• ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • PLUS
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ADVERTORIAL
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • MY ΑΛΕΠΟΥ
Reading: Φοιτητικές εστίες, Λέσχη και κτήριο για το Τμήμα Διαιτολογίας σε οικόπεδα τα οποία δωρήθηκαν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Share

15/05/2025 02:32

Αναζήτηση
VOLOS WEATHER
Myvolos

FIND US!

Facebook Youtube Instagram
MyvolosMyvolos
Aa
Αναζήτηση
Have an existing account? Sign In
Follow US
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητικές εστίες, Λέσχη και κτήριο για το Τμήμα Διαιτολογίας σε οικόπεδα τα οποία δωρήθηκαν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Last updated: 2025/02/24 at 8:47 ΜΜ
Newsroom Published 24/02/2025
Share
3 Min Read
SHARE

Το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2025, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής Χαράλαμπος Μπιλλίνης, εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο, μετά την από 21-2-2025, με αρ. πρωτ. 5266/25/ΓΠ απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης περί αποδοχής δωρεάς εν ζωή και παροχής στον ίδιο εξουσιοδότησης, υπέγραψε το συμβόλαιο με το οποίο παραχωρούνται κατά πλήρη κυριότητα από το Δήμο Τρικκαίων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δύο οικόπεδα εμβαδού 6.817,65 τ.μ., και 11.318,47 τ.μ. στο συνοικισμό του Ζαππείου κτήματος «ΚΑΡΥΑΙ» της Δημοτικής Ενότητας Τρικκαίων, ολοκληρώνοντας αισίως τη διαδικασία αποδοχής της δωρεάς που εκκρεμούσε επί τετραετία , με τις εγκριτικές αποφάσεις των συλλογικών οργάνων να έχουν εκδοθεί  τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του έτους 2021 ( υπ’αρ. 102/2021 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων ,υπ’αρ. 124324/17-6-2021 απόφαση Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, υπ’αρ. 254/25-6-2021 απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) .

Contents
Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

 Σε αυτά θα ανεγερθούν 2 νέα κτήρια:

– ένα για τις ανάγκες ενός σύγχρονου Τμήματος Διαιτολογίας & Διατροφολογίας περίπου 5.000 τ.μ.,

– ένα κτήριο  για φοιτητικές εστίες των 100 δωματίων, με λέσχη για χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο ισόγειο περίπου 4.500 τ.μ.

Στο γραφείο του Δημάρχου του Δήμου Τρικκαίων, παρέστησαν οι υπογράφοντες,  ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νίκος Σακκάς και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής κ. Χαράλαμπος Μπιλλίνης,  καθώς και ο Αντιπρύτανης Διοικητικών και Οικονομικών Υποθέσεων, Καθηγητής κ. Παναγιώτης Πλαγεράς και η Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας, Καθηγήτρια κ. Χριστίνα Καρατζαφέρη.

Στο σχετικό συμβόλαιο τονίζεται ότι θα πρέπει να εκπληρωθούν οι όροι που τίθενται – για την ανέγερση των κτηρίων – σε διάστημα 10 ετών.


Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς ,τόνισε πως η δωρεά αυτή δείχνει τη σημασία που αποδίδει ο Δήμος στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου και ειδικά στη Σχολή με τα τμήματα ΤΕΦΑΑ και Διαιτολογίας – Διατροφολογίας που φιλοξενούνται στα Τρίκαλα.

Ο Πρύτανης κ. Χαράλαμππος Μπιλλίνης ευχαρίστησε τον Δήμο Τρικκαίων, τον νυν και τον τέως Δήμαρχο, Νίκο Σακκά και Δημήτρη Παπαστεργίου, για τη δωρεά, που αποδεικνύει τη στήριξη και τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές και τόνισε πως οι μελλοντικές υποδομές του Πανεπιστημίου θα συμβάλλουν στην πολιτισμική αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας, στην προσέλκυση πληθυσμού, στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής.

Google News

Ακολουθήστε το myvolos.net στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Youtube

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του Myvolos.net στο Youtube

TAGGED: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ_ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Share This Article
Facebook Twitter Email Copy Link Print
Προηγούμενο Μεγάλη κοσμοσυρροή στο Χιονοδρομικό Πηλίου για το ολοήμερο πάρτι
Επόμενο Δύο νέοι από τη Λάρισα ξεχωρίζουν στον παγκόσμιο χάρτη του gaming

Δημοφιλέστερα

ΗΠΑ – Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με πτώση
15/05/2025
Χρειάζονται εκπαίδευση και οι πολίτες
02/01/2015
Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν
02/01/2015
Ο εκνευρισμός του Αχιλλέα Μπέου
02/01/2015
To σκαρπέλο δεν κάνει για κατσαβίδι
03/01/2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kατηγορίες
  • ADVERTORIAL
  • MY ΑΛΕΠΟΥ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • Τεχνολογια
  • Τηλεοραση
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Χωρίς κατηγορία
  • ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΑΔΕ ΕΦΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ADVERTORIAL
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • MY ΑΛΕΠΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Φαρμακεία
  • Καύσιμα
  • Βόλος Καιρός
  • Κίνηση στους δρόμους του Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSROOM MYVOLOS.NET

  • Ειδησεογραφικό Τμήμα:info@myvolos.net
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948833100
  • Ηλεκτρονική αποστολή σχολίων, αγγελιών και φωτογραφιών: info@myvolos.net

ADVERTISING MYVOLOS.NET

  • Διαφημιστικό Τμήμα: myvolos.net@gmail.com
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948833100
Εορτολόγιο  

FIND US:

Facebook-f Instagram Youtube
Myvolos

Μέλος του:

Developed by DoitForMe | Powered by Friktoria.com
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?