Μπορεί οι δύο πρώτες ομάδες της Super League 2, η Μαρκό και η Athens Kallithea, να έχασαν βαθμούς την 7η αγωνιστική της Super League 2, όμως κανείς από τους διώκτες δεν κατάφερε να μειώσει την απόσταση του. Μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό (0-0) χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Νίκης Βόλου με τον Πανιώνιο στο «Παντελής Μαγουλάς», καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1.
O Ιστορικός έφτασε τους 14 βαθμούς και συνεχίζει στο -2 από την Athens Kallithea και στο -5 από τη Μαρκό, ενώ η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έφτασε τους 8 πόντους με έντονα παράπονα για το πέναλτυ.
Oι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό, με γυριστό σουτ του αρχηγού Άνταμ Τζανετόπουλου, έπειτα από γέμισμα του ‘Εππα. Στο 17’ ο Μάντζης θα μπορούσε να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του, όμως ο Κράνινξ τον νίκησε.

Στο 20′ το σουτ του Ταβάρες πέρασε άουστ και στο 40′ ο Μόρσεϊ αστόχησε με προβολή. Το σύνολο του Χουάν Φεράντο βρήκε την ισοφάριση στο 65ο λεπτό. Ο Μούργος κέρδισε πέναλτι από τον Μάντζη και ο Μάναλης το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.
Στο 69′ ο σκόρερ του Πανιωνίου έσωσε την ομάδα του, καθώς απομάκρυνε την μπάλα πάνω από τη γραμμή έπειτα από κεφαλιά του Βαφέα. Οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, όμως τελικά το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.
Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Γκαραβέλης, Ρινγκ, Τζανετόπουλος (31′ λ.τ Μακρυγιάννης), Βαφέας, Πασαλίδης, Τζίμας, Έππας (43′ λ.τ Χάμοντ), Πλέγας (78′ Ομοενγκά), Λίγδας, Πολέττο (46′ Παμλίδης), Μάντζης (78′ Λουκίνας).
Πανιώνιος (Φεράντο): Κράνινξ, Αυλωνίτης, Μπουρής, Καντέλιο, Βενάρδος, Ντίας, Μπαΐνοβιτς (46′ Λιάσος), Χατζηστραβός (70′ Σομπρίνο), Αλεξανδράκης (14′ λ.τ Ταβάρες), Μόρσεϊ (46′ Μούργος), Μάναλης (89′ Φοκάμ).
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.