• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Βόλος και Πήλιο στην τουριστική έκθεση της Πολωνίας
Share

09/05/2025 17:59

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βόλος και Πήλιο στην τουριστική έκθεση της Πολωνίας

Last updated: 2024/11/25 at 8:42 ΜΜ
Newsroom Published 25/11/2024
Share
3 Min Read
SHARE

Ο Δήμος Βόλου διά της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή παρουσία  του ταξιδιωτικού προορισμού Βόλου και Πηλίου στην αγορά της Πολωνίας, συμμετείχε στη Διεθνή  Έκθεση Τουρισμού 2024- International Travel & Tourism Fair (ITTF) 2024 που πραγματοποιήθηκε  στη Βαρσοβία από τις  21 έως και τις 23 Νοεμβρίου 2024 στο κέντρο της πόλης, στο Παλάτι Πολιτισμού και Επιστημών.

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Στην έκθεση συμμετείχαν 186  εκθέτες από 20 διαφορετικές χώρες ενώ η επισκεψιμότητά της υπολογίζεται στους 30.000 επισκέπτες. Ο Βόλος και το Πήλιο συμμετείχαν ως συνεκθέτες του Ε.Ο.Τ. στην επίσημη Ελληνική συμμετοχή, ενώ το περίπτερο του Βόλου και του Πηλίου ήταν χωροθετημένο σε κεντρικό σημείο στον πρώτο όροφο του κτιρίου εντός της Ελληνικής παρουσίας.

Η παρουσία του Δήμου Βόλου ως συνέχεια της συνεργασίας και συνέργειας σε τοπικό επίπεδο με τους Δήμους Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς – Μουρεσίου και τους επαγγελματικούς φορείς του προορισμού, υποστήριξε για άλλη μια φορά  την περιοχή συνολικά, φιλοξενώντας υλικό του προορισμού και των επαγγελματιών  που ανταποκρίθηκαν. Κατά την διάρκεια της έκθεσης ενημερώθηκε το κοινό αλλά και οι επαγγελματίες της πολωνικής αγοράς για τον προορισμό, ενώ μέσα από την τριήμερη επικοινωνία και επαφή με τους επισκέπτες της έκθεσης στη Βαρσοβία, η εικόνα που σχηματίστηκε είναι ότι ο Βόλος και το Πήλιο είναι ένας προορισμός στον οποίο οι κάτοικοι της Πολωνίας ανταποκρίνονται με αγάπη και ενθουσιασμό.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο επισκέφτηκε η Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Πολωνία κ. Νίκη Καμπά, η οποία εξέφρασε τα θερμά της αισθήματα για τον προορισμό VolosPelion και το έντονο ενδιαφέρον των Πολωνών για εξορμήσεις στη θάλασσα και το βουνό που προσφέρει ο  τόπος. Το περίπτερο επισκέφτηκε επίσης η προϊσταμένη του γραφείου του ΕΟΤ Αυστρίας κ. Σταυρούλα Σκαλτσή, και ο προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Πολωνίας κ. Δημήτρης Βασιλειάδης.

Την εκθεσιακή παρουσία του προορισμού στην Βαρσοβία  οργάνωσε ο Δήμος Βόλου, υποστήριξε διοικητικά και οικονομικά ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου, και υποστήριξε επίσης με την παρουσία του ο Δήμος Νοτίου Πηλίου. Στην αποστολή συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου κ. Μελπομένη Λαζάρου και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού Δήμου Νοτίου Πηλίου κ. Απόστολος Καφετζής. Την στελέχωση του περιπτέρου ανέλαβε το Τμήμα Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Βόλου.

Ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα η συμμετοχή του προορισμού στην δράση Travel News Market στη Στοκχόλμη με την οποία ολοκληρώνονται οι ενέργειες τουριστικής προβολής του προορισμού για το έτος 2024.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

TAGGED: ΒΟΛΟΣ, ΕΚΘΕΣΗ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΠΗΛΙΟ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο “Υποστηρικτικοί γονείς & υποστηρικτικές γονεϊκές πρακτικές – Εκδήλωση στο 2ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Βόλου
Επόμενο Αντίθετη η ΕΛΜΕ στην πρόταση της ΔΔΕ Μαγνησίας περί ίδρυσης 11ου Γυμνασίου Βόλου ως διχοτόμηση του 1ου Γυμνασίου Βόλου

Δημοφιλέστερα

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας – Πρόγνωση από τη Ν. Ζιακοπούλου
09/05/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?