• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Μυλωνάκης μετά την περιπέτεια υγείας: Τραβάω την κουρτίνα στην τοξικότητα – Έχω εικόνα της κατάρρευσής μου
Share

13/07/2026 05:54

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • el
    • el
    • en
    • de
    • it
    • es
    • fr
    • zh-CN
    • ar
    • sq
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μυλωνάκης μετά την περιπέτεια υγείας: Τραβάω την κουρτίνα στην τοξικότητα – Έχω εικόνα της κατάρρευσής μου

Last updated: 2026/07/13 at 5:54 ΠΜ
Newsroom Published 13/07/2026
Share
4 Min Read
Μυλωνάκης μετά την περιπέτεια υγείας: Τραβάω την κουρτίνα στην τοξικότητα – Έχω εικόνα της κατάρρευσής μου
SHARE

Μυλωνάκης μετά την περιπέτεια υγείας: Τραβάω την κουρτίνα στην τοξικότητα – Έχω εικόνα της κατάρρευσής μου

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Σε μια βαθιά ανθρώπινη, αλλά και με πολιτικά μηνύματα συνέντευξη, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιώργος Μυλωνάκης μιλά για πρώτη φορά μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Σε μια δισέλιδη συνέντευξη στην Καθημερινή, τόσο ο Γιώργος Μυλωνάκης όσο και η σύζυγός του, δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου μιλούν για πολλά ζητήματα που αντιμετώπισαν, όπως βέβαια και για την ημέρα που κατέρρευσε μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου: «Έχω εικόνα της κατάρρευσής μου. Την αναστάτωση του χώρου και των ανθρώπων. Τα κεφάλια πάνω από τα δικό μου κεφάλι. Την αγωνία τους», δηλώνει μεταξύ άλλων ο υφυπουργός που μιλά με ευγνωμοσύνη για την οικογένειά του: «Η γυναίκα και τα παιδιά μου στάθηκαν σαν βράχοι», είναι η χαρακτηριστική αναφορά του. Ενώ όπως επισημαίνει η Τίνα Μεσσαροπούλου, «ακόμη και τις πιο σκοτεινές ώρες ποτέ μου δεν πίστεψα ότι θα του συμβεί κάτι κακό, ούτε τις 26 ημέρες που ήταν σε κώμα».

Για την εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρα από μέσα ενημέρωσης της Αθήνας και της Λευκωσίας, που τον εμφάνιζαν εμπλεκόμενο σε υπόθεση παιδεραστίας, ο Γ. Μυλωνάκης απαντά: «Ήμουν εξοικειωμένος, αλλά αυτό που συνέβη, ξεπέρασε κάθε όριο. Φανταστείτε ότι κατασκεύασαν υποτιθέμενα μηνύματα από το κινητό μου, τη φωνή μου. Δυστυχώς στις ημέρες μας κυριαρχεί αλητεία που δεν έχει πάτο».

Και συνεχίζει: «Η χώρα έχει πρόβλημα όταν ο δημόσιος διάλογος και η πολιτική είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τόσο δηλητήριο. Εγώ για την υπόθεση της Κύπρου πήγα μέχρι τον εισαγγελέα, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω. Αλλά αυτή η κατάσταση στην πατρίδα μας δεν είναι κανονική, πρέπει να αλλάξει», επισημαίνει. Και στο δια ταύτα αναφέρει εμφατικά: «Θα τραβήξω κουρτίνα» στη χυδαιότητα, δηλαδή δεν θα την αφήνει να περνάει μέσα του, θα βάλει κάποια όρια.

Μεγάλο μέρος της συνέντευξης αφορά τη συνεργασία του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, πώς, ειδικότερα, γνωρίστηκαν όταν ο δεύτερος ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης: «Τότε λοιπόν πίστεψα βαθιά ότι αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση είναι εκείνος. Είχε απόλυτη γνώση του τι συμβαίνει και όραμα να το σταματήσει. Και από τότε είμαι αταλάντευτα στο πλευρό του». Και, στη συνέχεια, «η αίσθηση του καθήκοντος με όπλισε με δύναμη και θέληση. Ως άνθρωπος με ενδιαφέρει να κάνω το σωστό. Και αν μέσα μου το έχω ξεκάθαρο, δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Δουλεύω για την πατρίδα, λοιπόν, και κατ’ επέκταση για τον Μητσοτάκη».

