
Πέντε Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων ένα κορίτσι και ένα αγόρι, έχασαν τη ζωή τους σε ισραηλινές επιθέσεις στην πόλη της Γάζας και στο Ντέιρ ελ-Μπαλάχ, σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa.
Σύμφωνα με τη Wafa, ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε ομάδα Παλαιστινίων κοντά στον «Κόμβο Τηλεπικοινωνιών», στη συνοικία Ριμάλ, στο δυτικό τμήμα της πόλης της Γάζας.
Από την επίθεση σκοτώθηκε ένας άνθρωπος, ενώ άλλοι τραυματίστηκαν.
Ένα ακόμη παιδί σκοτώθηκε σε ισραηλινό βομβαρδισμό σχολείου στο Ντέιρ ελ-Μπαλάχ, στην κεντρική Γάζα, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως καταφύγιο για εκτοπισμένους Παλαιστίνιους.
Παράλληλα, στην πόλη της Γάζας, ένας πατέρας και η εξάχρονη κόρη του έχασαν τη ζωή τους όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν έγινε στόχος επίθεσης, σύμφωνα με τη Wafa.
Πηγή: Al Jazeera
www.ertnews.gr
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.