Ο Ισπανός τεχνικός του Πανσερραϊκού θα κληθεί να διαχειριστεί πολλές απουσίες στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Βόλο στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο”, για την 5η “στροφή” των play outs του ελληνικού πρωταθλήματος.
Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μπετανκόρ, οι ανέτοιμοι Πιρές και Χατζηστραβος, καθώς και ο Στάικος που ταλαιπωρείται από ίωση. Στο Βόλο δεν ταξίδεψαν επίσης ο Ουαγκέ που υπέστη θλάση, οι Σοφιανός και Λιάσος που αντιμετώπισαν κάποιες ενοχλήσεις, αλλά και οι Μαρίνος και Σακαλίδης.
Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού (Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Καρασαλίδης, Μπέργκστρεμ, Καραμανώλης, Παπαδημητρίου, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Βόλνεϊ, Νταβίντσον, Δεληγιαννίδης, Φαρές, Ομεονγκά, Ζελέν, Γκαλβάν, Τερζιτς, Μασκανάκης, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Αλρασντί, Παπαβασιλείου.
@Photo Credits: EUROKINISSI
//ΝΓ.
The post Xωρίς Μπετανκόρ και με πολλά προβλήματα στον Βόλο ο Πανσερραϊκός appeared first on www.ertsports.gr.
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
