
«Έχουμε κάνει παρεμβάσεις στο ΟΑΚΑ πάνω από 160 εκ. ευρώ» δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ΕΡΤnews και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο από το ΟΑΚΑ, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «σκοπός είναι να μετατρέψουμε το ΟΑΚΑ σε ένα χώρο αναψυχής και πρασίνου».
Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο ΟΑΚΑ προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αναβάθμιση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου.
«Έχουμε κάνει μια πολύ σημαντική παρέμβαση, που ξεπερνά τα 160 εκατ. ευρώ. Το 2019 παραλάβαμε ένα ΟΑΚΑ σε τραγική κατάσταση. Έχουμε πραγματοποιήσει σημαντικές παρεμβάσεις, όπως, για παράδειγμα, η αποκατάσταση του κεντρικού στεγάστρου», είπε ο κ. Μητσοτάκης αποκλειστικά στο ΕΡΤnews υπογραμμίζοντας πως «στόχος μας δεν είναι απλώς να αποτελεί έναν χώρο άθλησης, αλλά να τον μετατρέψουμε σε έναν χώρο αναψυχής και πρασίνου. Να αποκτήσουν τα Βόρεια Προάστια έναν ακόμη χώρο πρασίνου», πρόσθεσε.
Ερωτηθείς από τον Κώστα Παπαχλιμίντζο εάν η Ελλάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποια μεγάλη διοργάνωση – είτε Μουντιάλ, είτε Euro – στο μέλλον ο πρωθυπουργός απάντησε πως «θα έρθει και η ώρα γι’ αυτό», δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στην ΕΡΤ και όλο το επιτελείο της για την καλή δουλεία που έκανε τις τελευταίες 40 ημέρες λόγω του Μουντιάλ, που ολοκληρώθηκε χθες βράδυ.
Κείμενο σε εξέλιξη …
www.ertnews.gr
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.