Την υποψηφιότητά της για τη θέση της Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου δημοσιοποίησε η κα Ερτζη (Αργυρώ) Χρυσοχού, επικεφαλής του συνδυασμού «Ολοι μαζί για τον Δικηγόρο».

Οι εκλογές θα γίνουν στις 30 Νοεμβρίου και οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν έως 30 Οκτωβρίου.
Οι υποψηφιότητες για το αξίωμα του Προέδρου είναι σε ξεχωριστό ψηφοδέλτιο και σε ενιαίο οι υποψήφιοι σύμβουλοι από τους οποίους εκλέγονται 14.
Εάν υπάρξουν δύο υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου, ο ηττημένος δεν εκλέγεται ούτε Σύμβουλος στο ΔΣ.
Η θητεία της διοίκησης του νυν Προέδρου κ. Χρήστου Στρατηγόπουλου, ο οποίος δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, λήγει στο τέλος του έτους.
Η ανακοίνωση υποψηφιότητας

«Με αίσθημα ιδιαίτερης ευθύνης θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.
Το 2021, εκλέχθηκα στη θέση του συμβούλου, με αποκλειστικό σκοπό να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του Συλλόγου και να προασπίσω ενεργά τα συμφέροντα όλων των μελών. Η εμπιστοσύνη σας μου επέτρεψε να εργαστώ και να αναδείξω τις ανάγκες και τις ανησυχίες μας.
Σήμερα διεκδικώ την θέση της Προέδρου για να εκσυγχρονίσουμε όλοι μαζί τον Σύλλογό μας. Για να βελτιώσουμε όλοι μαζί την επαγγελματική καθημερινότητά μας. Για να στηρίξουμε όλοι μαζί έμπρακτα τα μέλη μας. Για να βελτιώσουμε όλοι μαζί τις συνθήκες εργασίας μας.
Επιδίωξη και πρώτιστο μέλημα είναι η έμπρακτη έκφραση εμπιστοσύνης των συναδέλφων με την ψήφο τους να αποτελέσει το βήμα:
-για έναν Σύλλογο σύγχρονο και δυναμικό,
-για έναν Σύλλογο σύμμαχο και αρωγό όλων των μελών του στον καθημερινό τους μόχθο,
-για έναν Σύλλογο παρόντα για την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων,
-για έναν Σύλλογο έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, διοικητική, διαδικαστική, τεχνολογική και επιστημονική,
-για έναν Σύλλογο ανοικτό και σε αλληλεπίδραση με την κοινωνία.
Η μέχρι τώρα επαγγελματική και συλλογική μου διαδρομή στον Σύλλογό μας μου δίδαξε ότι η δύναμή μας βρίσκεται στη συνεργασία, στην ενότητα και στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας με σοβαρότητα, επιμονή και αποφασιστικότητα.
Το επόμενο διάστημα θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε αναλυτικά για τα σχέδιά μας για την επόμενη ημέρα με μοναδικό σκοπό να είναι η θητεία μας γόνιμη, αποδοτική και ενωτική.
Γιατί μόνον όλοι μαζί μπορούμε να γράψουμε το επόμενο κεφάλαιο του Συλλόγου μας.
Γιατί μόνον όλοι μαζί μπορούμε για τον και τη δικηγόρο που μάχεται. Γιατί όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ!».


Οι υποψήφιοι σύμβουλοι (αλφαβητικά)
- Αντωνίου Γιάννης
- Αποστολίδου Εύη
- Αργυρίου Ράνια
- Εμμανουηλίδης Τριαντάφυλλος
- Θεοχάρης Αχιλλέας
- Καλαφάτη Ερασμία
- Καρασιούτα Κατερίνα
- Κλεφτάκη Χρύσα
- Κόκκαλης Σωκράτης
- Κότσιρας Τάσος
- Μπακαλιάνος Βασίλης
- Παναγιωτακόπουλος Θέμης
- Παντόπουλος Ηρακλής
- Παπαγρηγορίου Στέλιος
- Πετρίδη Αδαμαντία
- Σακελλαρίου Ελένη
- Σκαλίμη Θάλεια
- Σολιδάκης Λευτέρης
- Τσάτσος Γιάννης
- Τσιρογιάννης Θωμάς
- Χαζαρίδη Εύη
- Χαραλαμπίδου Στέλλα

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
