Το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Π.Ε.) της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργάνωσε με επιτυχία την 1η Συνάντηση Υποψηφίων Διδακτόρων Π.Τ.Π.Ε. (Φοιτητικό Συνέδριο).
Η διημερίδα αποτέλεσε ένα σημαντικό πλαίσιο για την παρουσίαση των ερευνητικών εργασιών των υποψηφίων διδακτόρων του Τμήματος, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από ποικίλα επιστημονικά πεδία της εκπαίδευσης, όπως επίσης από τα παιδαγωγικά, την ψυχολογία, τις σπουδές λογοτεχνίας κ.ά. Συγκεκριμένα, στη διημερίδα, εκτός από τις παρουσιάσεις των υποψηφίων διδακτόρων, συμπεριλαμβάνονταν και προσκεκλημένες ομιλίες, καθώς και στρογγυλά τραπέζια υποψηφίων διδακτόρων και επιβλεπόντων μελών ΔΕΠ του Τμήματος.
Στην έναρξη της διημερίδας, χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Π.Τ.Π.Ε., Καθηγητής Κώστας Μάγος, ενώ το φοιτητικό συνέδριο ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση κοινωνικής εκδήλωσης, με χορηγό τις Εκδόσεις Gutenberg.
Η οργανωτική επιτροπή για την πραγματοποίηση της 1ης Συνάντησης Υποψηφίων Διδακτόρων Π.Τ.Π.Ε. (Φοιτητικό Συνέδριο) αποτελούνταν από τα παρακάτω μέλη:
• Ευαγγελία Καλογήρου, Υπ. διδάκτορας Π.Τ.Π.Ε.
• Κωνσταντίνος Κερασοβίτης, Υπ. διδάκτορας Π.Τ.Π.Ε.
• Χαρίκλεια Τιμπλαλέξη, Υπ. διδάκτορας Π.Τ.Π.Ε.
• Γεώργιος Αμπακούμκιν, Καθηγητής Π.Τ.Π.Ε.
• Ευθαλία Λιάντζουρα, μέλος Ε.Τ.Ε.Π. Π.Τ.Π.Ε.
• Αναστάσιος Σιάτρας, Επίκουρος Καθηγητής Π.Τ.Π.Ε.
Επίσης, στη διοργάνωση της 1ης Συνάντησης Υποψηφίων Διδακτόρων Π.Τ.Π.Ε. (Φοιτητικό Συνέδριο) συμμετείχαν εθελοντικά οι παρακάτω προπτυχιακές φοιτήτριες του Τμήματος:
• Ελευθερία Αυγεροπούλου
• Δήμητρα Νικολάου
• Ευαγγελία Παπαδοπούλου
• Ασημίνα Τσόχα.
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλα τα συμμετέχοντα άτομα, τις ομιλήτριες και τους ομιλητές, και τις εθελόντριες φοιτήτριες για τη διεξαγωγή αυτής της σημαντικής επιστημονικής συνάντησης, η οποία αναδεικνύει τη διεπιστημονική έρευνα αιχμής που διεξάγεται στο Π.Τ.Π.Ε. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
www.ertnews.gr
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
