• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Ιατρικό Συμπόσιο με διεθνή συμμετοχή στην Τσαγκαράδα και ημερίδα επιμόρφωσης του κοινού
Share

23/05/2025 05:38

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ιατρικό Συμπόσιο με διεθνή συμμετοχή στην Τσαγκαράδα και ημερίδα επιμόρφωσης του κοινού

Last updated: 2024/05/28 at 3:32 ΜΜ
Newsroom Published 28/05/2024
Share
3 Min Read
SHARE

Κορυφαίοι επιστήμονες της Ελληνικής και της Διεθνούς κοινότητας καθώς και ερευνητές, θα συμμετέχουν το τριήμερο 31 Μαΐου έως και 2 Ιουνίου στην Τσαγκαράδα, στο Συμπόσιο Arrhythmias Update 2024 το οποίο διοργανώνει η 3η Καρδιολογική Κλινική ΑΠΘ.

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

«Μετά την ιδιαίτερα επιτυχή πορεία των προηγούμενων διοργανώσεων της 3ης Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΠΘ, για το 2024 αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τις εργασίες του συνεδρίου μας “Arrhythmias Update 2024” στη μαγευτική Τσαγκαράδα, στο Πήλιο, πατρίδα του Κένταυρου Χείρωνα που εκπαίδευσε στη θεραπευτική τέχνη το θεό της Ιατρικής, Ασκληπιό», αναφέρει στον χαιρετισμό του στους Συνέδρους ο Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Βασ. Βασιλικός, Διευθυντής 3ης Καρδιολογικής Κλινικής ΑΠΘ, Πρόεδρος ISHNE.

Η δομή του Συνεδρίου – Συμποσίου, όπως επισημαίνεται, ακολουθεί τον ήδη δοκιμασμένο και επιτυχημένο τρόπο παρουσίασης και επικοινωνίας της θεματολογίας. Η πλειοψηφία των συνεδριών έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να υπάρχει πολύς χρόνος για συζήτηση και ενεργό αλληλεπίδραση μεταξύ των εισηγητών και των συνέδρων. Δόθηκε προτεραιότητα στη φωνή των νέων επιστημόνων για να αποτυπώσουν τις απόψεις, τις ανησυχίες και τις σκέψεις τους. Όπως πάντα συμμετέχουν και οι κορυφαίοι επιστήμονες της Ελληνικής αλλά και της Διεθνούς κοινότητας στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης του συνεδρίου με τη International Society for Holter and Non Invasive Electroctrocardiology – ISHNE.

Φυσικά δεν θα λείψουν και τα κλινικά φροντιστήρια “hands on”. Το ένα αφορά την βηματοδότηση (τεχνικές, ερμηνεία ΗΚΓ και ηλεκτρογραμμάτων) και το άλλο την εκπαίδευση στην καλλιέργεια της ενσυναίσθησης, χρησιμοποιώντας τεχνικές δια ζώσης, αλλά και ψηφιακών μέσων (εικονική πραγματικότητα-VR).

Το Συμπόσιοολοκληρώνεται την τρίτη ημέρα με ημερίδα επιμόρφωσης του κοινού και συγκεκριμένα την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, στην Αχιλλοπούλειο Εμπορική Σχολή της Τσαγκαράδας (10.30 – 12.00) με το εξής πρόγραμμα ομιλιών: 10.30 π.μ. καρδιακή ανεπάρκεια, 10.45 π.μ. αιφνίδιος θάνατος και άθληση, 11 π.μ. Ψηφιακά βοηθήματα για τους ασθενείς: Μύθοι και πραγματικότητες, 11.15 π.μ. Η σημασία της ΚΑΡΠΑ και της χρήσης του εξωτερικού απινιδωτή στην κοινότητα.

«Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου καλωσορίζει το επιστημονικό Συμπόσιο και τους Συνέδρους στην Τσαγκαράδα», επισημαίνει ο Δήμαρχος κ. Κων. Καραγεωργίου, τονίζοντας πως η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός σε διοργανώσεις, οι οποίες εκτός από την προαγωγή της επιστήμης και της έρευνας, τη διάχυση της ενημέρωσης και επιμόρφωσης στον τοπικό πληθυσμό, συμβάλουν στην προβολή της εικόνας της περιοχής εν όψει και της θερινής τουριστικής περιόδου.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

TAGGED: ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΠΗΛΙΟ
Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Θεσσαλονίκη: Με σοβαρά εγκαύματα δίχρονο κοριτσάκι – Κάηκε από ανάφλεξη μπιτονιού βενζίνης
Επόμενο Ποια είναι τα πιο συχνά συμπτώματα εγκυμοσύνης; Ανακαλύψτε τα τώρα!

Δημοφιλέστερα

Σπουδαίοι ομιλητές στην Ημερίδα “GREEN PLAY: Αθλητισμός & Περιβάλλον” της Επιτροπής Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
23/05/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?