• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Πήγαμε να πατάξουμε τη διαπλοκή ε, και είπαμε δεν την κάνουμε δική μας καλύτερα;
Share

13/05/2025 12:50

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΤΑΔΕ ΕΦΗ

Πήγαμε να πατάξουμε τη διαπλοκή ε, και είπαμε δεν την κάνουμε δική μας καλύτερα;

Last updated: 2017/01/19 at 4:17 ΜΜ
Newsroom Published 19/01/2017
Share
6 Min Read
SHARE

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Ένας από τους βασικούς θεσμούς που καθόρισαν τη σύγχρονη Ελλάδα ήταν αυτός της Διαπλοκής.
Πρόκειται για ένα όρο που κατά πολλούς χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για να περιγράψει την αμαρτωλή σχέση ΜΜΕ, εξουσίας και δημοσίων έργων/τραπεζών.
Με λίγα λόγια ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης σχετίζονταν με την κυβέρνηση για να αποσπάσουν δημόσιο χρήμα είτε με την μορφή θαλασσοδανείων είτε αναλαμβάνοντας προνομιακά δημόσια έργα.
Μυθικές διαστάσεις δόθηκαν στο (υπαρκτό) φαινόμενο και σύντομα η Διαπλοκή ήταν το τέρας που κατέστρεψε τη χώρα, ένα μισητό κλαμπ πλουσίων που πλούτιζαν στις πλάτες του λαού που συνέχιζε όμως μυστηριωδώς να αγοράζει τις εφημερίδες και να βλέπει τα κανάλια των διαπλεκόμενων.
Έτσι η Διαπλοκή έγινε ένας από τους βαρβάρους που κάθε κυβέρνηση έβαζε στο στόχαστρο της και έταζε στους ψηφοφόρους ότι θα πατάξει, ενώ φυσικά συναλλασσόταν κανονικότατα μαζί της και έδινε δουλίτσες και δάνεια για να έχει την υποστήριξη των δελτίων ειδήσεων και των πρωτοσέλιδων που κρέμονται από τα περίπτερα και που για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι άνθρωποι συνεχίζουν να διαβάζουν μανιωδώς.
Από όλα τα μέσα της Διαπλοκής, το πλέον περιβόητο και το πιο μισητό ήταν το MEGA CHANNEL το οποίο ήταν μάλλον και το καλύτερο τηλεοπτικό κανάλι και όλοι ξέρουμε πού κατάντησε κι από τα Van Cleef της Όλγας τώρα παίζει κάτι σειρές που δεν τις βλέπουν ούτε φυλακισμένοι.
Στην ίδια οικογένεια εντάσσεται και ο Πήγασος του Γιώργου Μπόμπολα με το Έθνος και ο ιστορικός Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (ΔΟΛ) με τα Νέα και το Βήμα.
Ο Γιώργος Μπόμπολας εντελώς τυχαία έχει και μια τεράστια κατασκευαστική εταιρεία, την Άκτωρ η οποία ήταν τόσο καλή που οτιδήποτε χτιζόταν στη χώρα με μέγεθος μεγαλύτερο από κοτέτσι, πήγαινε σε αυτήν.
Ψυχάρης – Μπόμπολας, οι ηγέτες της Διαπλοκής βρίσκονται πλέον στο καναβάτσο για πρώτη φορά Ψυχάρης – Μπόμπολας, οι ηγέτες της Διαπλοκής βρίσκονται πλέον στο καναβάτσο για πρώτη φορά
Έτσι ο Μπόμπολας, ήταν για την αριστερά ένα τέρας, ο σκοτεινός καπιταλιστής που ξεζούμιζε το λαό και έλεγχε τις κυβερνήσεις ενώ στην πραγματικότητα είναι αμφίβολο αν υπήρχε άλλη εταιρεία στη χώρα με την τεχνογνωσία της Άκτωρ.
Όταν μάλιστα δημιουργήθηκε το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, ο ΣΥΡΙΖΑ το χαρακτήρισε το κόμμα του Μπόμπολα αφού ο Θεοδωράκης είχε εργαστεί στο MEGA του οποίου ο Πήγασος ήταν βασικός μέτοχος.
Πύρκαυλοι μαχητές της αριστεράς δικαιολογούσαν την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ αφού αυτοί «δεν είναι του Μπόμπολα τουλάχιστον».
