• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα: Για «αδράνεια» κατηγορεί η κυβέρνηση την αντιπολίτευση – Η απάντηση Π. Μαρινάκη στο ΠΑΣΟΚ
Share

22/05/2025 13:25

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα: Για «αδράνεια» κατηγορεί η κυβέρνηση την αντιπολίτευση – Η απάντηση Π. Μαρινάκη στο ΠΑΣΟΚ

Last updated: 2025/05/21 at 10:53 ΜΜ
Newsroom Published 21/05/2025
Share
5 Min Read
SHARE

vouli

Contents
Απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Χρησιμοποιεί τις χειρότερες των πρακτικών των κομμάτων του άκρατου λαϊκισμού» Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Για σιωπή και αδράνεια αναφορικά με την κατάσταση στη Γάζα, κατηγορεί την κυβέρνηση η αντιπολίτευση.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι η Ελλάδα είναι απούσα από τις ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες. «Ήταν μια προσβολή για τον ελληνικό λαό στα της ελληνικής κυβέρνησης, δηλαδή να παίρνει πρωτοβουλία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Ολλανδία για να υπάρχει μια αναθεώρηση της εμπορικής συμφωνίας, να πηγαίνουν πάρα πολλές χώρες με την Ολλανδία για να στείλουν ένα μήνυμα στο Ισραήλ για να σταματήσει αυτή η εθνοκάθαρση και εκεί η κυβέρνηση να πηγαίνει απέναντι», τόνισε.

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως, «είναι άδικη αυτή η κριτική. Η χώρα μας έχει μία ξεκάθαρη, ισορροπημένη και αυτονόητη, θα πω εγώ, στάση. Η στάση μας νομίζω ότι είναι η στάση την οποία έχει κάθε σοβαρό κράτος, το οποίο βλέπει αυτό το οποίο συμβαίνει με τους αμάχους και στην Παλαιστίνη. Άνθρωποι αυτοί, που είναι ανάγκη να προστατευθούν μετά από τόσους οι οποίοι χάθηκαν και τόσα παιδιά που χάθηκαν και από τις δύο πλευρές».

«Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα και επισήμως. Υιοθετεί τη δήλωση του εκπροσώπου της; Ασκεί πολιτική ισορροπιών και ίσων αποστάσεων σε μία κρίση απρόβλεπτων διαστάσεων», ανέφερε ο υπεύθυνος ΚΤΕ Εξωτερικών ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Δ. Μάντζος.

Απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Χρησιμοποιεί τις χειρότερες των πρακτικών των κομμάτων του άκρατου λαϊκισμού»

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ γιατί «χρησιμοποιεί τις χειρότερες των πρακτικών των κομμάτων του άκρατου λαϊκισμού» εξαπέλυσε με ανάρτηση του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Κάνω αυτή την ανάρτηση, όχι για να απαντήσω στον τομεάρχη Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ, αλλά γιατί έχουμε χρέος να προστατεύουμε την αλήθεια με κάθε τρόπο.

Δυστυχώς, το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη έχει επιλέξει να αντιπολιτεύεται, όλο και πιο συχνά, χρησιμοποιώντας τις χειρότερες των πρακτικών των κομμάτων του άκρατου λαϊκισμού» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης αναφερόμενος στην κριτική του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε τον βουλευτή και τομεάρχη του ΠΑΣΟΚ κ. Μάντζο ότι «πήρε την σκυτάλη της κοπτοραπτικής και της αποσπασματικής παράθεσης απαντήσεων για να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις και να παραπλανήσει την κοινή γνώμη».

Επισήμανε ότι «ευτυχώς για την αλήθεια και δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ, η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας δεν παρασύρεται από τις φθηνές τακτικές τους» και παρέθεσε το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης.

«Για αποκατάσταση της αλήθειας, σας παραθέτω αυτούσια τη σημερινή μου απάντηση σε συνέντευξή μου στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84, από την οποία προκύπτει το εντελώς αντίθετο συμπέρασμα από τις εντυπώσεις που με παραπλανητικό τρόπο προσπάθησε να δημιουργήσει ο τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να υπογράψει άμεσα το κείμενο των ευρωπαϊκών χωρών.

«Αρνούμαστε να κλείσουμε τα μάτια και να σιωπήσουμε, ιδίως στους θανάτους τόσων παιδιών. Ο λιμός που έχει επιβληθεί με την απαγόρευση της ανθρωπιστικής βοήθειας είναι όνειδος για τον σύγχρονο πολιτισμό», ανέφερε ο κ. Φάμελλος.

Επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό κατέθεσεο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Εδώ και τώρα να ανοίξουν όλες οι ανθρωπιστικές οδοί, να αποσταλεί άμεσα βοήθεια, νερό, τρόφιμα, φάρμακα, γιατροί για να αντιμετωπιστεί ο λοιμός για τους βασανισμένους από την ισραηλινή βαρβαρότητα Παλαιστίνιους», ανέφερε.

«Κύριε Μητσοτάκη, φτάνει πια. Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που η χώρα μας είχε την προεδρία, μείνατε σιωπηρός για το έγκλημα στη Γάζα», τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Δ. Χαρίτσης.

«Το Ισραήλ αντί να άρει την παράνομη κατοχή, προσπαθεί να εκκαθαρίσει τους Παλαιστινίους και διαπράττει γενοκτονία. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο κύριος Νετανιάχου, με τον οποίο εναγκαλίζεται ο κύριος Μητσοτάκης, είναι καταζητούμενος από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο», είπε από την πλευρά της η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Η Ελλάδα εμμένει στη λύση δύο κρατών στη Μέση Ανατολή και στην ανάγκη κατάπαυσης του πυρός.

www.ertnews.gr

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Πορεία τουρισμού στο 2025: Στοιχεία της ΤτΕ από το πρώτο τρίμηνο δείχνουν πως ο τουρισμός μπορεί να πετύχει νέο ρεκόρ και το 2025
Επόμενο Δύο μήνες εκτός ο Έντρικ

Δημοφιλέστερα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Επιτροπής Ειρήνης Μαγνησίας για τις εξελίξεις στη Γάζα
22/05/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?