• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση από το τμήμα AHEPA HJ-13 Αργοναύτες για την διαδικτυακή ασφάλεια και τα κρυπτονομίσματα
Share

13/05/2025 02:29

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση από το τμήμα AHEPA HJ-13 Αργοναύτες για την διαδικτυακή ασφάλεια και τα κρυπτονομίσματα

Last updated: 2025/05/12 at 11:35 ΜΜ
Newsroom Published 12/05/2025
Share
3 Min Read
SHARE

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025, στον κατάμεστο από κόσμο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου «Θεσσαλία» στα Μελισσιάτικα, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ», που διοργάνωσε το τμήμα AHEPA HJ-13 «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», με πρόεδρο τον κ. Βασίλη Πανουτσόπουλο, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του τμήματος AHEPA HJ-13 Αργοναύτες εκθέτοντας στοιχεία από την μεγάλη προσφορά της AHEPA στην περιοχή και εξηγώντας για την απόφαση που πάρθηκε μετά από την εισήγηση της ειδικής επιτροπής του τμήματος για την δημιουργία αυτής της εκδήλωσης η οποία είναι η πρώτη στην Ελλάδα που αφορά την ασφάλεια στην αγορά των κρυπτονομισμάτων.  Στην συνέχεια χαιρέτησε την εκδήλωση ο τ. υφυπουργός πολιτικής προστασίας και βουλευτής  Μαγνησίας κ. Χ. Τριαντόπουλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου  κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος και ο πρόεδρος του Επιμελητήριου κ. Τέλης Μπασδάνης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με μήνυμά τους ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Χρήστος Μπουκώρος, η τ.υφυπουργός παιδείας και θρησκευμάτων και βουλευτής Μαγνησίας  κ. Ζέττα Μακρή και ο  βουλευτής κ. Αλεξάνδρος Μεικόπουλος . Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού  εκπροσώπησε ο Δ/ντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Ι. Μητροπόλεως και μέλος του τμήματος κ. Νίκος Βαραλής, την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας εκπροσώπησε ο Διοικητής της υποδιεύθυνσης ασφαλείας κ.Διαμαντής Καρβέλης .

Την εκδήλωση συντόνισαν τα μέλη της επιτροπής του τμήματος AHEPA HJ-13 που εισηγήθηκαν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης,  Ευστάθιος Χρόνης και Θωμάς Καραβάκας.

Από τον δικηγορικό σύλλογο Βόλου ο σχολιαστής κ Τριαντάφυλλος Εμμανουηλίδης επεξήγησε με απλά λόγια το ισχύον νομικό πλαίσιο που διέπει τις ψηφιακές απάτες, δίνοντας έμφαση στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του χρήστη. Στη συνέχεια  οι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανέλυσαν επίκαιρα περιστατικά ψηφιακής απάτης, όπως μεθόδους «phishing» που έχουν πλήξει πρόσφατα επαγγελματίες και ιδιώτες σε όλη την επικράτεια, πρακτικές απάτης σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και κατέθεσαν χρήσιμες  μεθόδους προστασίας στον κυβερνοχώρο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εποικοδομητική συζήτηση και απαντήσεις σε απορίες και ερωτήματα των παρευρισκόμενων, αναδεικνύοντας τη σημασία της ενημέρωσης για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Στο τέλος, επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε όλους τους συνδιοργανωτές και υποστηρικτές, σε ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης συνεισφοράς τους. Την εκδήλωση έκλεισε ένας υπέροχος μπουφές κατά την διάρκεια του οποίου συνεχιστηκαν οι ερωτήσεις και υπήρξε γόνιμη ανταλαγή απόψεων.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, τον Β΄ αντιπρόεδρο κ. Απόστολο Οντόπουλο, την υπεύθυνη Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κα. Βούλα Γκαμπλιά και το μέλος του Δ.Σ. κ. Αθανάσιο Ζλατούδη.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

TAGGED: ΒΟΛΟΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Τραγωδία στη Λάρισα: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη και τυλιγμένη σε κουβέρτα στο δρόμο – Έχουν προσαχθεί ο γιός και ο ανιψιός της
Επόμενο Συνάντηση Μητσοτάκη με Μελόνι: Οι συμφωνίες για σιδηρόδρομο και ενέργεια – Επί τάπητος οι γεωπολιτικές εξελίξεις

Δημοφιλέστερα

Βόλος: Αλ. Μεϊκόπουλος “70 κενές θέσεις στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο – Οι πέντε προσλήψεις είναι πρόκληση”
13/05/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?