Με ανάρτησή του στο Χ, ο Νίκος Πλακιάς σχολιάζει τη χθεσινή (18/06) ψηφοφορία στη Βουλή που αποφάσισε τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη υπερψηφίζοντας την πρόταση της ΝΔ με 154 ψήφους.
«Μεγάλη εντύπωση μου έκανε χτες ότι κατά τις ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης δεν ακούστηκε από πουθενά και από κανέναν κάτι σχετικά με το λαθρεμπόριο το παράνομο φορτίο το εύφλεκτο υλικό όπως και για τα χημικά που κάψαν τα παιδιά μας.
Τι έγινε ρε παιδιά; Δηλαδή άνθρακας ο θησαυρός; Δύο χρόνια τώρα ψέματα;
Και αν δεν είμασταν και δύο οικογένειες να βγούμε και να πούμε την αλήθεια με κόστος να μας πουν ότι τα πήραμε ότι είμαστε δεξιοί ότι δουλεύουμε για την κυβέρνηση τι θα γινόταν; Θα πηγαίναμε σε μια δίκη παρωδία; Και όπως είπε και ο @EvanVlacho μιας και αυτή είναι η άλλη οικογένεια.
Δεν θέλουμε να μας πείτε ότι έχουμε δίκιο έτσι και αλλιώς ό,τι κάναμε ήταν για την μνήμη των παιδιών μας και την αλήθεια.
Απλώς αν καμία φορά περάσετε από το μέρος που είναι θαμμένος ο Βάιος, η Αναστασία, η Χρύσα και η Θώμη σκύψτε το κεφάλι και ζητήστε ένα συγνώμη».
CNN Greece
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
