
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσής του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αρμάντο Γκονζάλες να αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα για να καλύψει μια ακόμη θέση στην επιθετική γραμμή των “ερυθρολεύκων”,, ενώ ο Πάμπλο Μαφέο αναμένεται να αποχωρήσει για λογαριασμό της Βαλένθια.
Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ “Γκολ από τα Αποδυτήρια”, ο Μπάμπης Παπάζογλου έκανε μια εκτίμηση για τις υπόλοιπες ανάγκες του ρόστερ του Μεντιλίμπαρ, αναφερόμενος στη θέση του αριστερού μπακ, όπου δεν αποκλείεται παραχώρηση του Μπρούνο και αντικατάστασή του, σε εκείνη του δεξιού μπακ, καθώς και στην υπόθεση του εξτρέμ, όπου ο Ολυμπιακός εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις πλην των Χιλ και Βάργκας.
Την ίδια στιγμή, επεσήμανε ότι οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πάρα πολλοί, συνεπώς αρκετοί εξ αυτών θα πρέπει να φύγουν από την ομάδα.
Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στα ακόλουθα αποσπάσματα:
The post «Πρέπει να φύγουν παίκτες από τον Ολυμπιακό, εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις στα εξτρέμ» (audio) appeared first on www.ertsports.gr.
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.