• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Δ. Κουτσούμπας για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Ο κ. Μητσοτάκης μετατρέπει τον ελληνικό λαό και τη χώρα σε στόχο πιθανών πολύμορφων αντιποίνων»
Share

24/06/2025 01:34

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Κουτσούμπας για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Ο κ. Μητσοτάκης μετατρέπει τον ελληνικό λαό και τη χώρα σε στόχο πιθανών πολύμορφων αντιποίνων»

Last updated: 2025/06/23 at 11:53 ΠΜ
ADMINISTRATOR Published 23/06/2025
Share
2 Min Read
SHARE

dimitris-koutsoumpas-768x512

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Δήλωση έκανε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για την κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης και την ανάγκη ενημέρωσης του ελληνικού λαού.

Ο κ. Κουτσούμπα τόνισε «Η άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ και η επίθεση με βόμβες μεγάλης ισχύος κατά του Ιράν αποτελεί βήμα κλιμάκωσης του ιμπεριαλιστικού πολέμου, όχι μόνο στη Μέση Ανατολή, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, που ήρθε σε συνέχεια των επιθέσεων των τελευταίων ημερών από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ στο Ιράν και τα αντίποινα του τελευταίου, παίρνει πλέον άλλες και πιθανά ανεπίστρεπτες διαστάσεις η πορεία της γενίκευσης του ιμπεριαλιστικού πολέμου».

Αναφορικά με τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, ο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ανέφερε «Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες γιατί έχει εμπλέξει τη χώρα σε ένα ντόμινο συγκρούσεων με απρόβλεπτες συνέπειες. Έχει υιοθετήσει το σύνολο των προσχημάτων του πολέμου. Σε ρόλο συνηγόρου των εγκλημάτων του Ισραήλ και των ΗΠΑ και ευθυγραμμιζόμενος με την πολεμοκάπηλη ΕΕ, ο κ. Μητσοτάκης, αμέσως μετά την έναρξη των επιθέσεων στο Ιράν, έσπευσε να αναγνωρίσει ότι “το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό οπλοστάσιο”. Η κυβέρνηση πρωτοστατεί στους επικίνδυνους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς, ιδιαίτερα μέσω των αμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων που βρίσκονται στην Ελλάδα και την αποστολή ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στις περιοχές του πολέμου.

Μετατρέπει τον ελληνικό λαό και τη χώρα σε στόχο πιθανών πολύμορφων αντιποίνων. Αυτός ο κίνδυνος, για τον οποίο εδώ και καιρό προειδοποιεί το ΚΚΕ, αποδεικνύεται τόσο με την προ ημερών σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όσο και με την σημερινή σύσκεψη στο ΚΥΣΕΑ».

Τέλος, ο κ. Κουτσούμπα σημειώσε «Οι εξελίξεις είναι κρίσιμες και επιβάλλουν από την κυβέρνηση την άμεση, υπεύθυνη και ανοιχτή ενημέρωση του κομμάτων και πάνω από όλα του λαού. Γι αυτό το λόγο το ΚΚΕ θα καταθέσει άμεσα αίτημα διεξαγωγής συζήτησης στη βουλή με αντικείμενο την επικίνδυνη κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην περιοχή και τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης».

www.ertnews.gr

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Κάψιμο στεφανιών της Πρωτομαγιάς απόψε το βράδυ στην παραλία Παπά Νερό
Επόμενο Γ. Γεραπετρίτης στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων: Σχέδιο πέντε σημείων «ώστε η Ευρώπη να είναι παρούσα»

Δημοφιλέστερα

Γιαννακόπουλος και Χριστοφιλέας για την “διπλή καριέρα” (audio)
24/06/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?