Το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής της Superbet League 2 άνοιξε με τη θεσσαλική μάχη μεταξύ Νίκης Βόλου και ΑΕΛ η οποία έληξε ισόπαλη 2-2, ένα αποτέλεσμα που βόλεψε περισσότερο τους φιλοξενούμενους.
Οι βυσσινί άνοιξαν το σκορ στο ένατο λεπτό με τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη μετά από υποδειγματική αντεπίθεση των παικτών του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.
Η απάντηση της Νίκης ήταν άμεση, καθώς έφερε το ματς στα ίσια στο 15ο λεπτό με την έξοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Βαφέα.
Μάλιστα στο 23′ έκαναν ολική ανατροπή με αυτογκόλ του Μακρή, σε μια φάση διαρκείας στα καρέ της ΑΕΛ και ενώ προσπαθούσαν να σκοράρουν τόσο ο Τζανετόπουλος όσο και ο Παμλίδης.
Η ΑΕΛ μπήκε φουριόζα στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε με τον Αλμπάνη στο 49ο λεπτό, με το παιχνίδι να μένει στην ισοπαλία μέχρι και το σφύριγμα της λήξης. Το δυσάρεστο για τον Αλμπάνη είναι ότι αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό υποβασταζόμενος.
Μετά από αυτό το ματς η Νίκη ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ έφτασε τους 11 και είναι προσωρινά στη δεύτερη θέση.
Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Γκαραβέλης, Ρινγκ, Αρίας (52′ λ.τ Τζίμας), Βαφέας, Πασαλίδης, Τζανετόπουλος (78′ Λουκίνας), Έππας, Ομοενγκά (69′ Πλέγας), Λίγδας (78′ Πανικίδης), Παμλίδης (69′ Φερνάντεζ), Μάντζης.
ΑΕΛ (Οφρυδόπουλος): Βενετικίδης, Σάκιτς, Ρισβάνης (30′ λ.τ Μαζουλουξής), Γκρόζος, Γαργάλας, Παπαγεωργίου (71′ Σίλβα), Τσιγγάρας, Αλμπάνης (69′ Λέλεκας), Νοικοκυράκης, Καμπετσής (87′ Νίτσος), Μακρής (69′ Αντράντα).

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.