Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας επισκέφθηκε σήμερα, 8/12, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας Ταξιάρχου κ. Γεωργίου Ντιζέ, καθώς και λοιπών διοικητών, αξιωματικών, υπαξιωματικών και στελεχών της Υπηρεσίας.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη σημασία της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και Αστυνομίας, τονίζοντας ότι «νιώθω απόλυτα ασφαλής εδώ. Και αυτό είναι σπουδαίο πράγμα στη ζωή μας, να νιώθουμε ασφαλείς». Επεσήμανε πως η σχέση αυτή χτίζεται καθημερινά, καθώς «η εμπιστοσύνη είναι ένα δώρο Θεού στη ζωή μας» και πρόσθεσε ότι «κάθε φορά που κερδίζετε την εμπιστοσύνη αυτού του λαού, κερδίζετε και την αγάπη, και το αξίζετε», αναγνωρίζοντας την προσφορά των αστυνομικών στην κοινωνία και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες υποθέσεις προστασίας των πολιτών.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, παρέδωσε στην Ομάδα ΔΙΑΣ αλεξίσφαιρα γιλέκα και ευχήθηκε σε όλους «δύναμη, υγεία και προστασία από τον Θεό στην καθημερινή, δύσκολη αποστολή τους» ενώ εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την συνεργασία και την προσφορά του Σώματος στην τοπική κοινωνία.




Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.