • ΑΦΜ: 997274138
  • ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ
  • ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945439629
  • email: info@myvolos.net
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – NOMIMΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΕΚΔΟΤΗΣ -ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΚΙΔΗΣ
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334

  • Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση MYVOLOS.NET δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100

Δείτε ποιός γιορτάζει

 

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?