Με μια προσέλευση κόσμου που δημιουργεί το αδιαχώρητο στους χώρους του, πέρασαν οι δύο πρώτες μέρες του Παζαριού του Αλμυρού.
Σε μια μεταβατική χρονιά, με τις Μουσικές Βραδιές που προγραμμάτισε η Δημοτική Αρχή, η ανταπόκριση των δημοτών στη νέα μορφή της εμποροπανήγυρης ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Σε αυτό βέβαια βοηθούν πολύ και οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται κάθε βράδυ στις 9.30, όπως η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη το Σάββατο 23/8, ο Γιώργος Πάγκαλος με την Αϊντα την Κυριακή 24 και την Δευτέρα 25/8, η Εβίτα Θεοδωροπούλου την Τρίτη 26/8, η Φανή Τσελεπή την Τετάρτη 27/8, ο Δημήτρης Τσιλαφάκης την Πέμπτη 28/8, ο Φώτης Τάμπας και η Κωνσταντίνα Δημητρίου την Παρασκευή 29/8.
Το στοίχημα για διασκέδαση και ψυχαγωγία με την συμμετοχή του κόσμου σε μια γνήσια λαϊκή πολιτιστική δημιουργία, φαίνεται ήδη να κερδίζεται.

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
