• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Κόντρα Πολάκη – Μαραβέγια με … μαντινάδες στη Βουλή – Απίστευτοι διάλογοι
Share

09/05/2025 19:58

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κόντρα Πολάκη – Μαραβέγια με … μαντινάδες στη Βουλή – Απίστευτοι διάλογοι

Last updated: 2023/02/23 at 3:12 ΜΜ
Newsroom Published 23/02/2023
Share
4 Min Read
SHARE

Σφοδρά πυρά με … μαντινάδες αντάλλαξαν στη Βουλή Παύλος Πολάκης και Κώστας Μαραβέγιας στη συζήτηση για την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο «γαλάζιος» βουλευτής. 

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

«Τη δύναμη στον άνθρωπο τη δίνουνε οι φίλοι, όπως το λάδι που κρατά τη φλόγα στο καντήλι», είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Παύλος Πολάκης και συνέχισε: «Η περηφάνια, η ανθρωπιά, η μπέσα και η ανδρεία αυτά είναι που δίνουνε στον βουλευτή αξία». Δεν έμεινε όμως μόνον στις μαντινάδες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που κατέβηκε από το βήμα καλώντας τους βουλευτές να ψηφίσουν για την έβδομη κατά σειρά άρσης ασυλίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. «Ψηφίστε τώρα, αλλά ερχόμαστε με φόρα», είπε καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν από την ψηφοφορία.

Συνολικά ψήφισαν 171 βουλευτές, 157 ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Πολάκη, 2 καταψήφισαν και 12 δήλωσαν “παρών”.

Στην ομιλία του ο κ. Πολάκης επέμεινε στις καταγγελίες του, αποδίδοντας τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί εναντίον του σε μια προσπάθεια εκφοβισμού προκειμένου να κάνει πίσω στην αποκάλυψη σκανδάλων -όπως είπε- που εντοπίζει ο ίδιος με την αρωγή όλων όσοι εργάζονται στον Τομέα Διαφάνειας του κόμματος.

«Εμένα με θρέφει ο καβγάς και να αποκαλύπτω διασπάθιση δημοσίου χρήματος, “1-0” θέλετε να με απονομιμοποιούσατε ηθικά και πολιτικά», είπε και βγάζοντας το κινητό από την τσέπη του σακακιού του έπαιξε ηχητικό απόσπασμα συνέντευξης του Κώστα Μαραβέγια που διέψευσε ότι έχει υποβάλλει αίτηση για έγκριση από τον αναπτυξιακό νόμο.

Κόλλησε μάλιστα, στο προστατευτικό (λόγω covid-19) πλεξιγκλάς τις σχετικές αιτήσεις για το σχέδιο επένδυσης που του δόθηκαν, όπως είπε, από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση.

«Δεν θα υποστείλουμε τη σημαία, το κούτελο το έχω καθαρό», είπε και αναφέρθηκε στην εντολή Τσίπρα να αναλάβει τον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εθνικό συκοφάντη», «επίγονο του Αυριανισμού και του ολοκληρωτισμού», χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη ο Κώστας Μαραβέγιας και του αφιέρωσε με τη σειρά του μια μαντινάδα. «Ζηλεύουνε τον Κρητικό για την παλικαριά του, αλλά τον Πολάκη τον γελούν για την ανημποριά του».

Ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι ο ίδιος και η σύζυγος του δεν εισέπραξαν ούτε ένα ευρώ από τον αναπτυξιακό νόμο και πρόσθεσε: «Να δούμε ποιος έχει τη φόρα, εγώ έχω τη φόρα, είναι μονόδρομος η προσφυγή στα δικαστήρια».

Μίλησε για κλαψουρίσματα του κ. Πολάκη για τον οποίο κάποια στιγμή αισθάνθηκε, όπως είπε, και λύπη, επιστρέφοντας του τους χαρακτηρισμούς. Ανέφερε ακόμη ότι ως δήμαρχος Σφακίων «μπλέχτηκε» με διπλά βιβλία, ενώ όταν ήταν υπουργός Υγείας με απευθείας πληρωμές εταιρειών security και με κομματικούς δικηγόρους.

«Ελπίζω τα δωράκια αυτά να έχουν πιάσει τόπο και να τον βοηθήσουν με τόσα δικαστήρια», είπε και χαρακτήρισε τη σημερινή ομιλία του κ. Πολάκη show χωρίς ιδιαίτερη ακροαματικότητα. «Αν έχετε ανασφάλειες στα Χανιά, αφήστε τους μπροστινούς σας, οι πολίτες δεν τρώνε σανό», είπε ο Κώστας Μαραβέγιας.

Στην ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν 171 βουλευτές, υπέρ της άρσης ψήφισαν 157 βουλευτές, 2 καταψήφισαν, ενώ 12 δήλωσαν «παρών».

πηγή: cnn.gr

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

TAGGED: ΑΣΥΛΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΠΟΛΑΚΗΣ
Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Εξαήμερη προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους
Επόμενο “Εσταυρωμένος”: Ο παπαγάλος μίλησε και είπε: “Δόξα τω Θεώ”

Δημοφιλέστερα

Ενστάσεις επιστημόνων στην εισαγγελική εντολή να «συλληφθούν» οι λύκοι στην Πάρνηθα
09/05/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?