Νεκρός εντοπίστηκε Αμερικανός άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών σε διαμέρισμα Airbnb, στο κέντρο της Αθήνας.
Το θύμα βρήκε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος με δεμένα τα χέρια του και μια σακούλα στο κεφάλι. Δίπλα στο θύμα υπήρχε μια φιάλη η οποία ήταν συνδεδεμένη με το στόμα του θύματος. Οι Αρχές εξετάζουν το περιεχόμενο της φιάλης, ενώ αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Πάντως, φαίνεται να απομακρύνονται από το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, δεδομένου ότι από το υλικό της κάμερας που βρίσκεται έξω από το διαμέρισμα, το θύμα φαίνεται να μπήκε μόνο του, ενώ εκ των υστέρων δεν φαίνεται να έχει μπει άλλο άτομο.
Επίσης, δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης ή πάλης, ενώ όλα τα αντικείμενα μέσα στον χώρο είναι τακτοποιημένα.
Μιλώντας με άλλη τουρίστρια-ένοικο της πολυκατοικίας, μας είπε ότι χθες άκουσε μια μικρή φασαρία, αλλά θεώρησε ότι είναι στο πλαίσιο του φυσιολογικού.
Την προανάκριση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Κοβός
www.ertnews.gr
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