Γι’ αυτή τη συνεργασία, μάλιστα, η σύζυγός του λέει πως από την πρώτη ημέρα οι κ.κ. Μητσοτάκης και Μυλωνάκης συνεννοούνται με τα μάτια. Στο ερώτημα για τα προσωπικά του σχέδια, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει προσωπική ατζέντα, εξ άλλου «δεν θέλω να κατέβω στην πολιτική, δεν έχω ζητήσει κάτι για εμένα, δεν με νοιάζει να προβάλλομαι, το αντίθετο». Είναι, άλλωστε, υπογραμμίζει, η πρώτη συνέντευξή του σε εφημερίδα από την αρχή της σταδιοδρομίας του. «Πιστεύω στο δημόσιο συμφέρον. Εν προκειμένω πιστεύω ότι αυτό σήμερα υπηρετείται από τον πρωθυπουργό με τους καλύτερους όρους. Ιστορικά και πρακτικά», τονίζει σε άλλο σημείο.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφερόμενη στο διάστημα που νοσηλεύθηκε ο σύζυγός της στον «Ευαγγελισμό» κάνει γνωστό ότι της τηλεφώνησαν η αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη, ο Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, η Λιάνα Κανέλλη, πολιτικοί και από τη συμπολίτευση και την αντιπολίτευση. Αλλά, καταλήγει, «το πλέον συγκινητικό όμως ήταν και οι απλοί άνθρωποι».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Κως: Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 Ρίχτερ Κως: Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 Ρίχτερ
Επόμενο Σφοδρές αντιδράσεις στη Γαλλία για άρθρο του Ραχόι για την εθνική ομάδα Σφοδρές αντιδράσεις στη Γαλλία για άρθρο του Ραχόι για την εθνική ομάδα

Δημοφιλέστερα

Κως: Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 Ρίχτερ
Κως: Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 Ρίχτερ
13/07/2026
Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στη Μαγνησία
Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στη Μαγνησία
05/07/2026
Σκιάθος: Δύο συλλήψεις για βία, απείθεια και ναρκωτικά – Επεισόδια μέσα στη νύχτα
Σκιάθος: Δύο συλλήψεις για βία, απείθεια και ναρκωτικά – Επεισόδια μέσα στη νύχτα
05/07/2026
Γιατί ο βαθύς ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία – Το «κύκλωμα» που διεγείρει τον μεταβολισμό του λίπους και την εγκεφαλική λειτουργία
Γιατί ο βαθύς ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία – Το «κύκλωμα» που διεγείρει τον μεταβολισμό του λίπους και την εγκεφαλική λειτουργία
05/07/2026
Αντιδράσεις για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Κυριακή Τρικερίου – Τι απαντά η δημοτική αρχή
Αντιδράσεις για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Κυριακή Τρικερίου – Τι απαντά η δημοτική αρχή
06/07/2026

MYVOLOS.NET | ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  • IΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΗΣ 1, 38333, ΒΟΛΟΣ
  • ΑΦΜ: 997274138
  • ΔΟΥ: ΒΟΛΟΥ
  • ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945439629
  • email: info@myvolos.net
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – NOMIMΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΕΚΔΟΤΗΣ -ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΚΙΔΗΣ
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MYVOLOS.NET
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334

  • Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση MYVOLOS.NET δηλώνει ότι η ίδια και ο παρών ιστότοπος συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63) και ότι στο πλαίσιο αυτό διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή/και να αφαιρεί κάθε περιεχόμενο το οποίο κρίνει ότι είναι παράνομο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή άδεια του χρήστη, καθώς και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης παράνομου περιεχομένου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100

Δείτε ποιός γιορτάζει

 

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?