Σοκ στο πανελλήνιο για την τραγωδία που γράφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/5) στην Ηλιούπολη. Δύο νέα κορίτσια, ηλικίας 17 ετών, παιδικές φίλες, έπεσαν στο κενό – πιασμένες χέρι-χέρι – από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας. Άφησαν πίσω τους ένα σημείωμα στους γονείς τους, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Συγγνώμη, σας αγαπάμε πολύ», «μαμά, και μπαμπά, αυτός είναι ο κόσμος».
Φέρεται πως στο συγκεκριμένο σημείωμα έγραφε ότι δεν της αρέσει αυτός ο κόσμος, δείχνει να έχει μια απαισιόδοξη στάση ζωής, αναφέρει ότι έχει κατάθλιψη και πως νιώθει αγχωμένη με την απόδοσή της στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. «Πλέον δεν με ευχαριστεί τίποτα από τη ζωή, αυτός ο κόσμος δεν είναι για μένα».
Τι έγραφε το σημείωμα
«Μαμά και μπαμπά,
τρία χρόνια τώρα είμαι σε μια κατάσταση κατάθλιψης. Και μπορεί αυτός ο κόσμος να έχει τα ωραία του, αλλά ίσως ένας άλλος κόσμος να είναι καλύτερος.
Φέτος είναι η χρονιά που θα δώσω Πανελλήνιες Εξετάσεις, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα πάω καλά…».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημείωμα αυτό άνηκε στην κοπέλα η οποία δεν έμενε στην πολυκατοικία και βρέθηκε μέσα σε ένα σακίδιο που άφησε στην ταράτσα πριν πέσει με την φίλη της στο κενό.
Η αστυνομία αποδίδει σε αυτοκτονία την τραγωδία με τα δύο κορίτσια στην Ηλιούπολη ενώ η προανάκριση συνεχίζεται. Η μία ανήλικη σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό, ενώ η δεύτερη διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας. Νοσηλεύεται διασωληνωμένη.
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.