Σε μια νέα πρωτοβουλία για την ενίσχυση της αστικής χλωρίδας και την προώθηση του εθελοντισμού, το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Αλμυρού, σε συνεργασία με το Τμήμα Συντήρησης Πρασίνου, προχώρησαν σε δενδροφύτευση σε δύο πάρκα της πόλης.
Τα σημεία όπου πραγματοποιήθηκε η φύτευση ήταν το πάρκο ανάμεσα στις οδούς Βασιλέως Παύλου, Βόλου και Κροκίων, καθώς και το μικρότερο πάρκο μεταξύ των οδών Βαλαμουτοπούλου και Βασιλέως Παύλου.
Όπως και στην προηγούμενη δράση, φυτεύτηκαν πλατύφυλλα δέντρα, όπως χαρουπιές, κουτσουπιές, σφενδάμια και υποκαστανιές, συμβάλλοντας στην αύξηση του πρασίνου και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Σημαντική ήταν η εθελοντική συμμετοχή δημοτών, που συνέβαλε στην επιτυχή ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας.
Το Συμβούλιο Νέων ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, κ. Γιάννη Τσαντούρη, για την υποστήριξη με προσωπικό και εξοπλισμό, τη γεωπόνο κα. Ιωάννα Θεοδωροπούλου, καθώς και τους κ. Δημήτριο Βαζούρα, κ. Κωνσταντίνο Νέστορα, κ. Βασίλειο Κατσαρό και κ. Σπύρο Μάμαλη, που συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια με χορηγίες φυτευτικού και υποστηρικτικού υλικού
www.ertnews.gr
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