Σήμερα επιτέλους ανακοινώθηκε το πρώτο μεγάλο χτύπημα στη Διαπλοκή με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου να αναθέτει στην εταιρεία «ΑΚΤΩΡ» την υλοποίηση του πρώτου μέρους της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου.
Το σατανικό σχέδιο της Ρένας είναι να δώσει τη δουλειά στο Μπόμπολα ώστε να κουραστεί πολύ και να πάθει υπερκόπωση.
Η ίδια πλέον αρθρογραφεί στο Έθνος που εδώ και καιρό είναι λίγο ηπιότερα φιλοκυβερνητικό από την Αυγή αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.
Το μεγαλύτερο όμως χτύπημα στη Διαπλοκή δόθηκε χτες, όταν ανακοινώθηκε ότι στην ηγεσία του μισητού ΔΟΛ που μέχρι πρότινος αντιπολιτευόταν την λαοπρόβλητη κυβέρνηση μας , τοποθετείται ο πρόεδρος της Αυγής Βασίλης Μουλόπουλος.
Ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης ο οποίος κατηγορείται από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει πάρει του κόσμου τα θαλασσοδάνεια, αντιμετωπίζει προβλήματα στην αποπληρωμή τους και αποτελούσε το νούμερο ένα στόχο του ΣΥΡΙΖΑ μια και έφερε τον Αλέξη Τσίπρα σε επαφή με μια γάτα Ιμαλαίων στην οποία ο Αλέξης έχει τρομερή αλλεργία και κόντεψε να πάθει ζημιά από τη φαγούρα που του προκλήθηκε.
Το πρόβλημα του ΔΟΛ φαίνεται λοιπόν ότι δεν ήταν οικονομικό, ήταν πρόβλημα εμπορικό και ο πρόεδρος μιας εφημερίδας που πουλάει 1.000 φύλλα είναι προφανώς ο καταλληλότερος για να το λύσει.
Κάποιοι κακοήθεις λένε ότι η μοναδική εξυγίανση που ξέρει να κάνει Συριζαίος σε ιδιωτική επιχείρηση είναι να την κρατικοποιήσει για να διορίσει μέσα τα τριτοξάδερφα του, αλλά εγώ δεν υιοθετώ τέτοιες ακραίες απόψεις και πιστεύω ότι αν τα ΝΕΑ κυκλοφορήσουν με ένα δίκαιο πρωτοσέλιδο για την κυβέρνηση μας, οι τραπεζίτες μπορούν να ξεχάσουν τα δάνεια και ίσως δώσουν και κάνα καινούργιο ακόμα αφού αναμένεται ότι οι κυκλοφορίες των εφημερίδων θα εκτοξευθούν στα επίπεδα της Αυγής.
Τα αποτελέσματα του διορισμού Μουλόπουλου ήταν άμεσα αφού σε λίγες ώρες ο Ψυχάρης παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος ενώ κάποιοι περίμεναν να κατέληγε τουλάχιστον στο Γκουαντάναμο.
Οι εισαγγελείς σκέφτηκαν προφανώς ότι ο κύριος Μουλόπουλος δε θα μπορούσε ποτέ να αναλάβει μια εταιρεία της οποίας ο ιδιοκτήτης θα έπρεπε να είναι υπόδικος και έτσι επέβαλαν στον κύριο Ψυχάρη απλώς την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα από την οποία άλλωστε δεν έχει κανένας λόγο πια να φύγει με μια τέτοια υπέροχη κυβέρνηση.
Πάντως αν η κυβέρνηση συνεχίσει τον ανένδοτο με την ίδια ένταση, η μόνη αντιπολιτευόμενη εφημερίδα στο τέλος θα είναι ο Ριζοσπάστης.
Από τον @aNameToCome Πηγή: www.lifo.gr

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο «Αντί να λέμε το νερό… νεράκι, θα λέμε το ψωμί… ψωμάκι»
Επόμενο Το Δημόσιο που δουλεύει και το Δημόσιο που παίζει στο χιόνι…

Δημοφιλέστερα

Απένειμαν χρυσό βραβείο – Tourism Awards 2025 για τον τουρισμό στο Επιμελητήριο Μαγνησίας
13/05/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?