
Οι Αγγελική Χαρισάκη, Κατερίνα Φραγκιαδάκη κατάφεραν να ανέβουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου επικρατώντας στον τελικό των Άνα Μαρία Ρούσου/Αντέλα Βασιλέσκου από την Ρουμανία με 2-0 (21-13, 21-09).
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γρηγορία και Μαρία Μαργαριτοπούλου οι οποίες στον μικρό τελικό επικράτησαν με 2-0 (21-04, 21-13) των Γκόγκους/Κόσε από την Τουρκία.
Χάλκινο μετάλλιο και για τους Πέτρο Βογιατζόγλου, Άγγελο Νοικοκυράκη οι οποίοι στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 νίκησαν με 2-0 (21-08, 21-13) τους Βούλγαρους Χουσείνοφ, Σαμπάν.
Υπενθυμίζουμε ότι το διήμερο 3-4 Ιουλίου θα διεξαχθεί στο Karavi Club στον Σχοινιά το Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών Κ20.
The post Βαλκανικό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ: Χρυσό μετάλλιο για Χαρισάκη, Φραγκιουδάκη appeared first on www.ertsports.gr.
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.