Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Οκτωβρίου 2025, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού, τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των συναντήσεων των αναγνωστών – ιεροπαίδων της Επαρχίας Αλμυρού.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλμυρού Πρωτ. Γεώργιος Μπέκας, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε στα παιδιά με θέμα: «Ταπείνωση: ο δρόμος που οδηγεί στη Χάρη».
Ο Αρχιδιάκονος και υπεύθυνος του τομέα αναγνωστών, π. Ιάκωβος Πρώιας, αναφέρθηκε στη σημασία των συναντήσεων και στο γεγονός ότι ο θεσμός λειτουργεί για δεύτερη χρονιά στην επαρχία του Αλμυρού. Τέλος, παρουσιάστηκε επίσης το ετήσιο πρόγραμμα των συναντήσεων, που φέτος θα έχει ως βασικό θέμα τις αρετές. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 6:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
