Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό του Τζόρτζια Μελόνι, προχώρησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Ο Γιώργος Καραμέρος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε: «Καμία εμπιστοσύνη στον Έλληνα πρωθυπουργό και το μη δεσμευτικό μνημόνιο που υπέγραψε σήμερα με την Ιταλίδα ομόλογό του».
Το ΚΚΕ επισημαίνει πως: «Τα μόνα χειροπιαστά αποτελέσματα της συνάντησης του Κυρ. Μητσοτάκη με την Τζόρτζια Μελόνι είναι αυτά που αφορούν τις μπίζνες των ομίλων των δύο χωρών σε τομείς όπως το εμπόριο, η ενέργεια».
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχολίασε πως: «Θα περιμέναμε από τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, να θέσει στην κ. Μελόνι το ζήτημα της ιταλο-τουρκικής συνεργασίας για τα οπλικά συστήματα και τα εγκληματικά λάθη της ιταλικής κρατικής εταιρείας Hellenic Train».
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισημαίνει πως: «Τα 360 εκ. Ευρώ που θα επενδύσουν οι Ιταλοί στα τραίνα θυμίζει φιλανθρωπικό σκοπό και φιλανθρωπική οργάνωση».
Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς
www.ertnews.gr
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
