• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: ΣΥΡΙΖΑ: «Τεστάρουν» ΠΑΣΟΚ – Πλεύση Ελευθερίας με κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες
Share

11/01/2026 18:58

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Τεστάρουν» ΠΑΣΟΚ – Πλεύση Ελευθερίας με κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες

Last updated: 2024/06/20 at 9:21 ΠΜ
Newsroom Published 20/06/2024
Share
3 Min Read
SHARE

Με προμετωπίδα τη μάχη κατά της ακρίβειας κι εναντίον της φορολογικής εξόντωσης των μικρομεσαίων θα κινηθεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία, προκειμένου και να αποδείξει ότι τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Contents
«Τεστ» για ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας οι προτάσεις νόμου που θα κατατεθούνΠεριορίζονται οι αρμοδιότητες του Μανώλη Καπνισάκη Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Σε αυτό το πλαίσιο, η Κοινοβουλευτική Ομάδα κατέθεσε χθες (Τετάρτη) τροπολογία για την κατάργηση του τεκμαρτού τρόπου φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων και των ατομικών επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση για την κατάθεση της τροπολογίας ελήφθη στη συνεδρίαση του προεδρείου της Κ.Ο. το μεσημέρι της Τετάρτης, τα μέλη του οποίου συναντήθηκαν χθες με εκπροσώπους των ελευθέρων επαγγελματιών.

Στη συνεδρίαση του προεδρείου αποφασίστηκε, επίσης, η επιτάχυνση της κοινοβουλευτικής αντεπίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στη βάση των πρωτοβουλιών τις οποίες είχε προαναγγείλει ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την πρόσφατη ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Τεστ» για ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας οι προτάσεις νόμου που θα κατατεθούν

Σε αυτό το πλαίσιο, θα πρέπει να αναμένονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προτάσεις νόμου για τη στεγαστική πολιτική, την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους προς τις τράπεζες, το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και παρεμβάσεις για τα «κόκκινα» δάνεια.

Πηγές της Κουμουνδούρου σχολίαζαν πως οι κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες τους θα αποτελέσουν επιπροσθέτως κι ένα «τεστ» για το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και την Πλεύση Ελευθερίας, προκειμένου να αποδείξουν στην πράξη αν ενδιαφέρονται για κοινές δράσεις των προοδευτικών κομμάτων.

Περιορίζονται οι αρμοδιότητες του Μανώλη Καπνισάκη

Στο μεταξύ, όπως πληροφορείται το CNN Greece, συζητείται, επίσης, κι ο περιορισμός των αρμοδιοτήτων του Μανώλη Καπνισάκη σε όσα έχουν να κάνουν με το γραφείο αποκλειστικώς του κ. Κασσελάκη κι όχι και με την κομματική λειτουργία κι αυτό λόγω φόρτου εργασίας.

Στον διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζεται από όλες τις πλευρές η δουλειά που έχει κάνει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα για να κλείνει τις ουκ ολίγες «τρύπες» που ανοίγονται στην καθημερινή λειτουργία του.

Κρίνεται, ωστόσο, από πολλούς πως θα χρειαστεί επιμερισμός αρμοδιοτήτων στο δρόμο για το καταστατικό συνέδριο του φθινοπώρου και την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος.

Όπως μαθαίνουμε επιπλέον η προσθήκη του βουλευτή Ανατολικής Αττικής, Γιώργου Καραμέρου, στο Εκτελεστικό Γραφείο- συμμετείχε σε συνεδρίασή του για πρώτη φορά την Τρίτη- αποδίδεται στη μαχητική του παρουσία στο δημόσιο λόγο του κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο και τη συνεπή συμμετοχή στις κομματικές εκδηλώσεις, σε αντίθεση με άλλους βουλευτές.

Ως προς το πρόγραμμα Κασσελάκη στις ΗΠΑ, στο Σικάγο θα βρεθεί σήμερα όπου θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα Hippocratic Cancer Research Foundation (HCRF) με θέμα την πρόληψη του καρκίνου, κατόπιν πρόσκλησης από την πρόεδρο του Ιδρύματος, Ελένη Μπούση.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συναντήσεις με φορείς και παράγοντες της ελληνικής ομογένειας.

Γιάννης Συμεωνίδης – CNN Greece https://www.cnn.gr/politiki/story/425237/syriza-testaroun-pasok-pleysi-eleftherias-me-koinovouleftikes-protovoulies

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Αυτοκίνητο: Τέλος εποχής για τα ενσωματωμένα συστήματα πλοήγησης
Επόμενο Επιβολή προσωρινής συνεισφοράς 33% στα κέρδη διυλιστηρίων – Μόνιμη η μείωση ΦΠΑ σε καφέ και ταξί

Δημοφιλέστερα

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο και μήνυμα από το 112 – «Καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας, κλείστε πόρτες και παράθυρα»
26/06/2024
2026: Πέντε τοξικές συνήθειες που πρέπει να αφήσετε πίσω σας για να βρείτε επιτέλους την ψυχική ηρεμία
02/01/2026
Το greenwashing στο εδώλιο: Οι σημαντικές κλιματικές νίκες του 2025 (long read)
02/01/2026
Εκδήλωση του ΚΚΕ στον Βόλο: “Μίκης Θεοδωράκης, ο Μελωδός μιας ανυπότακτης Ρωμιοσύνης”
02/01/2026
Στο κόκκινο η αερορύπανση στον Βόλο – Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα ζητήσει από την κυβέρνηση μειωμένα τιμολόγια ενέργειας
03/01/2026

MYVOLOS.NET | ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  • IΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΗΣ 1, 38333, ΒΟΛΟΣ
  • ΑΦΜ: 997274138
  • ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ
  • ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945439629
  • email: info@myvolos.net
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – NOMIMΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΕΚΔΟΤΗΣ -ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΚΙΔΗΣ
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334

  • Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση MYVOLOS.NET δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?